Telefon Tavsiyesi s3mini mi iphone 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

omeremre23

omeremre23

Üye
Beklemen hata bence ben olsam çoktan takas etmiştim. iOS 7.1 çıkınca uçar o cihaz hızdan
Ne yaptın kardeşim ios 6.1 yüklüyken bile sürekli kasan cihaz ios 7.1 gelicemi uçacak güldürme beni ne olur :D

0MG90

0MG90

Üye
Ne yaptın kardeşim ios 6.1 yüklüyken bile sürekli kasan cihaz ios 7.1 gelicemi uçacak güldürme beni ne olur :D
Kullandın mı acaba? iOS 7.1 Beta yükleyenlere sordun mu hiç? Bir şey bilmeden yorum yapmayalım lütfen.

Hasand.

Hasand.

Üye
iphone 4 hız+ gorselık +dinamıklık (ios 7 tabıkı) secım senın:ehe:yuru: ?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
omeremre23

omeremre23

Üye
Yapmayın Allah aşkına tabiki kullandım forumda sordum önerdiler diye gidip iphone 4 satın aldım almaz olaydım dokunmatiği içler acısı klawyesi yazdığım hiçbirşeyi algılamıyordu ekranı küçücük menü geçişlerinde sürekli kasıyor ve takılıyordu kasmasından takılmasından hiçbir oyunu açmamasından gına geldi 2 ay zor dayandım ve en sonunda sattım kurtuldum bir daha apple mı hahahahahahahah :D
Kararı verdim aypon alıyorum :-D
yapma kardeşim hayatının hatasını yaparsın sonradan pişman olacaksın daha alalı bir gün geçmeden ekranı çizildi uyma yukarıdaki arkadaşlara banada çok akıcı çoook stabil inanılmaz hızlı dediler gittim s4'ümü sattım iphone 4 aldım milyarlarca zarar ettim yapma gözünü seveyim android'ten aldığın hazzın 10/1'ini veremez iphone

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Yapmayın Allah aşkına tabiki kullandım forumda sordum önerdiler diye gidip iphone 4 satın aldım almaz olaydım dokunmatiği içler acısı klawyesi yazdığım hiçbirşeyi algılamıyordu ekranı küçücük menü geçişlerinde sürekli kasıyor ve takılıyordu kasmasından takılmasından hiçbir oyunu açmamasından gına geldi 2 ay zor dayandım ve en sonunda sattım kurtuldum bir daha apple mı hahahahahahahah :D
Kardeşim sende şans yokmuş :) ben daha ilk defa iphone 4 un ios6da kastigini duydum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
yapma kardeşim hayatının hatasını yaparsın sonradan pişman olacaksın daha alalı bir gün geçmeden ekranı çizildi uyma yukarıdaki arkadaşlara banada çok akıcı çoook stabil inanılmaz hızlı dediler gittim s4'ümü sattım iphone 4 aldım milyarlarca zarar ettim yapma gözünü seveyim android'ten aldığın hazzın 10/1'ini veremez iphone
Hocam s4 den iphone4 e de geçilmez ama?

0MG90

0MG90

Üye
Hadi ya, nedense bu dedikleriniz benim akrabamın telefonunda olmuyor? (iOS 7.0.4 yüklü) Aldım kullandım nedense her şey hızlı çalıştı. Sırf eski cihaz diye kötülememek lazım. iPhone 4 ilk çıktığında paranız olsaydı gidip alsaydınız vay canına diye kullanırdınız. Şimdi daha iyi telefonlar var diye kötülememek lazım.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya, nedense bu dedikleriniz benim akrabamın telefonunda olmuyor? (iOS 7.0.4 yüklü) Aldım kullandım nedense her şey hızlı çalıştı. Sırf eski cihaz diye kötülememek lazım. iPhone 4 ilk çıktığında paranız olsaydı gidip alsaydınız vay canına diye kullanırdınız. Şimdi daha iyi telefonlar var diye kötülememek lazım.
Katılıyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Ama ömer arkadaşımiz beni biraz soguttu

0MG90

0MG90

Üye
Takas etmeden önce al biraz kullan, incele sonra seçimini yaparsın.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Mesela napmaliyim?

omeremre23

omeremre23

Üye
karar senin ama iphone 4 şuan alınacak bir cep değil işlemcisi çok zayıf sürekli kasıyor ayrıca androidte launcher yükleyip kasma sorununu çözebilirsin ama iphone'da böyle bir şansın yok android'te klawye'ni shiftkey olarak kullanabilirsin ama iphone oda yok androidte witget desteği giriş ekranı tema değiştirme root ve ücretsiz uygulama yükleme şansın var ama apple'da oda yok ayrıca bluetout var ama diğer cihazlarla kullanamassın 3g görüntülü görüşme kamerası var ama diğer cihazlarla kullanamassın...bunların üstüne birde tek özelliği olan menü geçişlerindede kastığınıda hesaba koy ayrıca hafızası artmaz sana 6 gb yer kalıyor hatta 5.5 filan o kadar yere zaten 15 uygulama alırsa şükret :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
karar senin ama iphone 4 şuan alınacak bir cep değil işlemcisi çok zayıf sürekli kasıyor ayrıca androidte launcher yükleyip kasma sorununu çözebilirsin ama iphone'da böyle bir şansın yok android'te klawye'ni shiftkey olarak kullanabilirsin ama iphone oda yok androidte witget desteği giriş ekranı tema değiştirme root ve ücretsiz uygulama yükleme şansın var ama apple'da oda yok ayrıca bluetout var ama diğer cihazlarla kullanamassın 3g görüntülü görüşme kamerası var ama diğer cihazlarla kullanamassın...
Iphone klavyesi en sevdiğim. Ücretsiz oyun uygulama yükleyebilirsiniz. Root dan başım cok ağrıdi. Ayrica launcher konusuna gelince sadece ikonlar değişiyor mesajlar rehber yine 5sn de açılıyor?

omeremre23

omeremre23

Üye
launcher'dan kasdettiğim o değil mağaza çeşitli programlar var örneğin cihazı tamamen windows phone 8'e dönüştürebilirsin hem güzel görünür hemde kasılmadan eser kalmaz.

KD1907

KD1907

Üye
Kesinlikle iphone 4 :oke:

Üst Alt