Takas Note 4 iPhone 6 ile takas edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 iPhone 6 ile takas edilir
Merhaba arkadaşlar, Avea faturama ek olarak almış olduğum Note 4 (beyaz) telefonumu aynı şartlarda iPhone 6 Plus ile takas etmeyi düşünüyorum. İstanbul içi olursa daha iyi olur ;)

Telefonun resimlerini çekmedim ama istenirse çekerim hiç sorun değil. Google girip Note 4 diye aratın samsung sitesine girip bakın bire bir aynısıdır düşmüşlüğü, çiziği vs. hiç bir şeyi yoktur. Aldığım günden beri kırılmaz cam koruyucu ile kullanıyorum + siyah kaplamalı plastik kılıfı var. Sağı solu hiç bir şeyinde tek bir çizik kıl tüy yoktur. Faturalı, kutulu, garantili, orijinal kulaklığı, kalemi ile tastamam duruyor. Kız gibi telefon :) Mesajı yazarken faturasını çıkartmadım ama tahminim Temmuz ayında almıştım 3 aylık telefon.

Aynı temizlikte aynı aksesuarları ile denk iPhone 6 Plus ile takas edeceğim. Nakit yada altı hiç bir teklifi düşünmüyorum. iPhone 6 ile belki bir düşünebilir değerlendirebilirim.

Takas etmemde ki amaç da Note 4 almadan önce iPhone telefona çok heveslenmiştim ama doların yükselişinden dolayı iPhone 6 faturaya ek çok pahalıya geliyordu o yüzden alamadım ve içimde ukde kaldı. Senelerdir android kullanıyorum birde iOS denemek istiyorum. Uygun bir şey denk gelirse takas edip kullanmak istiyorum.









 
Son düzenleme:


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Resimleri ekleyiniz.
 
SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Resimler eklenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt