Telefon Tavsiyesi s3mini mi iphone 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
launcher'dan kasdettiğim o değil mağaza çeşitli programlar var örneğin cihazı tamamen windows phone 8'e dönüştürebilirsin hem güzel görünür hemde kasılmadan eser kalmaz.
Hocam ben onu yaptım da mesajlar bozuldu mesela 10 farkli kisiye mesaj atmistim o launcherdan sonra konusmalarin hepsi silindi :(

0MG90

0MG90

Üye
Gördüklerime inanamıyorum artık yuh diyeceğim. iPhone klavyesi varken neden Swiftkey gibi uygulamalar denesin Allah aşkına mantıklı konuşun ya. iPhone orijinal teması varken neden WP8 gibi gözüksün istesin. Birde sözde iPhone kullanmışsınız. Yazık gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: avast ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Gördüklerime inanamıyorum artık yuh diyeceğim. iPhone klavyesi varken neden Swiftkey gibi uygulamalar denesin Allah aşkına mantıklı konuşun ya. iPhone orijinal teması varken neden WP8 gibi gözüksün istesin. Birde sözde iPhone kullanmışsınız. Yazık gerçekten.
Iphone temasi mi yapayim?

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
iPhone dan bahsettim ben orada.
Konu izlemesini de durdurdum, dediğim gibi al kullan istiyorsan takas et ben diyeceklerimi dedim artık.
Haklısın kardeşim ilgin için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
omeremre23

omeremre23

Üye
Apple Size kaç para veriyor doğru söyleyin bir çıkarınız var sanırım bu saçma cihazı inadına savunduğunuza göre ayrıca sizin Swift KEY 3 den haberiniz yok şuan bu mesajı telefonumdan yazıyorum hatta kaydırarak yazdım ama iphone da bu şekilde yapamazsın klavyeyi sabah beyaz akşam siyah tema ile kullanamassın algısı olmayan apple klavye ile sana bol bol sabır diliyorum...

avast

avast

Üye
Hocam s3 miniyle kiyasliyosun note3 le defil s3 mininon multi taskingi kotu kasmalar oluyo bende kullandim ha bide malzeme kalitesi var eline alinca verdii his ben apple fani degilim lumialar daha cok hosuma gidiyor ama arastirinca g2 note3 yada 5s ten birini almaya karar verdim ama apple kaliteside ortada simdi samsung s3 miniye ciktiktan sonra bir guncelleme bile vermezken apple 7.1 i bile verecek 4 e

omeremre23

omeremre23

Üye
Hocam s3 miniyle kiyasliyosun note3 le defil s3 mininon multi taskingi kotu kasmalar oluyo bende kullandim ha bide malzeme kalitesi var eline alinca verdii his ben apple fani degilim lumialar daha cok hosuma gidiyor ama arastirinca g2 note3 yada 5s ten birini almaya karar verdim ama apple kaliteside ortada simdi samsung s3 miniye ciktiktan sonra bir guncelleme bile vermezken apple 7.1 i bile verecek 4 e
Bende onu diyorum vermesin bu güncelleme iphone 4 için iyi değil güncelleyince ne olucak iyice kasıcak bunlar hep apple ın satış politikası cihaz kasınca iphone 5s alın diye.

avast

avast

Üye
7.1 İle kasmalar gitti deniliyo

theeternal

theeternal

Üye
kardeş şimdi sen telefondan beklentilerin nedir bi söylede şimdi ben sana dicem

theeternal

theeternal

Üye
Az oyun sosyal ag cok ve en önemlisi stabil olmasi kasmamali
senin istediğin özelliklerin farkı s3 mininin mobil verisi daha hızlı ve daha çok rami var sosyal ağ uygulamaları için ama iphone 4 ün stabilitesini bilmiyorum detaylı olarak tek incelediğim iphone 5s

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
senin istediğin özelliklerin farkı s3 mininin mobil verisi daha hızlı ve daha çok rami var sosyal ağ uygulamaları için ama iphone 4 ün stabilitesini bilmiyorum detaylı olarak tek incelediğim iphone 5s
Bide o zaman şunu sorayim ileride telefon alacağım inşallah
Iphone 5s artı moga ace power mi alayim yoksa note 3 mu?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Açıkcası al birini vur ötekine Ios 7 Iphone 4'te bildiğin gibi kasıyor cidden menüde istisnasız tekleyerek giren bir Iphone çok kötü arkadaşımdan baya bir görüyorum hergün. 7.1'i bekle yakında çıkar diye sanıyorum eğer kasmalar geçerse takas et ama bana sorarsan da hiç takasa bulaşma telefonuna format at 4.4 kitkat sürümü s3 Mini'ye gelme ihtimali var internette sızan görsellere göre, hem 4.4 Kitkat görmüş olursun deneyimlemiş olursun ondan sonra da Iphone 5S alma planın varmış zaten Ios'un son sürümünü gayet stabil hızlı şekilde kullanırsın zaten 5S seni baya bi götürür.

• Beğen
Tepkiler: omeremre23 ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Açıkcası al birini vur ötekine Ios 7 Iphone 4'te bildiğin gibi kasıyor cidden menüde istisnasız tekleyerek giren bir Iphone çok kötü arkadaşımdan baya bir görüyorum hergün. 7.1'i bekle yakında çıkar diye sanıyorum eğer kasmalar geçerse takas et ama bana sorarsan da hiç takasa bulaşma telefonuna format at 4.4 kitkat sürümü s3 Mini'ye gelme ihtimali var internette sızan görsellere göre, hem 4.4 Kitkat görmüş olursun deneyimlemiş olursun ondan sonra da Iphone 5S alma planın varmış zaten Ios'un son sürümünü gayet stabil hızlı şekilde kullanırsın zaten 5S seni baya bi götürür.
Çok mantıklı kardeşim eyvallah :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Tmobile

Tmobile

Üye
Çok mantıklı kardeşim eyvallah :D
apple iphone 4 ios 7 de maalesef kasıyor kimse inkar etmesin kullandım!
ama galaxy s3 mininin android linux tabanlı bir işletim sistemi olduğundan oda kasıyor yani üstte arkadaşın dediği gibi al birini vur ötekine forover Lumia 520 :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
apple iphone 4 ios 7 de maalesef kasıyor kimse inkar etmesin kullandım!
ama galaxy s3 mininin android linux tabanlı bir işletim sistemi olduğundan oda kasıyor yani üstte arkadaşın dediği gibi al birini vur ötekine forover Lumia 520 :D
Ben 525 istiyorum :D

Üst Alt