Haber Apple bu ay iPhone 4 için donanım desteğini sonlandırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple bu ay iPhone 4 için donanım desteğini sonlandırıyor
Apple'ın yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon modellerinin tanıtılmasına çok az bir zaman kaldı. 7 Eylül tarihini Apple belirlerken, ABD'de düzenlenecek olan bu etkinlik ayrıca firma tarafından canlı olarak da internet üzerinden yayınlanacak.



Apple yeni cihazlarını sunarken, ayrıca eski cihazları için desteğini de kademeli olarak sonlandırmaya devam ediyor. Gelen bilgilere göre bu ay itibari ile Apple, iPhone 4 akıllı telefon için donanım desteğini sonlandırıyor.

iPhone 4 akıllı telefon 2010 Haziran ayında sunulmuştu. İlgi gören tasarım ile gelen akıllı telefon aradan geçen 6 sene sonrasında artık destek almayacak.

Apple'ın iPhone 4 akıllısının donanım özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 3.5" büyüklüğünde ve 960x540 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeren akıllı telefon 512MB sistem belleğine sahip ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 8GB / 16GB / 32GB olarak sunulmuştu.

iPhone 4, Apple'ın 1Ghz saat hızında çalışan A4 yonga setinden güç alıyor. 5MP arka kamera cihazda yer alırken, ön kamera ise VGA çözünürlük sunuyor. 1.420mAh batarya ile gelen akıllı telefon iOS 4 ile sunulmuştu.

Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs tarafından tanıtılarak pazara sunulan akıllı telefon "Antennagate"olarak adlandırılan skandalın da baş aktörü olmuştu. Akıllı telefon satışa sunulduktan sonra kullanıcılar çekim problemleri nedeni ile cihazı ve Apple'ı eleştirmişlerdi. Ayrıca 2010 Eylül ayında da iPhone 4 CDMA duyurulmuştu.
Apple bu ay iPhone 4 için donanım desteğini sonlandırıyor
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyi Destek Verdi Bile Bence :D
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ömürlük telefondu :D
 
0MG90

0MG90

Üye
Yazılım olarak zaten içine edip bırakıyorlar. Bi zahmet komple desteği bıraksın.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
zaten son güncellemeler ile kullanması iyice işkenceye dönmüştü ayfon 4 :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu


Üst Alt