Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

mtoyanik

mtoyanik

Üye
bu guncelleme ile glance ekranı gelecek mi 625 e. Normalde yoktu.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
gece keşke 920 gelse :/

Lobin12

Lobin12

Üye
720 e inş erken gelir amber son gün gelmişti .s

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar tema renklerinde artış varmı? yoksa yine aynı renkler mi duruyor?

bu ne biçim iştir yaa? bin-ikibin lira verip telefon alıyorsun, en iyi yapabildiğin şey fotoğraf çekip paylaşmak. hani arkadaş teknoloji nerde? daha doğru düzgün tv uygulaması yok. üç beş tane tv uygulaması var hepsini toplasan bi tane etmez. android kullandım onda da tv izlerken bir süre sonra donuyordu lumiada da donuyor. flashı telefonlarda barındırmayacaz dediler tv uygulamalarını öldürdüler. telefonlarda 1 gb ram, 1.5 ghz işlemci var ama hala sorun yaşıyoruz. daha iki üç sene öncesine kadar bu özelliklerdeki laptoplar çatır çatır autocad çalıştırıyordu. biz autocad çalıştırsın da demiyoruz. internetten aldığı görüntüyü ekranda gösterecek. toplasan yapacağı iş yirmi satırlık koddan ibarettir. 2014 yılındayız ve kullandığımız telefonda dosya yöneticisi yok. yahu bu dosya öneticisi beş sene önceki symbianlarda vardı. bırakın symbianları 10 sene önceki s40 javalarda bile vardı. şimdi ne oldu da yok? valla beni android ne de wp tatmin etmiyor artık. resmen 1D menüler kullanıyoruzyaa... :sahan:

• Beğen
Tepkiler: nsren, SLH.55, mesut1979 ve 2 diğerleri
Akhtoher

Akhtoher

Üye
arkadaşlar tema renklerinde artış varmı? yoksa yine aynı renkler mi duruyor?

bu ne biçim iştir yaa? bin-ikibin lira verip telefon alıyorsun, en iyi yapabildiğin şey fotoğraf çekip paylaşmak. hani arkadaş teknoloji nerde? daha doğru düzgün tv uygulaması yok. üç beş tane tv uygulaması var hepsini toplasan bi tane etmez. android kullandım onda da tv izlerken bir süre sonra donuyordu lumiada da donuyor. flashı telefonlarda barındırmayacaz dediler tv uygulamalarını öldürdüler. telefonlarda 1 gb ram, 1.5 ghz işlemci var ama hala sorun yaşıyoruz. daha iki üç sene öncesine kadar bu özelliklerdeki laptoplar çatır çatır autocad çalıştırıyordu. biz autocad çalıştırsın da demiyoruz. internetten aldığı görüntüyü ekranda gösterecek. toplasan yapacağı iş yirmi satırlık koddan ibarettir. 2014 yılındayız ve kullandığımız telefonda dosya yöneticisi yok. yahu bu dosya öneticisi beş sene önceki symbianlarda vardı. bırakın symbianları 10 sene önceki s40 javalarda bile vardı. şimdi ne oldu da yok? valla beni android ne de wp tatmin etmiyor artık. resmen 1D menüler kullanıyoruzyaa... :sahan:

Adam haklı beyler.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
8 yıllık iosda da dosya yönetici yok ? Bu teknolojiyle alakalı deil

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
yok çünkü işletim sisteminde eksiklik yok ve gerek duyulmuyor

mesut1979

Üye
Arkadaslar size tavsiyem gidon iphone alin jailbreak yapin ve tadina bakin, uygulamalarin kalitesi ve coklugu yeter insana hem uzun ömürlü güncelleme destegi var wp ve android is degil bunlar paraniza yazik.

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Arkadaslar size tavsiyem gidon iphone alin jailbreak yapin ve tadina bakin, uygulamalarin kalitesi ve coklugu yeter insana hem uzun ömürlü güncelleme destegi var wp ve android is degil bunlar paraniza yazik.
bi bitmediniz...
tavsiyelerinizi kendinize saklayın gına geldi artık...yok android alın yok iphone bilmem ne...
biz seviyoruz arkadaşım şikayet etsekte seviyoruz zaten sevmesek almazdık sürekli aynı şeyler yazılıyor çiziliyor gına geldi hakkaten :off:

• Beğen
Tepkiler: nsren, ÖEY, kamuraN021 ve 1 kişi daha
Akhtoher

Akhtoher

Üye
bi bitmediniz...
tavsiyelerinizi kendinize saklayın gına geldi artık...yok android alın yok iphone bilmem ne...
biz seviyoruz arkadaşım şikayet etsekte seviyoruz zaten sevmesek almazdık sürekli aynı şeyler yazılıyor çiziliyor gına geldi hakkaten :off:

Seviyorsan seviyorsun arkadaşım. Sen Windows Phone 8 i seviyorsun diye kimse eleştirmeyecek mi? Herkes tavsiyesini düşüncesini kendine saklasa bu forum niye var ? Azcık mantıklı olun fanlık yapmayın. Bizde seviyoruz ki 2.000 T.L vermişiz eleştiri yapacağız ki düzelsin bazı şeyler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, skynet, n000k ve 2 diğerleri

mesut1979

Üye
bi bitmediniz...

Sinirlenme benim kayserili hemsehrim niye bukadar sinirlisin.

Rainesto

Rainesto

Üye
Memmun olmayanlar telefonunu satabilir kimseye zorla kullandırılmıyor
920 ye gelse bu gece ya

Çabuk Telefonu satacaklar Gelmeden :korktum:

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Yine bir foruma daha isyan sıçradı :D

• Beğen
Tepkiler: merlin19, ÖEY ve maydinmaydin
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Seviyorsan seviyorsun arkadaşım. Sen Windows Phone 8 i seviyorsun diye kimse eleştirmeyecek mi? Herkes tavsiyesini düşüncesini kendine saklasa bu forum niye var ? Azcık mantıklı olun fanlık yapmayın. Bizde seviyoruz ki 2.000 T.L vermişiz eleştiri yapacağız ki düzelsin bazı şeyler.
ben fanboyluk falan yapmıyorum yeri geldiğinde eleştiriyorum da ama artık gerçekten bıktım böyle vay android iyi vay gmd vay ios iphone bunları yapanlarda hep kendi kullandıkları modeller sistemler. Kendi telefonlarını övmek ve sırf kendi egolarını tatmin etmek için gece gündüz wp forumlarında yorum yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: technocu1
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Memmun olmayanlar telefonunu satabilir kimseye zorla kullandırılmıyor
920 ye gelse bu gece ya

Çabuk Telefonu satacaklar Gelmeden :korktum:

Arkadaş müsaade etti beyler artık telefonları satabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Madem toplasak 20 satırlık Kod abisi otur sen yaz yayınla bizde adam yazmış helal olsun diyelim? ne dersin? birkere kafadan olay patlatıyorsun tv uygulamasını stabil yapamazsın ha yaparsın ama nasıl yaparsın biliyonmu gözüm gider önce tv kanalı satın alırsın 80 milyon dlardan başlıyor sonra türksattan frekans kiralarsın daha sonra trtden izinler rütük v.s sonra internet yayını için sağlam bir sunucu ile anlaşırsın yada sunucuyu tv kanalı içinde barındırırsın sabit ip adresi falan sonra web sitesi için alan adı hosting v.s derken yayına başlar ve kodlar ipler herşey senin elinde olur sonra stabil çalışan bir uygulama yazarsın.. yav arkadaşım türkiyedeki çoğu kanalın kendi sunucusu yok yurt dışından kiralık bu yayın yaptıkları serverlar ee şimdi sen programı kodladın 88 li ip adresi ve ona ait kodlarla 2 ay sonra adam sunucu değiştirdi ip oldu 74 lü kodlar değişti frameler değişti ee? adamın işi gücü yok hergün program kodlasın bu iş şuna benzer Dünyada en kritik iş Süt işleridir yani süt ve süt ürünleri saatinde köylerden toplarsın kaynatırsın yoğurt olur peynir olur süt olur ve dağıtımı yapılır raf ömrü yoğurtta süttü en kötü 10 gün idae zorunludur yani çok kritik bir iştir herkes girmez bu online radyo ve tv olayıda buna benzer birşey hergün tasarımcı veya coder kodlarla oynarsa kimse stabil çalışan tv yada radyo uygulaması yapamaz bunun sorunu flash yada html5 değil.. anladın ula google bile pr değerini sitenin yaşına göre vermez verimliliğine ve sayfanın sitenin açık kalmasına göre verir yani 10 yıllık site vardır yılda 6 ay açıktır 6 ay kapalıdır pr değeri 2 dir birde 3 yıllık site vardır 3 yıldır hiç kapanmamıştır sürekli güncellenir key world girilir pr değeri 10 dur anladın.. bu işler öyle kolay değil.. 6 7 yıllık android daha sorunlu 8 9 senelik ios gittikce sorunlu sen dua et 2 yıllık windows phone yüzde 80 stabil çalışıyor az ram ile çok işer yapıyor hala beğenmiyorsunuz arkadaşlar birşeyleri yapmak kolay değil içine girmemişsiniz bari biraz düzgün yorum yapın uzaktan davulun sesi herkese hoş gelir ama yakından kafa ütüler.. ben şahsen ne güncelleme olayına takıyorum nede market olayına android marketi çokmuş uygulama bolmuş hikaye abi yüzde 80 i internetsiz çalışmayan uygulama bana internetsiz çalışanını yapsınlar ...
+1 benden sana bonus hocam
İnsan oğlu her zaman en iyisini ister.Araştırmadan,sormadan ve öğrenmeden hazıra alışan insanların yorumları beni bitiriyor.Gelip hala flash var mı onda diyenlere hayır yerine bir iki cümle ile anlatıyorum ki cahil kalmasınlar diye.Ama sana tek bir konuda katılmıyorum oda güncelleme konusu bunun sebebide güncelleme tarihi veripde verdikleri tarihte yayınlamadıkları için güncellemeye isyan ediyorum.Onun dışında aynı fikirdeyiz.

• Beğen
Tepkiler: merlin19 ve n000k
Akhtoher

Akhtoher

Üye
ben fanboyluk falan yapmıyorum yeri geldiğinde eleştiriyorum da ama artık gerçekten bıktım böyle vay android iyi vay gmd vay ios iphone bunları yapanlarda hep kendi kullandıkları modeller sistemler. Kendi telefonlarını övmek ve sırf kendi egolarını tatmin etmek için gece gündüz wp forumlarında yorum yapıyorlar.

Sizin yapmanız gereken en güzel şey haklı görmediğiniz mantıksız gelen yorumları görmezden gelip onlarla uğraşmamak sonuçta onlarda düşüncelerini belirtiyor durduk yere kendinizi yıpratmayın bence. Bende desteklemediğim aynı fikirde olmadığım yorumlar görüyorum yokmuş gibi davranıyorum :)

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
@merlin19 @bulutsuzgece :polis::polis::polis:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve Hagios

Üst Alt