Haber Temple Run 2 512 Mb ram Bulunan Cihazlar İçin de Kullanımda

Sponsorlu Bağlantılar

meneleos

Üye
Hala bekleyen var mı ki ? Microsoft hiç bulaşmamalıydı telefon işine.
Telefonu aldığıma %100 pişman oldum. Sağlamlığı konusunda eyvallah ama işletim sistemi tamamen çöplük. Ne oyun var ne program. 3-5 tane adam akıllı oyun/program var onlarda saçma sapan fiyatlardan konuluyor, diğer sistemlerde beleşken burda paralı olmasını ne deseler kabullenmem. Ayrıten birde telefonlarda ısınma problemi var, aşırı ısınıyor. Dokunmatiği desen bitik.

Bay H

Bay H

Üye
keşke bide oyun baştan başlamasaydı her seferinde
Bu sorunun oluşmaması için ayarlardan her şeyi sıfırlamanız gerekmekte ondan sonra sıkıntı yaşanmıyor, en azından ben yaşamadım.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu sorunun oluşmaması için ayarlardan her şeyi sıfırlamanız gerekmekte ondan sonra sıkıntı yaşanmıyor, en azından ben yaşamadım.
ben çok oynadığımdan değil,tabletten oynuyordum zaten.sonra sıktı.bide bunda denedim denildiği gibi save yapmadı.öylece duruyor telefonda :=)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yanlışlıktan dolayı kusura bakmayın, konular karıştı.
Devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY ve esmeran3
YkPkY

YkPkY

Üye
Yanlışlıktan dolayı kusura bakmayın, konular karıştı.
Devam edebilirsiniz.
az daha mesaj atıyordum bende sana,hayırdır inşallah diyecektim.alakasız bi konuyla devam edilmiş.bide son yorum bende tıkandı,dedim noldu acaba ,
no problem,olur böyle şeyler :D

• Beğen
Tepkiler: Tmobile
SheFy

SheFy

Üye
yok yok bu wp batıcak bitcek herşey
Bi oyunla batacaksa batsın. Herşeyi oyuna bağlamanız aşırı saçma. 512 mb ram sıkıntısı zaten OS güncellemesiyle halledilecek. Zaten şimdi wp8 de çıkan alt segmentler 1 GB Ram var. Yani en az iki yıl rahat götürür. 512mb Ram sıkıntısı biraz da tecrübesizlikten kaynaklanıyor. Sonuçta 2 yıllık sistem.
Telefonu aldığıma %100 pişman oldum. Sağlamlığı konusunda eyvallah ama işletim sistemi tamamen çöplük. Ne oyun var ne program. 3-5 tane adam akıllı oyun/program var onlarda saçma sapan fiyatlardan konuluyor, diğer sistemlerde beleşken burda paralı olmasını ne deseler kabullenmem. Ayrıten birde telefonlarda ısınma problemi var, aşırı ısınıyor. Dokunmatiği desen bitik.

Rezistif kullanıyor sanki de algılamıyor. Hey yarabbim.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla gençler bence de anlamsız bir takıntı haline getirdiniz bu oyun olayını, sadece oyun için aldıysanız o telefonu o zaman satın bence. Gidip ps veya xbox one alın, oyuna doyun derim ben :ehe:islik

Rainesto

Rainesto

Üye
Valla gençler bence de anlamsız bir takıntı haline getirdiniz bu oyun olayını, sadece oyun için aldıysanız o telefonu o zaman satın bence. Gidip ps veya xbox one alın, oyuna doyun derim ben :ehe:islik
aynen ama arada boş dersde felan iyi oluyor matematik dersinde :ehe cebimde ps götüremiceme göre :D neyse royal revolt devam

dakamon

dakamon

Üye
oyun için aldıysan neden 520 aldın arkadaş :D donanımı yüksek olan modelini alaydın :) he şu yönden de haklılar temple run gibi bir oyun androidin 512 mb lı tellerinde açılıyor bizde neden açılmıyor diye haklı bir sebep soyleyebilirler. O durumda güncellemeyi bekleyin sistemin güncellenmesini. Ram sınırını yukarı çekecekler. Belki o zaman optimizasyonda daha rahat olurlar yapımcılar ve hemen bir güncelleme ile verirler 512 mb ram desteğini.

ÖEY

ÖEY

Üye
aynen ama arada boş dersde felan iyi oluyor matematik dersinde :ehe cebimde ps götüremiceme göre :D neyse royal revolt devam
PS Vita mıydı o ufak versiyonu onun :D :D Ondan alalım sana rahat rahat takıl dersde :D

Bu arada 512mb'dan kurtulmak isteyenler haberiniz olsun Lumia 925 hepsiburada da 1099tl, cep telefonuna taksit yasaklanmadan alın bence :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Rainesto

Rainesto

Üye
PS Vita mıydı o ufak versiyonu onun :D :D Ondan alalım sana rahat rahat takıl dersde :D

Bu arada 512mb'dan kurtulmak isteyenler haberiniz olsun Lumia 925 hepsiburada da 1099tl, cep telefonuna taksit yasaklanmadan alın bence :D
:agla2: bu şimdi mi söylenir o fiyata 920 alıyorum :vur:vur

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Valla 820 ye 1250 ye aldığım günü dün gibi hatırlarım..... :bira::bira::bira::icelim::icelim::icelim:

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
920 yi 1650 Tl verdiğim günleri dün akşam gibi hatırlıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Bay H
erdgnblt

erdgnblt

Üye

Microsoft'un herhangi bir suçu yok. Her b*ku Microsoft'un ve Windows Phone'un üstüne atmaktan vazgeçin. 10% kullanıcısı olan bir platform, oyun gelmemesi bence üşengeçlik. O kadar kişinin oynayacağını bilerek vermemek akıl kârı değil.
Temple Run OZ 'a bakın. Ücretli ve anında geliyor. Çünkü işletim sistemi kırılmıyor ve oynamak isteyen satın almak zorunda... ;)Not: 920 'yi sıfır, kvk-genpa çıkışlı olarak(yani orjinal) 1100 TL'ye aldığım günü 7 öncesi gibi hatırlıyorum. Çünkü 7 ay önce aldımm. :)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar o kadar da güzel bir oyun değil. Windows Phone 8 alacaksanız en az 1 GB RAM'i olmalı ki oyunları rahat çalıştırsın.

• Beğen
Tepkiler: erdgnblt
Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'un herhangi bir suçu yok. Her b*ku Microsoft'un ve Windows Phone'un üstüne atmaktan vazgeçin. 10% kullanıcısı olan bir platform, oyun gelmemesi bence üşengeçlik. O kadar kişinin oynayacağını bilerek vermemek akıl kârı değil.
Temple Run OZ 'a bakın. Ücretli ve anında geliyor. Çünkü işletim sistemi kırılmıyor ve oynamak isteyen satın almak zorunda... ;)Not: 920 'yi sıfır, kvk-genpa çıkışlı olarak(yani orjinal) 1100 TL'ye aldığım günü 7 öncesi gibi hatırlıyorum. Çünkü 7 ay önce aldımm. :)
her b•ku Microsoft a atmamak lazım tabikide ancak ram sınırı 150 mb olunca geliştiricler de zorlanıyor mallesef açsalar o rami yukarı çekseler bakın bakalım Windows Phone 8 nasıl kasmaya başlıyor.