ona hiç gerek yok sesten görüntüden marum kalma lumia ile sil temple run 2 yi abd yap bölgeyi ordan indir kaydoluyor Lumialar Bile Türkiyeyi Saymıyor Ya920 geldi oynuyorum sessiz yaptım kaydediyor
saten var bişey galaxy ace 290,mb sistem oyun belleği kalıyor normalde sistem 238 mb ram kullanıyor bekleme modunda ama subway surfersin apk li surumunu çok kasmadan oynatiyor ara sıra atıyor da olsa windows phone 8 neden kasmıyor 150mb oyun beleği sunuyor işte..ben telefonu oyun için almadım ama gidipde ace de açılan oyun benim lumiada açılmıyosa o zaman vardır Bi halt
ona hiç gerek yok sesten görüntüden marum kalma lumia ile sil temple run 2 yi abd yap bölgeyi ordan indir kaydoluyor Lumialar Bile Türkiyeyi Saymıyor Ya
saten var bişey galaxy ace 290,mb sistem oyun belleği kalıyor normalde sistem 238 mb ram kullanıyor bekleme modunda ama subway surfersin apk li surumunu çok kasmadan oynatiyor ara sıra atıyor da olsa windows phone 8 neden kasmıyor 150mb oyun beleği sunuyor işte..

salla kardeşim![]()
Suçu Microsoft'a atmayıpta kime atayım ? Adamlar güncelleme bile veremeyecek kadar aciz. Ben 620 ilk çıktığında aldım, aldım da ne oldu ? O kadar övüldü, yok şöyle yok böyle, neymiş efenim androidlerde 512 mb ram çok kullanılıp kasıyormuş ama wp'de az kullandığı için iyiymiş...Microsoft'un herhangi bir suçu yok. Her b*ku Microsoft'un ve Windows Phone'un üstüne atmaktan vazgeçin. 10% kullanıcısı olan bir platform, oyun gelmemesi bence üşengeçlik. O kadar kişinin oynayacağını bilerek vermemek akıl kârı değil.
Temple Run OZ 'a bakın. Ücretli ve anında geliyor. Çünkü işletim sistemi kırılmıyor ve oynamak isteyen satın almak zorunda...Not: 920 'yi sıfır, kvk-genpa çıkışlı olarak(yani orjinal) 1100 TL'ye aldığım günü 7 öncesi gibi hatırlıyorum. Çünkü 7 ay önce aldımm.
![]()
Sizin microsoft düşmanlarıyla mı var anlamıyorum. Ben 920 aldığımda hiç bir şey yoktu! Bana bunlarla gelmeyin.Suçu Microsoft'a atmayıpta kime atayım ? Adamlar güncelleme bile veremeyecek kadar aciz. Ben 620 ilk çıktığında aldım, aldım da ne oldu ? O kadar övüldü, yok şöyle yok böyle, neymiş efenim androidlerde 512 mb ram çok kullanılıp kasıyormuş ama wp'de az kullandığı için iyiymiş...
Hala neyini savunduğunu merak ediyorum, hisseniz falan mı var Microsoft'tan ?
Mağazada çıkmıyor ._.
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.