Samsung galaxy wonder android 4.1.2 güncelleme gelebilir!

Sponsorlu Bağlantılar

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy wonder android 4.1.2 güncelleme gelebilir!
Arkadaşlar malum başlıkdada belirtdiğim gibi Samsung Galaxy W GT-I8150 kod adlı telefona güncelleme gelme haberleri var bu konu hakkında topladığım bütün bilgileri sizlerler paylaşacağım.

İlk olarak telefonun sisteminden bahsedeyim.

İşlemci: 1.4 Ghz

Ram: 512 Mb Ram, 2 GB ROM

Ekran Kartı: Adreno 205

Sistem olarak düşük görünsede Android 4.1.2 güncellemesini kaldırmaz diye düşünebilrsiniz ancak Samsung Galaxy Fame adlı telefon 1 Ghz işlemci 512mb ram bulunan bir modelde Android 4.1.2 işletim sistemini kullanmakta yani telefon güncellemyi kaldırabilr özelliklere sahip.Ayrıca aşığıdaki linkde karşılaştırma mevcut.


İkinci olarak farklı kaynaklardan aldığım 2 tane bilgiyi sizinle paylaşayım.

SamMobile adlı ünlü internet sitesinin twitter sayfasında paylaştığı bir tweetde samsung orta sınıf telefonlara Android 4.1.2 güncelmesi geliceğinden bahsediliyor.Bu internet sitesinin verdiği güncelleme haberleri genelde hep doğru çıkıyor.Aşğıda paylaşılan tweeti görebilrisiniz.

" android 4.1.2 for mid-range devices in May / June"

Bende Samsung Türkiye sayfasına bir mail atarak Android 4.1.2 güncellemesinin gelip gelmiyeceğini sordum aldığım cevabı aşığıda sizinle paylaşıyorum.

Samsung Electronics Türkiye ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili cevabımız aşağıda yer almaktadır.


GT-I8150 model cihazınızın en güncel işletim sistemi "Android 2.3.6 Gingerbread" versiyonudur. Samsung Electronics Türkiye olarak daha önce yaşanan yazılım sorunlarının tekrarlanmaması amacıyla, size daha iyi bir hizmet verebilmek için cihaz yazılımları detaylı bir şekilde kontrol edilmektedir. Bu sebeple gecikmeler yaşanabilmektedir ve bir tarih bilgisi belirlenmemiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

Son olarak arkadaşlar bekleyip görücez bu bilgileri sizinle paylaşmak istedim.
 
Son düzenleme:


codblackops2

codblackops2

Üye
Gelmez boşuna umutlanmayin
 
enterneoll

enterneoll

Üye
boşuna umutlanmaya gerek yok bu olaylar eskide kaldı gelmiyecek :(
 
codblackops2

codblackops2

Üye
Sammobilein twitinde mayis haziran diyor . Eski ve gecersiz bir haber oldugu belli.sammobilein 2014 mayis haziranini kastetme ihtimalide yok zaten
 


Üst Alt