Tavsiye 820 to 1520 (^_^)

Sponsorlu Bağlantılar

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
820 to 1520 (^_^)
Arkadaşlar merhaba. Cihazımı Gold Bilgisayardan aldım bir kaç ay önce. Tabii ki sigorta yapmayı es geçmedim. Sigortanın bir başka güzelliği de Müşteri Memluniyeti Garantisi. Bir çoğumuz biliyordur, cihazı fatura kesim tarihinden 364 gün sonra götürdüğünde %60 para iadesi yapıyorlar. Ben de 1000TL'ye almıştım bu cihazı. Şimdi ben bunu geri götürdüğümde büyük ihtimal üstüne para koyarak cihazımı yükselteceğim.

Tamamen fikirlerinizi almak istiyorum.

Nokia 1520 istiyorum ama normal bir telefona göre çok büyük ve kullanışsız oluduğu söyleniyor.
Nokia 1020 almak daha mı mantıklı olur? Yoksa başka modelleremi yönelmeliyim?
HTC Aşığı olduğum doğrudur :biggrin:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Büyüklük sorunsa lumia 929un global versiyonunu bekle derim eğer fotoğraf çekmeye çok meraklı değilsen. Çok meraklı değilsen diyorum lâkin 929un kamerası da 20mp gelecek. Anlayacağın çok iyi bir telefon. 1020 ise lumia 920 den artı olarak 2GB ram ve 41 mp kamera. Fotoğrafa ekstra bir merakın yoksa kesinlikle 929un global versiyonunu bekle derim

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
20 mp. daha ne olacak ben çok aşırı fotoğraf meraklısı değilim. 20mp bile harika bir şey zaten.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Global gelene kadar senin kasko biter :kıskıs:

blackcemre

Üye
1520 daya iyi 4 çekirdekli.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Öncelikle 364 gün sonra götürmek şart mı benim şubatta bitiyor garanti

Invoke

Invoke

Üye
Yine wp ise tercihin, çok net 1520 diyorum ben. :D
Yani wp alsam kesinlikle 1520 alırdım.

Süper bir cihaz... Bir kere kamerası çok iyi. Çipset zaten şuanki en üst seviye. Zaten kaliteli, tasarımı da hoş. Büyüklüğe de bir süre sonra alışılır sonra daha kullanışlı bile olur, bence.

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
L1520-Donanım olarak daha ileride kamera haricinde, daha büyük ve ağır
L1020-Daha küçük daha hafif

Seçim senin zevkine ve ihtiyaçlarına kalmış.

Invoke

Invoke

Üye
Yalnız kamera olarak 1020 fark mı atıyor sanki? =P 1520'nin kamerası çok iyi bence.

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Kıyasladığımız cihazların sınıfları farklı biri kamera odaklı akıllı telefon biri phablet, fark atıyor mu atmıyor mu bilmem ama 1020nin kamera açısından daha iyi olduğu kesin, fotoğraf ve videoya önem veren biri için de bu durum fark atmasa bile önemli ben o yüzden belirttim.

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
WP seviyorum ama eksikleri var tabii ki. Cihazım daha 2 aylık, 10 ay kadar vakit var önümde. Bu süre içerisinde 1520'nin yerini başka bir cihaz alabilir mi bilmem kafamda.

Ayrıca, cihazın garanti süresinde değil Kasko süresinde geçerli bu iade arkadaşlar.

Invoke

Invoke

Üye
WP seviyorum ama eksikleri var tabii ki. Cihazım daha 2 aylık, 10 ay kadar vakit var önümde. Bu süre içerisinde 1520'nin yerini başka bir cihaz alabilir mi bilmem kafamda.

Ayrıca, cihazın garanti süresinde değil Kasko süresinde geçerli bu iade arkadaşlar.

Ohoo, bu süre içinde 5"lik yüksek donanımlı ve yine kamerası ile de konuşulan güzel bir cihaz gelir. =))

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bu kasko dediğin şey kaç para? 1000 liralık bir telefon için ne kadar kasko ücreti ödedin yani?

SheFy

SheFy

Üye
WPli tel kullanmak bence eğlenceli olur. Çünkü yeni çıktığı için devamlı gelişiyor. Kullannırken yeni uygulama , oyun güncelleme bekliyorsun. Ve bunlar çıktıkça seviniyorsun. Bence 1520 al keyfine bak.

Takipçi Satın Al

Üst Alt