Haber Gdr3+lumia Black Lumia 1020 Için Yayınlanmaya Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
Aynen minimum oda :dry: peki bu güncellemede kamera dışında başka yenilik yok mu?
en fazla ne olabilir ki :) kamera tam performansını alsaydı , diğer şeyler bildirim merkezi falan geliyor zaten :) wp 8.1 ile

mesutcinik

mesutcinik

Üye
gdr3 preview güncellemesini yükleyen arkadaşlar beklemenin anlamı yok zaten bence çünkü çok fazla bir yenilik yok sadece glance ekranında bildirimler göze çarpacak sanırım bunun içinde güncellemenin ota'ya düşmesini bekleriz heralde amber gibi NSU yapmayız bir sürü uygulama var kim uğraşacak onlarla tekrar kurulmasıyla

csH

csH

Üye
gdr3 preview güncellemesini yükleyen arkadaşlar beklemenin anlamı yok zaten bence çünkü çok fazla bir yenilik yok sadece glance ekranında bildirimler göze çarpacak sanırım bunun içinde güncellemenin ota'ya düşmesini bekleriz heralde amber gibi NSU yapmayız bir sürü uygulama var kim uğraşacak onlarla tekrar kurulmasıyla
ben uğraşırım :D gelse de teli bi temizleyeyim en baştan nsu ya da ota farketmez

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
ardacumhur

ardacumhur

Üye
O değil de Glance screen bildirimleri var mıydı daha öncesinden ? :hmmm

braayn

braayn

Üye
Black güncellemesi beni pek heyecanlandırmıyor .Şu gdr3 betayı yüklediğim günden beri cihaz reset atmaya başladı buda tabi canımı sıkmıyor değil umarım düzelir ....
Güncelleme aralıkları çok uzun yani bu konuda apple daha kararlı güncelleme konusunda.

saynesim

saynesim

Üye
bekleyelim sonucu inşallah. Güzel şeyler olur

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 ye ne zaman gelir acaba

Dejavuex

Dejavuex

Üye
ben gdr3 değil de Black güncellemesini bekliyorum kamera icin sırf nsu gelirde bende yüklerim cihazın tertemiz olması lazım iyice hantallastıgını hissediyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben gdr3 değil de Black güncellemesini bekliyorum kamera icin sırf nsu gelirde bende yüklerim cihazın tertemiz olması lazım iyice hantallastıgını hissediyorum
aynen hantallaştı biraz en yakın zamanda format atıcam bende bakalım neler değişecek benim sorunlarımı büyük ihitmal çözülecekte bu güne kadar çok program kurdugum ve sildiğim için bir süre sonra sıfırlama istiyor

serecans

serecans

Üye
aynen çok kasıyor geçişlerde çok takılıyor

braayn

braayn

Üye
cihazın eski performansı yok aynen bende de bu şekilde ama gdr3 betadan sonra olan oldu bileydim yüklemezdim beklerdim.
Neyse güncelleme ile eski stabil çalışmasına devam edecektir die umuyorum yoksa bir androidden farkımız kalmaz.Beklemedeyiz...

blackcemre

Üye
Your Lumia is about to get even better with the Lumia Black update, due for release starting early 2014 for all Lumia Windows Phone 8 devices currently running Amber software. Stay tuned for more information.

skynet

Üye
Your Lumia is about to get even better with the Lumia Black update, due for release starting early 2014 for all Lumia Windows Phone 8 devices currently running Amber software. Stay tuned for more information.

Bu ney ?

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
beats

beats

Üye
lumianız amber yazılımı çalıştıran tüm lumia wp8 cihazları için beklenen lumia black ile daha iyi bir güncelleme alacak 2014 de erkenden verilecek bizi izlemeye devam edin gibi birşey yazıyor

• Beğen
Tepkiler: skynet
ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL925 ve daha yeni cihazlara verilecek bir güncelleme olabilir mi bu BLACK?

plenken

plenken

Üye
Haber için teşekkürler. Beklemeye devam...

Üst Alt