kaygisiz43
Üye
Aynen minimum odaklasik bir cevap : hemen heveslenmeyin minumum 1 ay sürer nokianın vermesi bize
peki bu güncellemede kamera dışında başka yenilik yok mu?Aynen minimum odaklasik bir cevap : hemen heveslenmeyin minumum 1 ay sürer nokianın vermesi bize
peki bu güncellemede kamera dışında başka yenilik yok mu?en fazla ne olabilir kiAynen minimum odapeki bu güncellemede kamera dışında başka yenilik yok mu?
kamera tam performansını alsaydı , diğer şeyler bildirim merkezi falan geliyor zaten
wp 8.1 ileben uğraşırımgdr3 preview güncellemesini yükleyen arkadaşlar beklemenin anlamı yok zaten bence çünkü çok fazla bir yenilik yok sadece glance ekranında bildirimler göze çarpacak sanırım bunun içinde güncellemenin ota'ya düşmesini bekleriz heralde amber gibi NSU yapmayız bir sürü uygulama var kim uğraşacak onlarla tekrar kurulmasıyla
gelse de teli bi temizleyeyim en baştan nsu ya da ota farketmezO değil de Glance screen bildirimleri var mıydı daha öncesinden ?![]()
aynen hantallaştı biraz en yakın zamanda format atıcam bende bakalım neler değişecek benim sorunlarımı büyük ihitmal çözülecekte bu güne kadar çok program kurdugum ve sildiğim için bir süre sonra sıfırlama istiyorben gdr3 değil de Black güncellemesini bekliyorum kamera icin sırf nsu gelirde bende yüklerim cihazın tertemiz olması lazım iyice hantallastıgını hissediyorum
Your Lumia is about to get even better with the Lumia Black update, due for release starting early 2014 for all Lumia Windows Phone 8 devices currently running Amber software. Stay tuned for more information.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lumianız amber yazılımı çalıştıran tüm lumia wp8 cihazları için beklenen lumia black ile daha iyi bir güncelleme alacak 2014 de erkenden verilecek bizi izlemeye devam edin gibi birşey yazıyorBu ney ?
hayır lumia Amber güncellemesi yüklü tüm lumialara verilecek.NL925 ve daha yeni cihazlara verilecek bir güncelleme olabilir mi bu BLACK?
Ama ne zaman bize ulaşır fikriniz var mı ?hayır lumia Amber güncellemesi yüklü tüm lumialara verilecek.