I9070P sürümü olduğu için bir kaç sıkıntı var gibi duruyor biraz daha beklemek en iyisi. Ve CWM'yi yüklediğimi zannediyordum yüklendi gibi oluyordu fakat telefonu tekrar başlatıp recovery moduna alınca tekrar eski haline dönmüş bir şey anlamadım.
şimdi recoveri modu yükseltin dediğim olay cwm 6.0 olan , cwm yi yüklediğinde karşına gelen ekrandan çıkmıyorsun direk oradan yüklemek istediğin dosyaları yüklüyorsun
bir örnek vereyim;ben de sizin dediğiniz gibi cwm 6.0 ı yükledim ve oradan çıkmadan recoveri modda direk cocore kernelini yüklüyordum dikkat edersen cocore kerneli için 2 dosya paylaşıyorum hem cwm hemde twrp burada twrp dediğimiz olay recoveri mod kalıcı olması bundan sonrası için recoveri modda sıkıntı yaşamamak için onu yüklüyoruz
şimdi sizin yapmanız gerekeni söylüyorum telefonun hafıza kartına gerekli dosyaları attıktan sonra tekrar cwm 6.0 ı yükle ve recoveri moddan çıkmadan bu 4.3.1 olan dosyaları yükle şimdi p modeli için uyumlu olduğunu söylüyorlar bu en son sürüm şu link konuyu incele gerekli dosyaları oradan indir bende buna geçeceğim ama internet sıkıntım var ayrıntı bir şekilde konu paylaşamıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama bir türlü emin olamadım OmniROM I9070P sürümünde sıkıntı çıkarabilir gibi duruyor.ben omni rom a geçtim , geçtim ama geçmez olaydım bu ne ya iğrenç bir şey , bir çok sorun ve problem bunun neresi iyi allah aşkına bir de son sürüm hiç beğenmedim o kadar çok sorun var ki sakın denemeyin !!!!!!!!!!!!!!!!
Görüntülü arama yapabilen var mı yada nasıl yapılacak arkadaşlar
Acaba RADYO prosu var mı be mi göremedim 18.11 sürümü içinde yada alternatif
altarnatif radio uygulamasını için 2 seçenek var birincisi internet gerektiren bunu marketten bulabilirsin, ikincisi ise internet gerektirmeyen radio şu uygulamayı google den araştırıp deneye bilirsin ben denemedim siz bir bakın ''spirit fm radio unlockedv2013_12_05''görüntülü arama yapamadığım için XXLQE ye tekrar geri döndüm belki cm11 de bu eksiklik giderilir
Geçmiş olsun istersen 2.3.6 dan geri yükleme yap
hımm düzelir mi ki tüm sensör testini yaptım uygulama filan yükledim hayır yok düzelmedi , bir de o verdiğin linkin konu linkini de verebilir misin?