Samsung Galaxy J7 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy J7 Pro Root Atma ve TWRP Yükleme
Ülkemizde 1600 Türk Lirası civarında değişken fiyat aralığı ile satışta olan Samsung'un orta seviye cihazı Galaxy J7 Pro ile ilgili bazı önemli konularda bilgiler vereceğim. Öncelikle Galaxy J7 Pro root atma ve Galaxyt J7 Pro twrp yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını sizlere anlatacağım. Aşağıdaki işlemlerden dolayı telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzdaki bütün dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Samsung Galaxy J7 Pro TWRP Yükleme

Öncelikle tıklayarak odin programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Sonrasında tıklayarak Galaxy J7 Pro twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin ve herhangi bir klasör içerisine atın. Ardından telefonunuzun ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girin ve derleme numarasına 6-7 defa üst üste tıklayarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin. Sonra geliştirici seçeneklerine girin ve OEM kilit açma ile usb hata ayıklama seçeneklerini aktif hale getirin. Telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına aynı anda basılı tutun ve karşınıza uyarı gelirse ses açma butonuna bir kere basın. Download mod açıkken telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Odin programının option kısmını yukarıdaki gibi ayarlayın ve ardından AP butonuna basarak daha önceden indirmiş olduğunuz Galaxy J7 Pro twrp dosyasını seçin. Start butonuna basın ve yükleme işlemini başlatın. Kısa süren yüklemenin ardından Pass yazısını odin ekranında göreceksiniz. Telefonunuzun kablosunu çıkarın ve telefonu yeniden başlatın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Samsung Galaxy J7 Pro Root Atma

Yukarıdaki twrp yükleme işlemini bitirdikten sonra tıklayarak Galaxy J7 Pro root atma için gerekli olan dosyaları indirin ve telefonunuzun hafızasına atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutun ve telefonun twrp recovery modunu açın. Sonrasında yükle kısmına girerek magisk 19 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Ardından telefonunuzu yeniden başlatın eğer menüye Magisk uygulaması geldiyse Galaxy J7 Pro root işlemi başarıyla bitmiştir diyebiliriz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt