4.3.1 Cyanogenmod-10.2

Sponsorlu Bağlantılar

EknCn

Üye
Arkadaşlar bir kaç bilgi vereyim. Öncelikle I9070P sürümünü kullanıyorum resmi samsung garantili. 4.1.2'ye yükselttikten sonra takılmalar başladı ve artık kafayı yedirtti telefon en sonunda root attım. Yavaş yavaş yeni şeyler yüklüyorum.

Son düzenleme:

loneely42

loneely42

Üye
Arkadaşım ben 10 gündür felan kullanıyorum 4.1.2 den çektiğim sıkıntıları görmedim şu An kullandığım Cm 10.2 On Numara hatta 2.3.6 dan Bike iyi

EknCn

Üye
I9070P sürümü olduğu için bir kaç sıkıntı var gibi duruyor biraz daha beklemek en iyisi. Ve CWM'yi yüklediğimi zannediyordum yüklendi gibi oluyordu fakat telefonu tekrar başlatıp recovery moduna alınca tekrar eski haline dönmüş bir şey anlamadım.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
I9070P sürümü olduğu için bir kaç sıkıntı var gibi duruyor biraz daha beklemek en iyisi. Ve CWM'yi yüklediğimi zannediyordum yüklendi gibi oluyordu fakat telefonu tekrar başlatıp recovery moduna alınca tekrar eski haline dönmüş bir şey anlamadım.

şimdi recoveri modu yükseltin dediğim olay cwm 6.0 olan , cwm yi yüklediğinde karşına gelen ekrandan çıkmıyorsun direk oradan yüklemek istediğin dosyaları yüklüyorsun
bir örnek vereyim;ben de sizin dediğiniz gibi cwm 6.0 ı yükledim ve oradan çıkmadan recoveri modda direk cocore kernelini yüklüyordum dikkat edersen cocore kerneli için 2 dosya paylaşıyorum hem cwm hemde twrp burada twrp dediğimiz olay recoveri mod kalıcı olması bundan sonrası için recoveri modda sıkıntı yaşamamak için onu yüklüyoruz

şimdi sizin yapmanız gerekeni söylüyorum telefonun hafıza kartına gerekli dosyaları attıktan sonra tekrar cwm 6.0 ı yükle ve recoveri moddan çıkmadan bu 4.3.1 olan dosyaları yükle şimdi p modeli için uyumlu olduğunu söylüyorlar bu en son sürüm şu link konuyu incele gerekli dosyaları oradan indir bende buna geçeceğim ama internet sıkıntım var ayrıntı bir şekilde konu paylaşamıyorum

EknCn

Üye
şimdi recoveri modu yükseltin dediğim olay cwm 6.0 olan , cwm yi yüklediğinde karşına gelen ekrandan çıkmıyorsun direk oradan yüklemek istediğin dosyaları yüklüyorsun
bir örnek vereyim;ben de sizin dediğiniz gibi cwm 6.0 ı yükledim ve oradan çıkmadan recoveri modda direk cocore kernelini yüklüyordum dikkat edersen cocore kerneli için 2 dosya paylaşıyorum hem cwm hemde twrp burada twrp dediğimiz olay recoveri mod kalıcı olması bundan sonrası için recoveri modda sıkıntı yaşamamak için onu yüklüyoruz

şimdi sizin yapmanız gerekeni söylüyorum telefonun hafıza kartına gerekli dosyaları attıktan sonra tekrar cwm 6.0 ı yükle ve recoveri moddan çıkmadan bu 4.3.1 olan dosyaları yükle şimdi p modeli için uyumlu olduğunu söylüyorlar bu en son sürüm şu link konuyu incele gerekli dosyaları oradan indir bende buna geçeceğim ama internet sıkıntım var ayrıntı bir şekilde konu paylaşamıyorum

Bu Universal Kernel Flasher ile yüklemekte bir sıkıntı olur mu? Xda Developers sitesinde shut_down nickli bir kişi bana onunla yüklememi söylemişti.

Edit: Şöyle bir konu buldum hem ama bir şey anlamadım aşamaları nasıl bunların?

Edit2: Sizin dediğiniz gibi sırasıyla reboot-system-cwm ve I9070P için olan kernel dosyalarını yükledim recovery mod'da reboot yaptım yeni kernel yüklenmiş olarak gözüktü ayarlarda, recovery mod'a baktığımda ise tasarımı değişmişti ve kullanışlı hale gelmişti. Şimdi sıra OmniROM ve CM10.2'de. :) Ama bir türlü emin olamadım OmniROM I9070P sürümünde sıkıntı çıkarabilir gibi duruyor.

Son düzenleme:
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
ben omni rom a geçtim , geçtim ama geçmez olaydım bu ne ya iğrenç bir şey , bir çok sorun ve problem bunun neresi iyi allah aşkına bir de son sürüm hiç beğenmedim o kadar çok sorun var ki sakın denemeyin !!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
loneely42

loneely42

Üye
En iyisi 1811 gerisi yalan

• Beğen
Tepkiler: ertanboyer

EknCn

Üye
ben omni rom a geçtim , geçtim ama geçmez olaydım bu ne ya iğrenç bir şey , bir çok sorun ve problem bunun neresi iyi allah aşkına bir de son sürüm hiç beğenmedim o kadar çok sorun var ki sakın denemeyin !!!!!!!!!!!!!!!!

Yüklemeyi düşünüyordum iyi ki de yüklemedim... Bilgilendirme için de teşekkürler.

ertanboyer

Üye
Görüntülü arama yapabilen var mı yada nasıl yapılacak arkadaşlar
Acaba RADYO prosu var mı be mi göremedim 18.11 sürümü içinde yada alternatif

Son düzenleme:
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü arama yapabilen var mı yada nasıl yapılacak arkadaşlar
Acaba RADYO prosu var mı be mi göremedim 18.11 sürümü içinde yada alternatif

malesef cm sürümlerin hiçbirinde görüntülü arama yok hocam radyo da bizde yok bu biraz üzücü :(altarnatif radio uygulamasını için 2 seçenek var birincisi internet gerektiren bunu marketten bulabilirsin, ikincisi ise internet gerektirmeyen radio şu uygulamayı google den araştırıp deneye bilirsin ben denemedim siz bir bakın ''spirit fm radio unlockedv2013_12_05''

• Beğen
Tepkiler: ertanboyer

ertanboyer

Üye
görüntülü arama yapamadığım için XXLQE ye tekrar geri döndüm belki cm11 de bu eksiklik giderilir

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
görüntülü arama yapamadığım için XXLQE ye tekrar geri döndüm belki cm11 de bu eksiklik giderilir

cm11 çıktı ama ben bir türlü yükleyemedim zaten o sorunun giderildiğine de inanmıyorum yükleyemediğim için sinir oldum bende xxlqe ye geri döndüm bu kez sensör bozuldu , sensörlü oyunları oynayamıyorum

loneely42

loneely42

Üye
Geçmiş olsun istersen 2.3.6 dan geri yükleme yap

loneely42

loneely42

Üye
Bu arada bende dun cikan room u kurdum cm 10.2 20131228 olan surunu daha iyi deneye bilirsiniz

loneely42

loneely42

Üye

Buda linki

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun istersen 2.3.6 dan geri yükleme yap

hımm düzelir mi ki tüm sensör testini yaptım uygulama filan yükledim hayır yok düzelmedi , bir de o verdiğin linkin konu linkini de verebilir misin?

loneely42

loneely42

Üye
Hocam link i yok goo.im uygulamasinda gordum room u deneyim dedim su an denediklerimin en iyisi bu wifi acip kapama hala sıkıntıli 3g goruntulu arama yok

loneely42

loneely42

Üye
hımm düzelir mi ki tüm sensör testini yaptım uygulama filan yükledim hayır yok düzelmedi , bir de o verdiğin linkin konu linkini de verebilir misin?

Bende bir keresinde room yuklerken cekim gitmisti en bastan tekrar yukledim 236 dan itibaren duzelmisti...

ertanboyer

Üye
bu görüntülü arama pograma falan olmuyor mu ya çok büyük eksiklik bunu atlamamaları lazım

loneely42

loneely42

Üye
Gonuldostu hocam ne yaptn telefonu duzeltebildin mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt