Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

ozkaner16

Üye
Betaya gelen yeni özellik ile artık var olan videolar da gönderilebiliyor. Tek eksik özellik mp3 gönderimi kaldı gibi. Gelen bir diğer özellik ise yazı tipi boyutu artık telefonun kendi ayarlarından değişecek.
betayı nerden nasıl yükleriz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
bu video işi iyi oldu. mp3 de gelirse tamamdır. bu özellikler ne zaman asıl uygulamasına düşer acaba?
Henüz belli değil. Şunu da unutmuşum: Bir defada artık en fazla 10 fotoğraf gönderimi de geliyor. Artık neredeyse diğer platformları yakalamış olacak. Arka plan bekleniyor ama onun kadar gereksiz bir şey de yok :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

skynet

Üye
Şu video ile mp3 sorunu ortadan kalksın başka bir şey istemiyorum

smltrl

Üye
Ben hala bağlantı sorunu yaşıyorum

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Developer değil geliştirici deseydiniz keşke Türkçemizde çoğu sozcuğun anlamı mevcut

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher, drangela61 ve suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Beta sürümüne konuşmaları ve fotoğrafları hafıza kartına yedekleme özelliği gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve OttomaN TigeR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Beta sürümüne konuşmaları ve fotoğrafları hafıza kartına yedekleme özelliği gelmiş.
:ahben de kalabalık eden tüm resim gönderim ve alımları whatsapptan daha geçen gün temizlemiştim yer tutuyorlar diye :dry:

kaltintop

kaltintop

Üye
büyük bi sıkıntı bizi bekliyor olabilir. inci sözlükteki bazı ergen arkadaşlar windows phone için whatsap çeviri sayfasını işgal etmişler. saçma sapan çeviri önerileri vermişler umarım whatsapp sorumluları eski tercümeleri yenileme adına bunları dikkati almaz yoksa yeni sürüm çok büyük sıkıntı getirecek

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
WhatsApp coşuyor. Gelecek bir diğer özellik "Numaramı değiştir". Bu özellik sayesinde telefon numaranızı değiştirerek hesap bilgilerinizi, grup ve ayarlarınızı yeni numaraya aktarabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, alical33, 4MaGuS ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp coşuyor. Gelecek bir diğer özellik "Numaramı değiştir". Bu özellik sayesinde telefon numaranızı değiştirerek hesap bilgilerinizi, grup ve ayarlarınızı yeni numaraya aktarabiliyorsunuz.

Güzel haberler için teşekkürler @Sensation :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: güzel haber

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Güzel haberler için teşekkürler @Sensation :oke:
Arkadaşın dediği gibi çeviri sayfası saldırıya uğradı. Siz ve diğer arkadaşlar o kişilerin yaptığı "iğrenç" çevirileri reddederseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben ufak bir operasyon yaptım. İmkanı olan arkadaşlar da bu konuyla ilgilenirse iyi olur.
Arkadaşın dediği gibi çeviri sayfası saldırıya uğradı. Siz ve diğer arkadaşlar o kişilerin yaptığı "iğrenç" çevirileri reddederseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve Sensation
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arada bana da mail geliyor, fırsat buldukça çeviri için destek oluyorum

Bay H

Bay H

Üye
Whatsapp teknik destek ekinbine konuyla ilgili doğrudan bilgi verilmesi daha fazla yarar sağlamaz mı adamalar da neyle karşı karşıya olduklarını bilip belki bir süreliğine durdururlar oylamayı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir saldırıyla amaçları nedir anlamadım.
Ben düzgün çevirilere onay verip, diğerlerine ret oyu verdim.
Umarım saldırı hedefine ulaşmaz.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Whatsapp teknik destek ekinbine konuyla ilgili doğrudan bilgi verilmesi daha fazla yarar sağlamaz mı adamalar da neyle karşı karşıya olduklarını bilip belki bir süreliğine durdururlar oylamayı
Yapan kişiler belli zaten de keşke şikayet etme sistemi olsaydı böyle kişiler için.

pirenuri

pirenuri

Üye
İnci sözlükteki bebelere yine birileri 200 TL vermiş belli amaçlar içinElimden geldiği kadar yardım ettim arkadaşlar

man20

man20

Üye
Bende onay verdim doğru çevirilere diğerlerine ret verdim. Merak etmeyin maxicep varken whatsapp'ın sırtı yere gelmez :oke:

• Beğen