Haber Çift Tıkla Uyandıma Lumia 920 Deki Bug Ve Bu Hatanın Çözümü Içeride!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
indiriyor neyse anladıgım kadarıyla ie de maxicep sağa kaydırınca oluşan titremeyi diyorsunuz siz doğrumudur
evet.Çİft tıkla açı tıladığımda öyle oluyor.Yeni videolar:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
evet.Çİft tıkla açı tıladığımda öyle oluyor.Yeni videolar:
bunu hiiç açmıyor başı 2sn sadece neyse maxicepte titremesi belirli bir yere sabitlemeye çalıştıgı için o geçerli yani çok normal bu wp nin doğasında var diğer vidyoda da büyük ihtimal en lata indiğinizde ekran daralır biraz o ksıımda hafif oynattıgınızda titreme yapar bu çok normal harakleti nesne bunlar symbian degil sistem ve bence bu sorun degil hiç zaten mantıklı olarak böyle olması gerekiyorbu arada cepten upload yapıyorsanız lumiadan nokia video uploder ile direk youtubeye yükliye bilirsiniz

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
bunu hiiç açmıyor başı 2sn sadece neyse maxicepte titremesi belirli bir yere sabitlemeye çalıştıgı için o geçerli yani çok normal bu wp nin doğasında var diğer vidyoda da büyük ihtimal en lata indiğinizde ekran daralır biraz o ksıımda hafif oynattıgınızda titreme yapar bu çok normal harakleti nesne bunlar symbian degil sistem ve bence bu sorun degil hiç zaten mantıklı olarak böyle olması gerekiyorbu arada cepten upload yapıyorsanız lumiadan nokia video uploder ile direk youtubeye yükliye bilirsiniz
ben bu hatayı çift tıkla açı kapatıyorum ve telefonu yeniden balaştığımda düzeliyor.Konu güncellendi.

sekajmer

sekajmer

Üye
videoları izledim ve benim amberden sonraki 820'de olanın yanından bile geçemez bende olanı videoya çekmiş olsaydım sorunu gözle görünür derece fark ederdiniz

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
videoları izledim ve benim amberden sonraki 820'de olanın yanından bile geçemez bende olanı videoya çekmiş olsaydım sorunu gözle görünür derece fark ederdiniz
bir dediğm şeyleri dene belki düzelir ve bir video at nasıl sorun izleyelim

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Kanıtımda var bu sorun dediğim yolla çözülüyor alın işte konu:
Kanıtımda var bu sorun dediğim yolla çözülüyor alın işte konu:
Biri benim bilgimi alıntı yaparak kullanmış.Hiç deneyen yok mu aranızda lumia 920 kullananlar titreme gibi şikayetiniz yok mu hiç?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya doğru düzğün bir vidyo çeksen anlıaycagızda neyse vazgeçtim artık bende

Dejavuex

Dejavuex

Üye
ben kapattım vallahi zaten bu aralar telefonu pek kullanmıyorum çift tıklamayada gerek yok titreme sorunu nadir oluyor bendede ama böyle çok dikkatimi çekip sorun yaratıcak birşey değil

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
ya doğru düzğün bir vidyo çeksen anlıaycagızda neyse vazgeçtim artık bende
çok doğru düzgün çektim bence ancak bu kasar çekebildim.
ben kapattım vallahi zaten bu aralar telefonu pek kullanmıyorum çift tıklamayada gerek yok titreme sorunu nadir oluyor bendede ama böyle çok dikkatimi çekip sorun yaratıcak birşey değil
çift tıklsmsyı kapattıktan sonra telefonu yeniden başlat ve titreme zorunu artık olmaz.

Hagios

Hagios

Üye
Dostum eline sağlık güzel çözmüşsünde konuyu sürekli upluyorsun görülsün diye.Öyle bir sorunu olan foruma konu falan açar herhalde sende yardım edersin.Konuyu sürekli uplayıp yok mu titreme sorunu olan bakın ben çözdüm burdan bakıp çözün demen çok manasız değil mi? Ya da yetkili arkadaşlardan rica et uygun görürlerse sabit konu yapsınlar.Sende uplamaktan kurtulursun :)

• Beğen
Tepkiler: blackcemre
sekajmer

sekajmer

Üye
videoyu izleyin ekran nasıl yukarı aşağı oluyor

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
videoyu izleyin ekran nasıl yukarı aşağı oluyor
Benim dediğim yöntemi bir uygula bak düzelecek mi?Bu sorunu Nokia'ya bildirdim:
Değerli kullanıcımız,

İletmiş olduğunuz sorun ve çözümü ile alakalı yapmış olduğunuz çalışmalar adına teşekkür ederiz,

Talebiniz üzerine şikayetiniz incelenebilmek adına gerekli departmanlara iletilmiştir.

Saygılarımızla,
Nokia Şikayet Destek Hattı
Anıl.

Yasal destek dışındaki konularınız için twitter, forum veya web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Web:
Twitter:
Forum:

( ÖNEMLİ : Bu E-mail otomatik bir e-mail'dir lütfen bu e-mail üzerinden geri dönüş sağlamayınız. )

Üst Alt