Galaxy Note 3 Rom V2.1

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 3 Rom V2.1
Forumda bulunan Note3 romu güncellendi ve sorunlar giderildi arkadaşlar.Güncellenmeye devam edecek zamanla herkese hayırlı olsun güle güle kullanın :spr

*Ses Sorunu giderildi.
*Kamera sarılığı giderildi.
*Yeni klavye eklendi. (Arkadaşa çok teşekkür ederim isminin geçmesini istemedi.)
*Yeni Duvar Kağıtları Eklendi
*Yeni logo.bin eklendi (Kendi Tasarımım.)
*Extra proğramlar eklendi. [Silinebilir.] PlayerPro,NexMusic,Twitter,Facebook,Facebook Messenger,Es Dosya Yöneticisi,Flash Player
*System içine proğramlar eklendi. Xposed,XuiMod,GravityBox vs.
*Status bar sinyal çubukları beyazla değiştirildi.
*Android 4.3 Kaltmanı kullanıldı.
Gündelik kullanım haline getirildi.

İNDİRME LİNKİ=>

• Beğen
Tepkiler: mkahya

cem466

Üye
şarj durumu nasıl peki

• Beğen
Tepkiler: Buğra
bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Arka kamera calismiyo herhalde dimi hocam

• Beğen
GeneralMann

GeneralMann

Üye
Diger romlarda kamera sorunu yasayan arkadaslardan deneyen var mi kamera calisiyor mu

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Stock rom tabanli daalse calismaz
Acep ilk parti cikan bi telden romu alipta recoveryden flashlasak olurmu sorun kokten hallolurmu :D

• Beğen
Tepkiler: wurgun331 ve GeneralMann

nani67

Üye
ben dün kurdum bu romu s4 romdan buna geçtim bu daha kamerada sorun yok sarj fena değil gibi

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bir kac gune guncelleme gelecek yeni ve ufak ingilizce olan.yerlede Türkçe olacak ve bir.kac degisiklik daha

• Beğen
Tepkiler: n000k

nani67

Üye
admin yine uygulamaları siliniptemi yapacaz inşallah öyle olmaz update şeklinde yapsa ((

dust61

dust61

Üye
boot logo ve boo animation ın samsung olması zorunlumu? yani tamam rom not 3 rom ama açılışta yüne discovery yazssa ve baska bir animasyon kullanılsa olmaz mı?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
boot logo ve boo animation ın samsung olması zorunlumu? yani tamam rom not 3 rom ama açılışta yüne discovery yazssa ve baska bir animasyon kullanılsa olmaz mı?
Bir görüşeyim ama pek sanmıyorum :)

dust61

dust61

Üye
olsun ama ya neden olmuyor :) bide çok beğendim romu onu belirteyim kullanalı 2 gün oluyor bir sıkıntısını görmedim :)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
yaa varya zorla rom attırcaksınız bana :D kendimi zor tutuyorum yaa... bu romda s-note çalışıyormu acep???

• Beğen

Talha8

Üye
cihaza note 3 romunu attım açılışda samsung simgesi geldikden sonra kalıyo ve açılmıyor yardımcı olurmusunuz

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
cihaza note 3 romunu attım açılışda samsung simgesi geldikden sonra kalıyo ve açılmıyor yardımcı olurmusunuz
Dogru yuklediginize emin misiniz yoksa acilmama ihtimali yok.

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Bu kamera sorunu beni delirtecek bu arada sen hangi siteden takip ediyorsun bu romları

Takipçi Satın Al

Üst Alt