Tavsiye Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Ben Androide kıyasla daha az kullanan var demek istedim ama anlatamamışım kusura bakma,zaten w8'i kötülemiyorum demek istediğim önünde daha uzun yol var ve başarılı olacağı çok açık,yanlış anlaşıldıysa mesajım affola :blush:

• Beğen
Tepkiler: n000k

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Ben Androide kıyasla daha az kullanan var demek istedim ama anlatamamışım kusura bakma,zaten w8'i kötülemiyorum demek istediğim önünde daha uzun yol var ve başarılı olacağı çok açık,yanlış anlaşıldıysa mesajım affola :blush:

kardeşim kusura bakma ama fanlar saolsun tedbirli yaklaşıyor insan,bide o wp kullanan sayısı olayını görmemişim,maxicep ailesine göre değerlendirirsek veya tüm forumlara vb. Wp bölümlerinin kullanıcı sayısı ios ve androdan geri kalmıyor.sorun konusuna gelirseniz wpde doğru düzgün 2 sorun vardır 1. Servis sıkıntısı(nokia),2. Sim sıkıntısı oda çok nadir,lakin ben bir ios Bi androide baktığımda sorunlar diz boyu yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen :)

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kusura bakma ama fanlar saolsun tedbirli yaklaşıyor insan,bide o wp kullanan sayısı olayını görmemişim,maxicep ailesine göre değerlendirirsek veya tüm forumlara vb. Wp bölümlerinin kullanıcı sayısı ios ve androdan geri kalmıyor.sorun konusuna gelirseniz wpde doğru düzgün 2 sorun vardır 1. Servis sıkıntısı(nokia),2. Sim sıkıntısı oda çok nadir,lakin ben bir ios Bi androide baktığımda sorunlar diz boyu yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen :)
Sanırım lumia 520 kullanıyorsun memnunmusun peki?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Sanırım lumia 520 kullanıyorsun memnunmusun peki?

3 aydır kullanıyorum kardeşim.ilk 2 ayım isyan gibiydi sürekli medcezirliydim .tam androide geçicekcen wp yine çekiyodu beni :D şu an oyle Bi sıkıntım yok Microsoft işini yapıyor vine instagram hill climb filan geldi onlar yeter .internet falan konusuna gelirsek bana göre mobilin en hızlı tarayıcısı internet exp. Dir hepsini kullandım bu hızı ilk defa görüyorum.wp yi oyun manyağı insana tavsiye etmem onun dışında kesniikle denenmesi lazıç

• Beğen
Tepkiler: virus19
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
3 aydır kullanıyorum kardeşim.ilk 2 ayım isyan gibiydi sürekli medcezirliydim .tam androide geçicekcen wp yine çekiyodu beni :D şu an oyle Bi sıkıntım yok Microsoft işini yapıyor vine instagram hill climb filan geldi onlar yeter .internet falan konusuna gelirsek bana göre mobilin en hızlı tarayıcısı internet exp. Dir hepsini kullandım bu hızı ilk defa görüyorum.wp yi oyun manyağı insana tavsiye etmem onun dışında kesniikle denenmesi lazıç
Oyun sorun değil zaten neyse teşekkür ederim :) Yarın bakıcaz çıkıp artık hangisini beğenirse alırız :)
Yardım eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler :)
Estağfurullah, ne şiddeti, bir sürü model söyleyip hiç birini önermediğinizi söylemişsiniz. Ben de cevap yazdım sadece.
Xpreia P nasıl bir cihazdır? bilgin varmı

Invoke

Invoke

Üye
Oyun sorun değil zaten neyse teşekkür ederim :) Yarın bakıcaz çıkıp artık hangisini beğenirse alırız :)
Yardım eden tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler :)
Xpreia P nasıl bir cihazdır? bilgin varmı

P'yi tavsiye etmem. Eski kaldı ayrıca güncelleme de almaz.

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
n000k

n000k

Üye
l ile p ye bakıyoruz şu anda p nin tipi baya hoş o yüzden sordum :) gönlüm l den yana ama bakalım hangisini seçerse artık
Söyle L alsın :-) herşey tip değildir, içide çok önemli ;-)

Invoke

Invoke

Üye
@virus19
Doğru söylüyorsunuz şık cihaz ancak L daha kibar durur arkadan içe doğru biraz eğimli, başta garip gelebilir ama ele oturuyror. P baya bir kalın. Ayrıca P'nin bataryası daha az gider ve P 1 yıl önceki cihaz.
M'yi neden atladınız?
Ben hala WP derim ayrıca bence gmdye de bir bakın o da kibar bir cihaz.
Tekrar l ile p ye dönersek de L'nin donanımı daha iyi.

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
@virus19
Doğru söylüyorsunuz şık cihaz ancak L daha kibar durur arkadan içe doğru biraz eğimli, başta garip gelebilir ama ele oturuyror. P baya bir kalın. Ayrıca P'nin bataryası daha az gider ve P 1 yıl önceki cihaz.
M'yi neden atladınız?
Ben hala WP derim ayrıca bence gmdye de bir bakın o da kibar bir cihaz.
Tekrar l ile p ye dönersek de L'nin donanımı daha iyi.
M yi bulamadım malesef...
WP hoşuna gitmedi.
Sanırım L yi alacağız bir iki yere daha bakalım :)
L vatanda 850 tl uygunmu sizce

Invoke

Invoke

Üye
M yi bulamadım malesef...
WP hoşuna gitmedi.
Sanırım L yi alacağız bir iki yere daha bakalım :)
L vatanda 850 tl uygunmu sizce

Goldda 799 olması gerek.Tabi garanti farkı var mı vs nedir bilmiyorum. :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Hımmm orası daha iyiymiş biraz ters düşüyor ama golda da gidelim bakalım çok teşekkür ederim :)

Rica ederim :tebessüm:M de var goldda. Gideceğiniz mağazada var mıdır bilemem ama internet sipariş verseniz gelir, diye düşünüyorum.

• Beğen
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Peşin alacağımız için kredi kartı falan uğraşmak istemiyoruz :) o yüzden nete bakmadım bile :)Xperia L aldık arkadaşlar yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim tekrardan. :spr

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Umarım, memnun kalırsınız. :)

• Beğen
n000k

n000k

Üye
Peşin alacağımız için kredi kartı falan uğraşmak istemiyoruz :) o yüzden nete bakmadım bile :)Xperia L aldık arkadaşlar yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim tekrardan. :spr
hadi hayırlısı olsun, güle güle kullansın :)ne renk aldınız acaba?

• Beğen
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Hocam yardım edemedim ben kusura bakmayın,hayırlı olsun güle güle eskitmeniz dileğimle inşAllah daha iyilerine ilerde sahip olursunuz.

• Beğen
n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt