virus19
Üye
WP konusunda ikna etmeye çalışıyorum ancak WP arayüzünden pek hoşnut olmadı birde nokia ile ilgili kötü yorumlar duymuş bu yüzden android tercihimizWP düşünüyor musunuz?
WP konusunda ikna etmeye çalışıyorum ancak WP arayüzünden pek hoşnut olmadı birde nokia ile ilgili kötü yorumlar duymuş bu yüzden android tercihimizWP düşünüyor musunuz?
WP konusunda ikna etmeye çalışıyorum ancak WP arayüzünden pek hoşnut olmadı birde nokia ile ilgili kötü yorumlar duymuş bu yüzden android tercihimiz
WP olarak tercihleriniz neler olabilir?Ne gibi kötü yorumlar duymuş? Açıkcası oyun da oynamayacak bence bir kıza daha uygun olabilir, tabi sizin kararınız ama yardımcı olmak için bir kaç cümle söyleyim. Ben androidi neden alırım:
1. Açık kaynak kodu.
2. Uygulama bolluğu. Sizin için ikisinin de pek önemi yok. WPde de aradığınızı bulursunuz sanıyorum, ayrıca daha stabil yani şöyle daha stabil, android biraz enteresan bir sistem bendeyken stabil ama kız arkadaşınız yarın bu kasıyor diyebilir. Wp de öyle bir sorun olmaz. Ayrıca o fiyata alacağınız androidin kamerasındansa lumianın kamerası daha iyi olacaktır. Ayrıca nokia sağlam telefon üretir, kalitelidir, tabi sonyde kalitelidir o açıdan şüpheniz olmasın ama bence wp daha mantıklı olabilir. İyi bir düşünün derim.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Xperia L (710 tl dolaylarında)
Fakat M daha uygun gelir (650 tl)
Çünkü ekran fazla büyük olmasın demişsiniz,4 inc bence gayet uygun baş parmak bir uçtan bir uca rahat uzanır,daha zarif daha minik ve açıkcası Xperia L'den göze daha hoş geliyor,Aralarında bence fazla fark yok fakat Xperia L 8 Mp kameraya sahip Xperia M ise 5 mp kameraya sahip,yani Xperia M gayet uygun
Başka telefonlara bakıcak olursak 700 tl s3 mini tavsiye ederdim,etmememin sebebi,çevremde bu telefondan kullanan birkaç kişi vardı ve sorunları bitmiyordu,tamam hoş bir telefon ama biraz güçsüz o yüzden demek istemedim
HTC serisini söylemememin sebebi firma zaten iflas etti ve tek güzel telefonu HTC One ama oda fazlasıyla pahalı bütçenizin 2 katı ve kesinlikle değmez
GMD büyük demişsiniz o yüzden es geçtim
İphone konusuna hiç girmek bile istemiyorum 5'ten aşağı olan modellerinin hepsini ios 7 öldürdü
Yani elimden ancak bu gelir size önerebileceğim en uygun telefon o bütçe içerisinde Xperia M
Bu arada qarapapaq ne bu şiddet bu celal?

WP olarak tercihleriniz neler olabilir?
Bende WP konusunda ısrarcıyım ama bilmiyorum kendi kararı ben sadece fikir veriyorum ona.
GMD var elimde bende kullanıyorum benim çok hoşuma giden bir cihaz ancak gmd almayı düşünmüyoruz başka alternatifler arıyoruz teşekkür ederim yinedebence xperia almayın. hiç şık deil ne içi ne tasarımı.. hiç begenmiyorum ben.. Ben GMD aldım 2 hafta önce süper bi telefon onu siddetle tavsiye ediyorum.. hem öyle kaba bi telefon da deil. şık bi tasarımı var bence .. boyutuda ideal.. ama yinede siz bilirsiniz.

Valla hangi wp kaç lira pek bilmiyorum, bütçenize hangisi uyuyorsa işte. =))
Xperia L (710 tl dolaylarında)
Fakat M daha uygun gelir (650 tl)
Çünkü ekran fazla büyük olmasın demişsiniz,4 inc bence gayet uygun baş parmak bir uçtan bir uca rahat uzanır,daha zarif daha minik ve açıkcası Xperia L'den göze daha hoş geliyor,Aralarında bence fazla fark yok fakat Xperia L 8 Mp kameraya sahip Xperia M ise 5 mp kameraya sahip,yani Xperia M gayet uygun
Başka telefonlara bakıcak olursak 700 tl s3 mini tavsiye ederdim,etmememin sebebi,çevremde bu telefondan kullanan birkaç kişi vardı ve sorunları bitmiyordu,tamam hoş bir telefon ama biraz güçsüz o yüzden demek istemedim
HTC serisini söylemememin sebebi firma zaten iflas etti ve tek güzel telefonu HTC One ama oda fazlasıyla pahalı bütçenizin 2 katı ve kesinlikle değmez
GMD büyük demişsiniz o yüzden es geçtim
İphone konusuna hiç girmek bile istemiyorum 5'ten aşağı olan modellerinin hepsini ios 7 öldürdü
Yani elimden ancak bu gelir size önerebileceğim en uygun telefon o bütçe içerisinde Xperia M
Bu arada qarapapaq ne bu şiddet bu celal?
WP li cihazlar hakkında benimde hiç bilgim olmadı bugüne kadarValla hangi wp kaç lira pek bilmiyorum, bütçenize hangisi uyuyorsa işte. =))
hangisi nasıl ne fiyata bilmiyorum en güzeli gidip bakmak
çok teşekkür ederim yardımınız içinhacı wp yi salla android alsın
WP li cihazlar hakkında benimde hiç bilgim olmadı bugüne kadarhangisi nasıl ne fiyata bilmiyorum en güzeli gidip bakmak
çok teşekkür ederim yardımınız için
Kendi kararları. Bence daha mantıklı wp, kız oturup rom flashlamakla uğraşmayacak ya...
Rica ederim.

Yani qarapapaq arkadaşın dediği gibi yarın android bir cihaz al derim kasar telefon belli bir sorun çıkarır başıma kalkar vallahacı wp yi salla android alsın
Wp daha stabil olduğu için ona yönlendirmeye çalışıyorum kendim android kullanıyorum tekrar değiştirmek istesem bende android alırdım 

Tamam W8 çok güzel gelecek vaad ediyor ama gerçekten uygulama yok,telefonlar gayet stabil, kamerası, sağlamlığı, ses kalitesi olsun her yönüyle iyi ama almamanız için 2 neden var
1. neden Android fazlasıyla üstün,TR'de bir sorun olduğunda forumlarda vs bir sorununuz olunca genelde bir çok seçenek ve yöntemler çıkıyor ortaya ama W8 fazla kullanan yok uygulama konusuna girmek bile istemiyorum,ilerde yani 1-2 yıl sonra w8 çok güzel yerlerde olacağına inanıyorum ama şimdilik w8 bence fazlasıyla geride
2.neden ise kız arkadaşınız beğenmemiş![]()
uygulama olarakda ne bileyim whatsapp face twitter falan kullanacaktır başka ne kullansın ki bizim gibi 

Nokia Lumia 620 veya Sony Xperia L tavsiye ederim.
Wp8 fazla kullanan yokmuş?? Dostum sen hiç wp bölümüne baktınmı?? Emin ol wp emin adımlarla ilerliyor. Ve kullanıcısıda azımsanmayacak kadar çok. Stabil bir sistem olduğu için pek sorun yok. Olan sorunlarda uygulama çakışmasından oluyor genellikle..Tamam W8 çok güzel gelecek vaad ediyor ama gerçekten uygulama yok,telefonlar gayet stabil, kamerası, sağlamlığı, ses kalitesi olsun her yönüyle iyi ama almamanız için 2 neden var
1. neden Android fazlasıyla üstün,TR'de bir sorun olduğunda forumlarda vs bir sorununuz olunca genelde bir çok seçenek ve yöntemler çıkıyor ortaya ama W8 fazla kullanan yok uygulama konusuna girmek bile istemiyorum,ilerde yani 1-2 yıl sonra w8 çok güzel yerlerde olacağına inanıyorum ama şimdilik w8 bence fazlasıyla geride
2.neden ise kız arkadaşınız beğenmemiş![]()
Zaten androidde tango kullanan arkadaşlarımın dediğine göre çok şarj yiyormuş. Kullanmıyorum ve gerekte duymuyorum.Abi uygulama olarak eksikten kastiniz ne dir ? Wp de sosyal ağlardan bi tango yok