Karşılaştırma Hangi telefonu alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonu alayım?
Sırf vitrine koyup sergilemek için bir telefon almak istiyorum aklımdaki modeller: Nokia 1110, 1110i, 1112, 1600, 1200. Daha önce 1200 ve 1600 kullandım diğer modelleri ise sadece gördüm. Biraz da menülerini falan kurcalayacağım.

Aralarında ne fark var çok bilmiyorum onları da söylerseniz sevinirim bide hangilerinin oyunları daha iyi belki oyunlarına sararım :ehe

Lütfen tutup s60 modeller al demeyin vitrinde duracak şeye 600 700 lira veremem

Meşhur vitrindeki cihazlar:
Nokia N70 (faal), Nokia 1280 (faal sayılır), Benq-Siemens EF71 (pili yok, imei yok), Galaxy S

Son düzenleme:

PALA.

PALA.

Üye
Oyun yönünden 1600 iyi olabilir, araştırmadım, bana göre o dönemin en efsane telefonu 1100 çok sağlam, ufak ve şarj konusunda harikadır. Bu aletin sağlamlığı öyle böyle bir sağlamlık değildir, abartmakta istemiyorum ama diğerleri yanına bile yaklaşamaz, ayrıca çakmak cebinde bile taşınır. 3310 kullanıp, şarj yüzünden saç baş yonup sövenlere, nefes aldırıp dünya varmış dedirten telefondur.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Oyun yönünden 1600 iyi olabilir, araştırmadım, bana göre o dönemin en efsane telefonu 1100 çok sağlam, ufak ve şarj konusunda harikadır. Bu aletin sağlamlığı öyle böyle bir sağlamlık değildir, abartmakta istemiyorum ama diğerleri yanına bile yaklaşamaz, ayrıca çakmak cebinde bile taşınır. 3310 kullanıp, şarj yüzünden saç baş yonup sövenlere, nefes aldırıp dünya varmış dedirten telefondur.

1100 da listede onu ayrıca almayı düşünüyorum ama önümüzdeki yaz sezonunda. Benimde vardı 1100 im ama ilişkimiz kısa sürdü yerine 1200 gelmişti

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bu vitrin nerede evdemı iş yeri filan mı

• Beğen
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Benim eski teller hurdalıkta

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01, Dobraokuyucu ve DarkredBlue61

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
bu vitrin nerede evdemı iş yeri filan mı

evde
Mesaj birleştirildi:

vitrin de denemez camlı kitaplık var bitane kitapların arasına sıkıştırmıştim telefonları zamanında işte orda duruyorlar

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Silinen Üye 2625978
ali1P

ali1P

Üye
Nokia 1600, renkli ekranı ve daha fazla oyun seçeneği sayesinde menüyle daha fazla 'deney yapmak' isterseniz daha uygun bir model olarak öne çıkıyor. Nokia 1200 veya 1110i ise daha basit modellerdir, ancak bu modelleri daha önce kullandıysanız, tanıdık olacakları için sergilemek açısından daha rahat ve kullanışlı olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978

Cadillac34

Üye
Millet telefon bulamıyor, sırf sergi olsun diye telefon alacaksın. Oldu olacak telefon müzesi kur bari tam olsun.

• Kahkaha
ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
Valla s60 alman güzel olur 300 lira akilsiz telefona vereceğine 600 s60a verilir. Baya uygulama yükleniyor.

• Beğen
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Aslinda eski nadir modellerden alabilirsin 8800,9300,vb. gibi onlar 4000 tl falan oluyor ama zaten vitrinlik alacagin icin bozuklarindan alsan ucuza gelir hatta sirf vitrin icin kasa ve kapak alipta koyabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda eski nadir modellerden alabilirsin 8800,9300,vb. gibi onlar 4000 tl falan oluyor ama zaten vitrinlik alacagin icin bozuklarindan alsan ucuza gelir hatta sirf vitrin icin kasa ve kapak alipta koyabilirsin.
O kadar para verecek olsam önce kendi telefonumu değiştiririm hocam
Mesaj birleştirildi:

Valla s60 alman güzel olur 300 lira akilsiz telefona vereceğine 600 s60a verilir. Baya uygulama yükleniyor.
N70 aldım da ne oldu kullandığım uygulamalar ortada Nokia music, quick office premier (bura sağolsun, Adobe acrobat bide isim düşerse discord (hiç işime yaramıyor sms paketini rahatlatır diye ummustum ama kimse kullanmıyor)
Mesaj birleştirildi:

Millet telefon bulamıyor, sırf sergi olsun diye telefon alacaksın. Oldu olacak telefon müzesi kur bari tam olsun.
Ya topu topu 3 5 telefon var vereyim Nokia 1280 i bakalım Kac gün tahammül edeceksiniz (ben baya kullandım ama)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Mesaj birleştirildi:
Benim dedigim o pahali nadir nokialari bozuk olarak veya kasa ve kapagi olarak daha ucuza almak. Zaten sergi için olacagindan bozuk olmasi falan sorun değil.

• Beğen
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Benim dedigim o pahali nadir nokialari bozuk olarak veya kasa ve kapagi olarak daha ucuza almak. Zaten sergi için olacagindan bozuk olmasi falan sorun değil.
Sergi için benim nokıa x2-02 ye ne dersin
Sadece bataryası yok
Tam vitrinlik
fiyat 174.99 ₺

• Beğen

Cadillac34

Üye
Mesaj birleştirildi:

N70 aldım da ne oldu kullandığım uygulamalar ortada Nokia music, quick office premier (bura sağolsun, Adobe acrobat bide isim düşerse discord (hiç işime yaramıyor sms paketini rahatlatır diye ummustum ama kimse kullanmıyor)
Mesaj birleştirildi:

Ya topu topu 3 5 telefon var vereyim Nokia 1280 i bakalım Kac gün tahammül edeceksiniz (ben baya kullandım ama)
Bende de var da çalışan sadece 3 tane var. C6-01 çalışıyor, dokunmatik kırık olduğu için tuşlara basamıyorum, menüye giremiyorum. N73 çalışıyor, ekrana ne olduysa birden ters döndü, birde araba sinyali ekran ışığı yanıp sönüyor. 3230 var kızaklı, o şimdilik duruyor.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt