Tavsiye Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşım telefon almak istiyor ama öyle pahalı birşey değil 550-700 TL arasında uygun bir telefon tavsiyesi verebilir misiniz? Çok büyük bir telefon istemiyor. Xperia serileri hoşuna gitti ama sonny cihazları hakkında hiçbir fikrim yok sizin önerebileceğiniz cihazlar var mı?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye
çoğu kişi gmd der sanırım.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Lumiayi goster beğenebilir ama begenmezse xperia l p m olabilir

• Beğen
Tepkiler: virus19 ve -Börteçine-
fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 620 veya Sony Xperia L tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: virus19 ve -Börteçine-
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
gm güzel cihaz ancak çok büyük olur onun için kibar birşey istiyor o yüzdem gm tavsiye etmeyin arkadaşlar :)
Teşekkür ederim lumialara bende göz atmasını istedim ancak android diye tutturdu :D l,p,m lerin fiyatları ne durumda bir fikriniz var mı[/quote
Bilmiyorum
gm güzel cihaz ancak çok büyük olur onun için kibar birşey istiyor o yüzdem gm tavsiye etmeyin arkadaşlar :)
Teşekkür ederim lumialara bende göz atmasını istedim ancak android diye tutturdu :D l,p,m lerin fiyatları ne durumda bir fikriniz var mı
Bilmiyorum

Jan

Jan

Üye
xPeria ion teknosada 999 tl bence hiç düşünmeden al derim

• Beğen
Tepkiler: virus19
Invoke

Invoke

Üye
xPeria ion teknosada 999 tl bence hiç düşünmeden al derim

Değmez zaten.Xperia J hiç iyi bir cihaz değil.Ben, Xperia L öneririm. Aradığınız fiyata hadi +50lira fazlasına bulabilirsiniz.(goldda 800 lira.)M, Lden daha ucuz olacaktı, piyasaya çıktı mı, nerede satılıyor bilmiyorum ama L'ye çok yakın bir cihaz. Bulursanız alabilirsiniz o da iyidir. (Ek: vatanda varmış 700lira bence M alın.)M'de baya büyükmüş 5"lik çerçeve 4"lik ekran. :D (Tasarımını beğendiyseniz alabilirsiniz)

Son düzenleme:
  • Beğen
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Değmez zaten.Xperia J hiç iyi bir cihaz değil.Ben, Xperia L öneririm. Aradığınız fiyata hadi +50lira fazlasına bulabilirsiniz.(goldda 800 lira.)M, Lden daha ucuz olacaktı, piyasaya çıktı mı, nerede satılıyor bilmiyorum ama L'ye çok yakın bir cihaz. Bulursanız alabilirsiniz o da iyidir. (Ek: vatanda varmış 700lira bence M alın.)M'de baya büyükmüş 5"lik çerçeve 4"lik ekran. :D (Tasarımını beğendiyseniz alabilirsiniz)
M fena değilmiş büyüklüğü konusunda sıkıntı yapmazsa alınabilir ancak Denizlide stokta görünmüyor :(

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Selamun aleyküm,hocam hemen bir kaç seçenek sunayım

Lg L7 II P710 demek isterdim ama demiyeceğim telefon berbat sistem o kadar Ram kullanıyor ki geriye Ram denilen şey kalmıyor o yüzden onu demiyorum
s3 mini demek istemiyorum canım istemedi
İphone 3gs derdim fakat forumdan küfür ederler şimdi onuda demiyorum
Lumia derdim velhasılkelâm hocam lanet olsun ki uygulama yok onuda demiyorum

Sonuç olarak ben bişey diyemiyorum çünkü kafam durdu.

Invoke

Invoke

Üye

Lg L7 II P710 demek isterdim ama demiyeceğim telefon berbat sistem o kadar Ram kullanıyor ki geriye Ram denilen şey kalmıyor o yüzden onu demiyorum

Madem bir şey demeyeceksiniz boş yere yorum yapmayın, lütfen.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, n000k ve virus19
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ederim çok faydalı bir cevap oldu..
Araştırın, illaki uygun fiyata bulursunuz.
Denizlide bir iki yer var zaten bakabileceğimiz yinede ben araştırayım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

achambo

achambo

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: virus19 ve Invoke
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Hocam bir sorum var,kız arkadaşınız çok oyun düşkünü birisi mi?

Eğer değilse bir çok model çıkarabilirim (Android)

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bir sorum var,kız arkadaşınız çok oyun düşkünü birisi mi?

Eğer değilse bir çok model çıkarabilirim (Android)
Yok dostum oyun problem değil oynayacağı oyunlar whers my water tarzı oyunlardır ki onlarıda pek oynayacağını sanmam. Kamerası iyi olsun birde net hızı iyi olsun yeter gibi..

Invoke

Invoke

Üye
Yok dostum oyun problem değil oynayacağı oyunlar whers my water tarzı oyunlardır ki onlarıda pek oynayacağını sanmam. Kamerası iyi olsun birde net hızı iyi olsun yeter gibi..

WP düşünüyor musunuz?

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt