Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

enessene52

enessene52

Üye
cm 10.2'de sıkıntılar varmı? gb'ye dönsemmi ona yükseltsemmi karar veremedimde.

kadir0701

Üye
Merhaba arkadaşlar benim telefonda 4.1.2 var orjinal kiesten yükledim ama çok fazla donma yapmaya basladı gbdeyken böyle olmuyordu. Şimdi telefona rom yüklemeyi düşünüyorum internette ararken 4.3.1 diye romlar gördüm fakat ne derece güvenilir oldugunu bilmiyorum ve daha önce hiç rom atmadıgım içinde biraz çekiniyorum zaten telefon daha 3 aylık. Bilgili arkadaşlar bana nasıl rom atacagımı ve şuanda ace 2 için en iyi romun hangisi oldugu hakkında bilgi verirse sevirim.

The Shadow

The Shadow

Üye
Okuyunca XDA vaktim ama görünmüyor.
google translate le çevirip mi yazdın bu yazıyı :ehe zaten cm 11 de çıkacakmış yakında öncelikle 1-2 hatayı daha düzelteceklermiş cm 10.2 de :) bekleyeceğiz artık ne yapalım :D
cm 10.2'de sıkıntılar varmı? gb'ye dönsemmi ona yükseltsemmi karar veremedimde.

yazıyor zaten burada sorunların hepsi :)

enessene52

enessene52

Üye
google translate le çevirip mi yazdın bu yazıyı :ehe zaten cm 11 de çıkacakmış yakında öncelikle 1-2 hatayı daha düzelteceklermiş cm 10.2 de :) bekleyeceğiz artık ne yapalım :D

yazıyor zaten burada sorunların hepsi :)
ordan pek bisi anlamadım.sence gb'mi yüklim cm 10.2 mi ?

The Shadow

The Shadow

Üye
ordan pek bisi anlamadım.sence gb'mi yüklim cm 10.2 mi ?
kişiden kişiye değişir ama cm 10.2 4.3.1 romu olduğu için daha fazla oyun ve uygulama desteği var :) ve tabi özel cm ayarları :)
ufak 1-2 sorunu dert etmem diyosan cm 10.2 kur zaten aşağı yukarı hızları gb yle aynı sayılır :oke:

enessene52

enessene52

Üye
kişiden kişiye değişir ama cm 10.2 4.3.1 romu olduğu için daha fazla oyun ve uygulama desteği var :) ve tabi özel cm ayarları :)
ufak 1-2 sorunu dert etmem diyosan cm 10.2 kur zaten aşağı yukarı hızları gb yle aynı sayılır :oke:

tamamdır onu kuruyorum.hala gorusmelerde vs. sıkıntı varmı ?

kadir0701

Üye
Merhaba arkadaşlar benim telefonda 4.1.2 var orjinal kiesten yükledim ama çok fazla donma yapmaya basladı gbdeyken böyle olmuyordu. Şimdi telefona rom yüklemeyi düşünüyorum internette ararken 4.3.1 diye romlar gördüm fakat ne derece güvenilir oldugunu bilmiyorum ve daha önce hiç rom atmadıgım içinde biraz çekiniyorum zaten telefon daha 3 aylık. Bilgili arkadaşlar bana nasıl rom atacagımı ve şuanda ace 2 için en iyi romun hangisi oldugu hakkında bilgi verirse sevirim.

enessene52

enessene52

Üye
cm 10.2 yükledim fakat sarjı fazla gidiyor gibime geldi fakat cok stabil üstüne tema yükleyip kullanmaya basladım

The Shadow

The Shadow

Üye
cm 10.2 yükledim fakat sarjı fazla gidiyor gibime geldi fakat cok stabil üstüne tema yükleyip kullanmaya basladım
hangi temayı kullanıyon söyle bakalım :) elimde iyi temalar var aslında ama hala önerilere ihtiyacım var :ehe

Sarangni

Sarangni

Üye
CM10 reset sorunu olmayan bir sürümü ciktimi.

The Shadow

The Shadow

Üye
CM1O derken bütün sürümleri kast etmiştim CM10.1 ve CM10.2...
yoktu en son baktığımda :) ama bilmiyorum uzun süreli kullanmadım yine de stock lar şimdilik daha ilgi çekici birkaç özellik sayesinde :D

Sarangni

Sarangni

Üye
yoktu en son baktığımda :) ama bilmiyorum uzun süreli kullanmadım yine de stock lar şimdilik daha ilgi çekici birkaç özellik sayesinde :D

Stock ROM stabil mi. Senin önerdiğin romu kullanıyorum hala :)

Üst Alt