google translate le çevirip mi yazdın bu yazıyıOkuyunca XDA vaktim ama görünmüyor.
zaten cm 11 de çıkacakmış yakında öncelikle 1-2 hatayı daha düzelteceklermiş cm 10.2 de
bekleyeceğiz artık ne yapalım 
cm 10.2'de sıkıntılar varmı? gb'ye dönsemmi ona yükseltsemmi karar veremedimde.

ordan pek bisi anlamadım.sence gb'mi yüklim cm 10.2 mi ?google translate le çevirip mi yazdın bu yazıyızaten cm 11 de çıkacakmış yakında öncelikle 1-2 hatayı daha düzelteceklermiş cm 10.2 de
bekleyeceğiz artık ne yapalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazıyor zaten burada sorunların hepsi![]()
kişiden kişiye değişir ama cm 10.2 4.3.1 romu olduğu için daha fazla oyun ve uygulama desteği varordan pek bisi anlamadım.sence gb'mi yüklim cm 10.2 mi ?
ve tabi özel cm ayarları 

kişiden kişiye değişir ama cm 10.2 4.3.1 romu olduğu için daha fazla oyun ve uygulama desteği varve tabi özel cm ayarları
ufak 1-2 sorunu dert etmem diyosan cm 10.2 kur zaten aşağı yukarı hızları gb yle aynı sayılır![]()
hayır yoktamamdır onu kuruyorum.hala gorusmelerde vs. sıkıntı varmı ?

hayır yok![]()

hangi temayı kullanıyon söyle bakalımcm 10.2 yükledim fakat sarjı fazla gidiyor gibime geldi fakat cok stabil üstüne tema yükleyip kullanmaya basladım
elimde iyi temalar var aslında ama hala önerilere ihtiyacım var 
go launcherhangi temayı kullanıyon söyle bakalımelimde iyi temalar var aslında ama hala önerilere ihtiyacım var
![]()

go launcher![]()
cm de go launcher mı
bende cm teması kullanıyon sandım 
cm de go launcher mı
bende cm teması kullanıyon sandım
![]()
cm temalarına hic bakmadımCM 10 da reset sorunu hiç olmadı ki zaten ?CM10 reset sorunu olmayan bir sürümü ciktimi.

CM 10 da reset sorunu hiç olmadı ki zaten ?![]()
yoktu en son baktığımdaCM1O derken bütün sürümleri kast etmiştim CM10.1 ve CM10.2...
ama bilmiyorum uzun süreli kullanmadım yine de stock lar şimdilik daha ilgi çekici birkaç özellik sayesinde 
yoktu en son baktığımdaama bilmiyorum uzun süreli kullanmadım yine de stock lar şimdilik daha ilgi çekici birkaç özellik sayesinde
![]()