Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

ugurcakir

ugurcakir

Üye
ama var :) 2 gün önce denedim 17 kasımı :) arama yapılmıyor biri seni aradığında açıyorsun o kişinin sesi gelmiyor senin sesin de ona gitmiyor ne yazıkki :) Bu arada o changelog yalan :) swipe recovery gelmedi hala 10.1 e :)
Bakalım ne zamana hatasız stabil bir CM çıkacak, herhalde o zaman gelene kadar biz telefonu değiştirmiş oluruz :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
merhabalar. ben ace 2 multi tasking özelliği kazandırmak istiyorum nsl yapabilirim?? laobali cvplar vermeyim.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
öncelikle selamun aleykum elimde 2.3.6 sürümlü bi ace 2 var ama kies te güncelleme gözükmüyor :( ve telefon çok kötü kasıyor ne yapmam lazım lütfen bi el atın :(

The Shadow

The Shadow

Üye
merhabalar. ben ace 2 multi tasking özelliği kazandırmak istiyorum nsl yapabilirim?? laobali cvplar vermeyim.
Kazandiramazsin :D eskiden 1-2 romda oldugu soyleniyodu ama calismadigi icin kaldirildi :) Kendin portlayabileceksen sorun yok tabii :)

The Shadow

The Shadow

Üye
öncelikle selamun aleykum elimde 2.3.6 sürümlü bi ace 2 var ama kies te güncelleme gözükmüyor :( ve telefon çok kötü kasıyor ne yapmam lazım lütfen bi el atın :(
İnternette arastir ace 2 gb ye geri donme diye ayni islemleri yap ki once bir telefonu sifirlayabilelim :) bloatware kayniyodur telefon :D Sonra bi caresine bakariz onun :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
lütfen bi yardım edin durum ciddi kafayı yicem reset attım gene aynı şekilde kasıyor :(
İnternette arastir ace 2 gb ye geri donme diye ayni islemleri yap ki once bir telefonu sifirlayabilelim :) bloatware kayniyodur telefon :D Sonra bi caresine bakariz onun :)
telefon jb değil gb sürümü var ve acayip kasıyor hiç bişey yüklü değil açılış gifi bile kasılarak açılıyo :(

The Shadow

The Shadow

Üye
lütfen bi yardım edin durum ciddi kafayı yicem reset attım gene aynı şekilde kasıyor :(
telefon jb değil gb sürümü var ve acayip kasıyor hiç bişey yüklü değil açılış gifi bile kasılarak açılıyo :(
Ya tamam bulman daha kolay olsun diye dedim 3 parcali pit surumle cihazi sifirlican iste :D

The Shadow

The Shadow

Üye
4.1.2 ye geçsem kasma düzelirmi peki ?
Daha cok kasar. Ya custom rom kurarsin 4.1.2 ye gecince ya da rootlayip gereksiz uyg. kaldirip build.prop la onla bunla ugrasirsin ace 2 bu yoksa obur turlu hep kasar :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ama daha önce jb li bi ace 2 görmüştüm onda böyle kasma gibi bi sorun yoktu .s

The Shadow

The Shadow

Üye
ama daha önce jb li bi ace 2 görmüştüm onda böyle kasma gibi bi sorun yoktu .s
Hahaha :ehe o gordugun ace 2 hemen jb ye gecirilip gosterilmemistir tabii :ehe o halini gormek istemezsin :ehe sonradan hizlaniyor bu isler :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Hahaha :ehe o gordugun ace 2 hemen jb ye gecirilip gosterilmemistir tabii :ehe o halini gormek istemezsin :ehe sonradan hizlaniyor bu isler :)
ama bak benim telefon her zaman böyle :( virüs mü var anlamadım factory reset yaptım gene aynısnı yaptı ne yapmam lazım düzelsin bu meret

The Shadow

The Shadow

Üye
ama bak benim telefon her zaman böyle :( virüs mü var anlamadım factory reset yaptım gene aynısnı yaptı ne yapmam lazım düzelsin bu meret
Sakin :) Factory reset her seyi cozmez zaten :) Ama 3 parcali pit surum kurdugunda virus varsa bile yok olur zaten :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Sakin :) Factory reset her seyi cozmez zaten :) Ama 3 parcali pit surum kurdugunda virus varsa bile yok olur zaten :)
2.3.6 sürümünü odinle tekrar mı flaşlıyım ? 3 parcalı pit derken bunu mu kastettiniz

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben cm10.1 deyom ayarlardan baktimda guncelleme falan var acaba cm de samsung gibi otadan update mi verior :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Ben cm10.1 deyom ayarlardan baktimda guncelleme falan var acaba cm de samsung gibi otadan update mi verior :D
unofficial bu ota dan güncelleme gelmez :ehe keşki gelse de her yeni sürüm çıktığında factory reset atmak zorunda kalmasak :thumbup:

Üst Alt