Xda daki sayfasinin alt kisimlarinda anlatiyor zatenJetStream ROM v2 kurulumunu anlatabilecek var mı?
Ama o kadar da guzel bir rom degil
sahsen ben onermem 
Xda daki sayfasinin alt kisimlarinda anlatiyor zatenAma o kadar da guzel bir rom degil
sahsen ben onermem
![]()
Mount lari yaptiysan sorun olmamasi lazim amaOrda denileni yaptım ama samsung yazısında takılıyor.

cwm kullanacaksın romu flashlarkenMountları nasıl yapacağımı yazarbilir misin?
Herhalde orda yanlış yaptım
adamlar oradaki mounts and storage bölümünü boşuna yapmamışlar 
xda dan alıntı yaptım aynen böyle kuracaksın- Install D-kernel 3.0.31 - 18/08/2013 ([Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
- Copy JetStream ROM v2.0 to your SDcard
- Reboot into CWM recovery
- Wipe data/factory reset
- Wipe cache partition
- Go to mount and storage
- Mount /system, /data, /cache, /preload
- Install JetStreamV2.zip
- Reboot system
- Enjoy

CM 10.1 ve 10.2 için normal. O kadar fazla olmaması lazım ama günde 1-2 kez reset atabilirshadow hacı ben cm10.1 kullanıyorumda telefon arada bir kendini yeniden başlatıyor hatta bu aralar ekran kilidini kapatıyorum sonra bi bakıyorum reset atmış yine bu nedir ??![]()

bilmiyorum denemedimXDA da son guncelleme ile CM10.1 hiç bug olmadigini yazmis bugün doğrumudur.
denemeyi de düşünmüyorum
ama bir önceki sürümde de öyle diyorlardı arama yapılmıyodu 
4.1.2 den 2.3.6 gb'ye nasıl dönebiliriz ?
rusya romu vs. gibi seyler soyleniyor sıkıntı olurmuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En az 500 kez dondum ben hic bir sey olmaz merak etmerusya romu vs. gibi seyler soyleniyor sıkıntı olurmu

o eskidi artık kullanan yokbeyler yeni cm 10.1 i deneyen var mı
yakında 11 çıkacak sende 10.2 falan kur bence yenilikleri takip et geri kalma 
Cm 11 cikti mi ki ace 2 icin?cm 10.2 kurulmuyor benım tele hata veriyor yada acılmıyor en kötüsüde ekran gidip gidip geliyor o yüzden 11 stabil bende gayet onu kullanıyorum
Cm 11 cikti mi ki ace 2 icin?