Stock romu indirip odinle tek tek secip aticaksin detayi internette arastirarak bulabilirsin.Discovery'mi verip galaxy S2 aldım ama omega v24 romu yüklü. Odin kullanmayalı çok uzun zaman oldu unuttum baya. Orjinal firmware yi nasıl yükleyebilirim? bu arada cihaz pasaporta kayıtlı yurt dışı.
Evet o.ODiscoyu verip s2 mi aldn o.O
Stock romu indirip odinle tek tek secip aticaksin detayi internette arastirarak bulabilirsin.
Ben oldum olasi s2 hastasiyim. O yuzden boyle bi tercih yaptim kendimce iyi oldu ama sanada s2 tavsiye ederim..Peko memnunmusun bende disco almayi dusunuyorumda aklimda bi kosede s2 var
Eyvallah sagolun ama discovery e gore sarji dolup erken bitiyor...
Pil berbat yaÇokta bi performans farkları yok ama pili bilemem

Niye değiştirdinizki

en iyisini yapmışsındiğer forumlarda okuyorum durduk yere problem çıkaran gmdler olmuş. Bende de durduk yere 2 ölü pixel den 5 e çıktı ve soğudum iyice. Gelen güncellemelerde tamamen göz boyamak adına olduğu için böyle bi tercih yaptım, mutluyum. Tek sıkıntım discovery de ki şarj süresinin yerini tutmuyor s2![]()

en iyisini yaptın çin malı telefondan kurtardın kendini discovery hiç bir zaman android güncellemesi almayacak bir model boşuna umutlanmasın alanlar veya almış olanlar çinde üretilip yollanmış türkiyeye sadece general mobile logosu vs eklenmiş piyasaya sunulmuş bir telefon yani beş para etmez
en iyisini yaptın çin malı telefondan kurtardın kendini discovery hiç bir zaman android güncellemesi almayacak bir model boşuna umutlanmasın alanlar veya almış olanlar çinde üretilip yollanmış türkiyeye sadece general mobile logosu vs eklenmiş piyasaya sunulmuş bir telefon yani beş para etmez
bence senin s2'nin bataryası ölmüş