Galaxy S2 Stock Firmware Yükleme ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caglar b

caglar b

Üye
Öncelikle hayırlı olsun. Gmd verip s2 almak ne kadar mantıklı orası tartışılır ama ileride s2 verip gmd almak istersen senin gibi meraklı birini bulamazsan üstüne para vermen gerekir. Batarya konusuna gelince s2 nin bataryası çok gitmemesiyle ünlüdür, tavsiyem, yüksek mah degerlerine sahip arka kapaklı bataryalardan al. Telefon kalınlaşıyor ama Şarj kullanımına göre 2-3 gün gidiyor

Narutodth

Narutodth

Üye
Öncelikle hayırlı olsun. Gmd verip s2 almak ne kadar mantıklı orası tartışılır ama ileride s2 verip gmd almak istersen senin gibi meraklı birini bulamazsan üstüne para vermen gerekir. Batarya konusuna gelince s2 nin bataryası çok gitmemesiyle ünlüdür, tavsiyem, yüksek mah degerlerine sahip arka kapaklı bataryalardan al. Telefon kalınlaşıyor ama Şarj kullanımına göre 2-3 gün gidiyor

Ölü pixelden nefret ederim. Belliki arkadasimizda nefret ediyor :D

enterneoll

enterneoll

Üye
s2 bataryasının çok gitmesiyle biliniyormuş çok ilginç ilk defa duyuyorum

• Beğen
Tepkiler: caglar b
caglar b

caglar b

Üye
Ölü pixelden nefret ederim. Bellikk arkadasimizda nefret ediyor :D
Bende ölü pixel yok çok şükür. Bende başta s2 almayı düşündüm, arkadaşın s2 sini 1 hafta kullandım, şarj olayı hariç memmun kaldım. Tam telefonu alacaktım gmd çıktı, onu aldım Üç aydır kullanıyorum, çok memmunum

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
Narutodth

Narutodth

Üye
Bende ölü pixel yok çok şükür. Bende başta s2 almayı düşündüm, arkadaşın s2 sini 1 hafta kullandım, şarj olayı hariç memmun kaldım. Tam telefonu alacaktım gmd çıktı, onu aldım Üç aydır kullanıyorum, çok memmunum

Hayırlı olsun bende alıcaktım ama hakkındaki olumsuz dusunceleri duyunca s3 aliyim dedim :)

• Beğen
Tepkiler: caglar b
caglar b

caglar b

Üye
s2 bataryasının çok gitmesiyle biliniyormuş çok ilginç ilk defa duyuyorum
Kullandıgım s2 dede böyleydi, forumlarda insanlar en çok şarj olayından şikayetçiydi, alsaydım o kalın kapaklı bataryalardan alıp kullanacaktım :)

kapakli511

kapakli511

Üye
arkadaşlar sakın discovery yerine s2 almayın tabi benim düşüncem

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S2 nin rom destegi vardir. Discovery fena telefon degil ama guncelleme almayacagi zamanlarda buna ihtiyac olacak

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
üretici general mobile olsaydı alabilirdi güncelleme ama çinde üretilipte türkiyede sadece logosu değiştirilip satılan telefondan birşey beklemeyin çinde üretilen tabletler gibi düşünün onlar istediklerini söylesinler güncellemeyi birtek asıl üreticisi çinli firma verebilir o çıkarmadan general mobilede birşey yapamaz bu cihazın yurtdışı versiyonuna bakın o almışsa buda alır

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu daha fazla dağılmadan belirteyim örnek videodaki gibi son stock sürümü indirin pda bölümüne yerleştirin ve start ,cihazdaki herşeyin silineceğini unutmayın.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Peocawe ve Narutodth
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gerekli anlatım videosu :locked:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt