Galaxy S2 Stock Firmware Yükleme ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Stock Firmware Yükleme ?
Discovery'mi verip galaxy S2 aldım ama omega v24 romu yüklü. Odin kullanmayalı çok uzun zaman oldu unuttum baya. Orjinal firmware yi nasıl yükleyebilirim? bu arada cihaz pasaporta kayıtlı yurt dışı.

Narutodth

Narutodth

Üye
Discovery'mi verip galaxy S2 aldım ama omega v24 romu yüklü. Odin kullanmayalı çok uzun zaman oldu unuttum baya. Orjinal firmware yi nasıl yükleyebilirim? bu arada cihaz pasaporta kayıtlı yurt dışı.
Stock romu indirip odinle tek tek secip aticaksin detayi internette arastirarak bulabilirsin.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Discoyu verip s2 mi aldn o.O

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Peko memnunmusun bende disco almayi dusunuyorumda aklimda bi kosede s2 var

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
s2 nin Discovery e göre tek eksi yani ekran çözünürlüğü bence ama s2 nin ekran dizilimi gayet iyi olduğu için ekran çok kaliteli duruyor ama şarj konusunda discoverye göre nasıl bilemem.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Iyi yaptın s2. Efsane

krt23

krt23

Üye
Hayırlı olsun ;)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sagolun ama discovery e gore sarji dolup erken bitiyor...

Kerim.

Kerim.

Üye
Niye değiştirdinizki

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Niye değiştirdinizki

diğer forumlarda okuyorum durduk yere problem çıkaran gmdler olmuş. Bende de durduk yere 2 ölü pixel den 5 e çıktı ve soğudum iyice. Gelen güncellemelerde tamamen göz boyamak adına olduğu için böyle bi tercih yaptım, mutluyum. Tek sıkıntım discovery de ki şarj süresinin yerini tutmuyor s2 :)

0MG90

0MG90

Üye
diğer forumlarda okuyorum durduk yere problem çıkaran gmdler olmuş. Bende de durduk yere 2 ölü pixel den 5 e çıktı ve soğudum iyice. Gelen güncellemelerde tamamen göz boyamak adına olduğu için böyle bi tercih yaptım, mutluyum. Tek sıkıntım discovery de ki şarj süresinin yerini tutmuyor s2 :)
en iyisini yapmışsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Peocawe
blackcat67

blackcat67

Üye
en iyisini yaptın çin malı telefondan kurtardın kendini discovery hiç bir zaman android güncellemesi almayacak bir model boşuna umutlanmasın alanlar veya almış olanlar çinde üretilip yollanmış türkiyeye sadece general mobile logosu vs eklenmiş piyasaya sunulmuş bir telefon yani beş para etmez

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
sen ne marka telefon kullanıyorsun
en iyisini yaptın çin malı telefondan kurtardın kendini discovery hiç bir zaman android güncellemesi almayacak bir model boşuna umutlanmasın alanlar veya almış olanlar çinde üretilip yollanmış türkiyeye sadece general mobile logosu vs eklenmiş piyasaya sunulmuş bir telefon yani beş para etmez

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

yorumuna tam anlamıyla katılmıyorum. Discovery cidden gerek tasarım gerek ekran gerek donanım özellikleri olsun çok güzel bir cihaz. ama SORUNLU bir cihaz demeden de geçemeyeceğim. 4.4 güncellemesi alacağını açıklamışlardı ama ne kadar doğruluk payı vardır bilemem.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
enterneoll

enterneoll

Üye
bence senin s2'nin bataryası ölmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt