Geçmişi temizle,Kapasite kontrolunde geçici leri sil. Telefonu Resetlelumia 920 kendiğindrn tartrayıcıda gezinirken kapanıyor acil yardım
1. Olarak ekran amoled kadar guzel degil. 2. Olarak tek el ile kullanamiyorum. 3. Olarak elden cok fazla kayiyor. 4. Olarakta rengi kirmizisebep?

hadi ekran neysede cok kayiyor be abi elden. Renk facia zatenİlk üçü neyse de sırf gece kuşağı renginden dolayı hak veriyorum sana![]()

Kumlu sert kauçuk kapaklar var, onlardan kullanmasını öneririm.hadi ekran neysede cok kayiyor be abi elden. Renk facia zaten![]()

benimde atmaya başladılumia 920 kendiğindrn tartrayıcıda gezinirken kapanıyor acil yardım
olurmu ya.en kalitei hassas ekran 920 de1. Olarak ekran amoled kadar guzel degil. 2. Olarak tek el ile kullanamiyorum. 3. Olarak elden cok fazla kayiyor. 4. Olarakta rengi kirmizi![]()
ips lcd diye biliyorum benbenimde atmaya başladı
olurmu ya.en kalitei hassas ekran 920 de
puremotion led ekran Bi bunda var
ips ekran var amoledlerde renkler cok daha guzel duruyorbenimde atmaya başladı
olurmu ya.en kalitei hassas ekran 920 de
puremotion led ekran Bi bunda var
zaten cok kalin bide o dediginden olursaKumlu sert kauçuk kapaklar var, onlardan kullanmasını öneririm.![]()

zaten cok kalin bide o dediginden olursa![]()

tamam işte puremotion hd ips ekranips lcd diye biliyorum ben
tamam puremotion.da hemfikiriz hocam, ancak siz ilkin puremotion led ekran dediniz biz de ips lcd diye düzelttik. sanırım klavye hatası yaptınız o zamantamam puremotion hd ips ekran
tamam işte puremotion hd ips ekran

Bahsettiğin soluklaşma olayı normal kamera uygulaması ilemi yoksa nokia camera ilemi oluyor ?arkadaşlar benim 620'de fotoğraf çekme sıkıntısı var. mesela bir yer çekecem, güzel gösteriyor.deklanşöre basıyorum yine güzel. sonra 2-3 saniye geçtikten sonra resim soluklaşıyor, berbat oluyor. o canlılık kalmıyor. yeni aldığımda böyle değildi. acaba amber le mi böyle oldu ?
*- sizde de oluyor mu bu sıkıntı ?
kendi kamerasında da oluyor, pro camerada da oluyor. nokia camerayı henüz kullanmadım, onda da öyle olacağına eminimBahsettiğin soluklaşma olayı normal kamera uygulaması ilemi yoksa nokia camera ilemi oluyor ?