İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar çalıştığım firma da bana ait e-posta hesabını telefona birtürlü kuramıyorum.etki alanı ve sunucu soruyor,yardımcı olurmusunuz
Abi bu bilgilere (kullanıyorsanız) microsoft outlook/Araçlar/Hesap Ayarları kısmından ulaşabilirsin. Bilgileri temin ettikten sonra Hesap ekle kısmından İleri Düzey Kurulum/e-posta bilgilerini gir ve İlerle, İnt.E-postasını seçtikten sonra ilgili alanları doldur ve Tür olarak POP3 seç sonra kullanıcı adı kısmına tekrar eposta adresini yaz, Gelen ve Giden(smtp) e-posta sunucu bilgisini gir. sunucu bilgisi mail.(şirket ünvanı vb.).com(.tr) şeklindedir.

Canlar WP de sis dosyası deneyen var mı wm de denenmiştir java ya çevirip kuruyordu
Wp8 java desteği olunca deneriz :)

arkadaşlar ininal kart ile mağazadan alışveriş yapılabiliyor mu yarın almayı düşünüyorum da.. Saygılar
Evet daha önce bir kaç arkadaş ininal kart ile uygulama satın aldığını yazmıştı.

L520 de telefonu aldigim zaman bit kac tane guncelleme vardi guncelledim ama sonralar bane hic guncelleme gelmiyor neden olabilir?
Nedenini tam olarak kimse bilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Akhtoher, Esendağlı ve 1 kişi daha

drangela61

drangela61

Üye
teşekkürler OttomaN TigeR..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye
L520 de telefonu aldigim zaman bit kac tane guncelleme vardi guncelledim ama sonralar bane hic guncelleme gelmiyor neden olabilir?
tele reset çek devamlı,her açıldığında mağazaya gir çık.güncelleme geldiğinde bırak.artık o saatte güncellemeler gelecektir nete bağlı olduğun takdirde

Esendağlı

Esendağlı

Üye
çok teşekkürler gökçen,mail olayını bilgiişlem bolumu halletti,çok sağol

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Facebook sohbete bağalanamana sorunu yaşıyor musunuz? İletiler gidip gelmiyor iki gündür.

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Facebook sohbete bağalanamana sorunu yaşıyor musunuz? İletiler gidip gelmiyor iki gündür.
bende normalarkadaşlar bir sorum olacak bu konu daha önce mutlaka geçmiştir ama ben göremedim. Mağazadan ücretli aldığımız uygulamaları telefonu formatlayınca 2. Kere satın almak geekiyor mu?

skynet

Üye
bende normalarkadaşlar bir sorum olacak bu konu daha önce mutlaka geçmiştir ama ben göremedim. Mağazadan ücretli aldığımız uygulamaları telefonu formatlayınca 2. Kere satın almak geekiyor mu?
Bir kere satın alınan uygulamaya bir daha ücret ödemezsin merak etme

• Beğen
beats

beats

Üye
Here maps de çevrimdışı konum aramada problem var, gps çok geç konum buluyor ya da hiç bulamıyor çevrimiçinde ise az bir gecikmeyle buluyor, oysa ilk zamanlar nokia maps iken müthiş çalışıyordu 3 saniye de konum buluyordu bu hız hiçbir navigasyonda yoktu sizde de bu problem var mı ?

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no: bende çevrimdışı 5-15 sn aralığında rahatlıkla buluyor.

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
şu dizideki herif gibi bağıracağım şimdi... ohh yooo! :) fesupanallah neyse flashın yolları taştan bana :)

skynet

Üye
Hazır gps konusu açılmışken benimde merak ettiğim konumu dışar da kısa sürede bulurken evde baya geç hatta bazende bulamıyor :hmmm Sizde de durum aynı mı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hazır gps konusu açılmışken benimde merak ettiğim konumu dışar da kısa sürede bulurken evde baya geç hatta bazende bulamıyor :hmmm Sizde de durum aynı mı ?
Kapalı alanlarda gps bağlantı süresinin uzaması gayet normal.

• Beğen
Tepkiler: beats ve skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hadeee olacacak şey mi şimdi. Benim Flash tekledi ve şimdi çalışmıyo :). Durup dururken gitti. Reset denedim, son yüklediğim uygulamalardan silmeyi denedim cık. Birde telefonu Bi süre kapalı tutacağım. Olmadı gdr3 Nsu, olmadı servis.:(

Üst Alt