İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende merak ettim niye böyle bir şey düşündüğünüzü

blackcemre

Üye
lumia 920 kendiğindrn tartrayıcıda gezinirken kapanıyor acil yardım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İlk üçü neyse de sırf gece kuşağı renginden dolayı hak veriyorum sana :ehe

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
tamam puremotion hd ips ekran
tamam işte puremotion hd ips ekran
tamam puremotion.da hemfikiriz hocam, ancak siz ilkin puremotion led ekran dediniz biz de ips lcd diye düzelttik. sanırım klavye hatası yaptınız o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
...;)

tgoksen1

Üye
instagramda guvenlık doğrulanmasında telefona onay kodu gelmıyor ne yapmalıyım?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar 920 için araç kitleri modelleri hangisi model numaralarını veren olursa sevinirim ona göre alacağım da
1520 ye araç kiti olur mu birde acaba haliyle büyük telefon

Asdetu

Üye
arkadaşlar benim 620'de fotoğraf çekme sıkıntısı var. mesela bir yer çekecem, güzel gösteriyor.deklanşöre basıyorum yine güzel. sonra 2-3 saniye geçtikten sonra resim soluklaşıyor, berbat oluyor. o canlılık kalmıyor. yeni aldığımda böyle değildi. acaba amber le mi böyle oldu ?
*- sizde de oluyor mu bu sıkıntı ?

skynet

Üye
arkadaşlar benim 620'de fotoğraf çekme sıkıntısı var. mesela bir yer çekecem, güzel gösteriyor.deklanşöre basıyorum yine güzel. sonra 2-3 saniye geçtikten sonra resim soluklaşıyor, berbat oluyor. o canlılık kalmıyor. yeni aldığımda böyle değildi. acaba amber le mi böyle oldu ?
*- sizde de oluyor mu bu sıkıntı ?
Bahsettiğin soluklaşma olayı normal kamera uygulaması ilemi yoksa nokia camera ilemi oluyor ?

Asdetu

Üye
Bahsettiğin soluklaşma olayı normal kamera uygulaması ilemi yoksa nokia camera ilemi oluyor ?
kendi kamerasında da oluyor, pro camerada da oluyor. nokia camerayı henüz kullanmadım, onda da öyle olacağına eminim

skynet

Üye
O soluklaşma olayı bende sadece nokia camrada oluyor oda çok az yani :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Asdetu

Üst Alt