İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün tepe natülüse gittim nokia shopa 920 için araç kiti alıcam dedim aldığım cevap ilginçti
920 araç kiti hiç olmadı dedi yok maalesef diyince bende bir şey demeden çıktım
başka yerden alıcam artık neden böyle anlamadım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bugün tepe natülüse gittim nokia shopa 920 için araç kiti alıcam dedim aldığım cevap ilginçti
920 araç kiti hiç olmadı dedi yok maalesef diyince bende bir şey demeden çıktım
başka yerden alıcam artık neden böyle anlamadım
Ne uğraşıyorsun İbrahim al şundan bi tane her yerde kullan :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: PureFood

yunusiyunus

Üye
dediğini yaptım ama kardeş yine aynı sıkıntı ya sonuç yok diyortamam şimdi gördü kardeş çok sağol

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ne uğraşıyorsun İbrahim al şundan bi tane her yerde kullan :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia shop kendi ürünü yok o değil birde öyle bir şey hiç olmadı demeleri daha da ilginç

slmrt

slmrt

Üye
İzmirde ucuza lumia 1020 alabilecegim neresi var? Bide turkcell 1999 a satıyor ya, yanında kamera tutucusu vermiyor demi onuda ayrı satıyor?

Rainesto

Rainesto

Üye
Mix Radio İnmiyor Telefonum Lumia 620 yükleniyor yazısı geliyo sonra ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor tekrar dene diyorum indiriyor Tekrar Aynı Hataları Veriyo Nasıl Çözebilirim

skynet

Üye
Mix Radio İnmiyor Telefonum Lumia 620 yükleniyor yazısı geliyo sonra ilgilenmeniz gerekiyor yazıyor tekrar dene diyorum indiriyor Tekrar Aynı Hataları Veriyo Nasıl Çözebilirim
ilgilenmeniz gerekiyor dediğinde iptal et tekrar dene olması lazım

blackcemre

Üye
Sl telefonu kaat sonra yeniden yükle.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar photobeamer çalışmıyor siteye giriyorum fotoğrafı telefondan seçip ekrana tutuyorum fakat okumuyor neden acaba ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar photobeamer çalışmıyor siteye giriyorum fotoğrafı telefondan seçip ekrana tutuyorum fakat okumuyor neden acaba ?
wi-fi bağlantını kontrol bence,ben dün akşam denedim sorun çıkmadı.aynı wi-fi ağını kullanmak lazım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
önce bilgisayardan siteye gir, sonra telefondan görüntülemek istediğin fotoyu seç telefonda çıkan tarayıcıdan bilgisayar ekranındaki kodu tarat tamamdır.

emelli

emelli

Üye
arkadaşlar ie den girdiğim Facebook ve diğer sitelerdeki resim kalitesi çok kötü görünüyor resim kalitesi düşük bunun sebebi nedir

Dejavuex

Dejavuex

Üye
önce bilgisayardan siteye gir, sonra telefondan görüntülemek istediğin fotoyu seç telefonda çıkan tarayıcıdan bilgisayar ekranındaki kodu tarat tamamdır.

hayır olmuyo ie'den de girdim pc üzerinden chrome ve diğer tarayıcıda kullandım olmuyo siteye giriyorum bi fotoğrafı seçip ekrana okutuyorum ama hiç birşey olmuyo.
uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim ama yine olmadı sorun ne olabilir ki :S

Rainesto

Rainesto

Üye

Üst Alt