Tavsiye Ne Yapıyor Bu Teleservice?

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Ne Yapıyor Bu Teleservice?
Arkadaşlar cihazımı 3. kez garantiye yolladım. Sorunlar aşağıda bulunmaktadır:
Sorunlar:
Ön Kameraya toz giriyor.
Sol üste basınca gıcırdama var.
Sallayınca İçinde bir şey oynuyor.
Ses açma kapama tuşu zorlayınca çalışıyor.(1.servisten sonra oluştu.)
Dokunmatik paneldeki arama tuşunun sağından ışık sızıyor belli bir şekilde.

Fakat 9. gün olmasına rağmen internetten sorgulatınca eski rapor gözüküyor. Eskiden ulaştığı an cihazınız işlem sırasındadır yazıyordu şimdi hiçbir şey yazmıyor. Bimeks'i arayınca ulaşmış diyor. Telefonumun başına bir şey gelmiş olmasın ve gittiyse niye sisteme girmiyorlar? Nokia'yı arıyorum servise yollamamışsınız öyle bir kayıt yok diyor çıldırcam ama ya!:bottom::vur:vur

alical33

alical33

Üye
keşke kendin direk kargolasaydın araya bayi girince işlem uzayabiliyor cihazın kaybolursa daha iyi bimekse verdiğine dair kanıtın var elinde yeni cihaz vermek zorundalar böyle durumlarda

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
sorgulamayı hem kvk dan hemde teleserviceden yap 2 sinden birinde kesin kayıt alınmıştır bende cihazımı yollamıştım 1. defasında teleserviceye gitmişti 2. kez oraya gidecek diye beklerken kvk ya gitmiş onlarda cihazlara bakmadıkları için teleserviceye yollamışlar fakat kayıt kvk da gözüküyordu seninde böyle olmuş olabilir

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
eğer yeni yolladıysan bir iki gün bekle biliyorsun ki serviste tek senin cihaza bakmıyorlar o yüzden kayıt işlemi gecikmiş olabilir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ben de teleservice ye yollarken bir hafta sonra tamamlandı diyordu adresinize teslim edilmiştir diye, ama 4 gündür ne gelen vat ne giden. Bende gittim meğer ordaymış telefonum boşuna 4 gündür beklemişim.

partyhard

Üye
Vermeyin şu adi firmaya hiç bi cihazınızı. Hayatımda gördüğüm en rezil servis

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Ya 9 günde hiç mi girilmez kardeşim ya :S Sokaktan adam toplayıp servise adama koyuyorlar ne biçim iş ya. !

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
birde kvk cihaz takip ten kontrol edermisin ordan giriş yapılmıştır
Maalesef hiçbir şey çıkmıyor. Ya inanırmısınız 9 gün ya en azından işlem sırasındadır yazar şimdi adamların mı elinde bilmiyorum. 16:50 de teleservice arayım dedim bugün normalde 17.00 kapanması gerekirken 10 kala kapatmışlar ne kadar işini saçma sapan firma. Yok yok ben anladım bu adamları oraya süs diye koyuyorlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt