Öneri Teleservice Hata Bilgimi Farklı Girmiş.(Benim Dediğim Şekilde Değil.)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Hata Bilgimi Farklı Girmiş.(Benim Dediğim Şekilde Değil.)
Ben bu arızalarla gönderdim:
Telefonumun Sorunları:
Ekranda pixel hatası var.
İç ekranda siyah nokta gibi bir leke var.
Ekran titremesi var.(Bu sorunla ilgili olarak cd’ye video koydum.Bu videonun dikkate alınmasını rica ediyorum.)
Tuş kilidi yerinden oynuyor.
Telefonun arka kasasında beyaz beyaz lekeler var.(Telefon swap değişiminden geldiği günden beri var.)
Telefonum swap olmadan önceki rengi parlak siyah idi şimdi mat siyah takılmış eski renk kasamın takılmasını istiyorum.
Sağ alt ekranın köşesinde ışık sızması var.
Telefonu sallayınca ses geliyor.
İç ekranda toz var.Ön ve arka kamera ve kasanın her tarafındaki tozlar temizlensin.
Sim tepsisi yerine oturmuyor.
Şarj Cihazımın Sorunları:
Telefonu uzun sürede şarj ediyor.
Telefon şarj olurken hem şarj aleti hemde telefon aşrı derecede çok ısınıyor.
Şarj aleti telefonu tam şarj edemiyor.Telefonun şarjı hızlı bitiyor.

Onlar Böyle Yazmış:
Order number318XXXXXBrandNokia
****** number356XXXXXXXXXXModel920.1/EU TR CV BLACK
New ****** NumberWarrantyYes
ReferencePriceN/A
[TBODY] [/TBODY]
Customer Information
No000109XXXX
NameONDER
AddressXXXXX
Phone0542XXXXXXX
Mobile Phone
Fax
[TBODY] [/TBODY]
History
ActionDate
Kayıt alındı (318131696)06.03.2014 11:48
Cihaz tamire alındı (318131696)06.03.2014 14:48
Üst seviyeye transfer edilmiştir (318131696)06.03.2014 14:48
[TBODY] [/TBODY]
Hata Blgisi
  • Ekranda goruntu yok
  • Diger hatalar
Byle yazmışlar.Acaba serviste mi ekranına bişey yaptılar.?Bide böyle bir çelişki var telefon ile aradığımda sesli yanıt sistemine imei mi girdiğimde yedek parça beklemektedir yazıyor.
Ama internet sitesinden baktığımda yazmıyor.Ve servise sorduğumda ise herhangi bir yedek parça beklenmemektedir diyor ve cihazınız inceleme aşamasındadır diyor.

turbocore

turbocore

Üye
Aslında bu tür konular için sorunlar bilgiler konusu var ama teleservice böyle yapıyor senin dediğinin tam tersini kodluyor sorunlara maalesef.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu tür konular için sorunlar bilgiler konusu var ama teleservice böyle yapıyor senin dediğinin tam tersini kodluyor sorunlara maalesef.
Ekrana bişey yaptılar diye korkuyorum.Bide diğer sorunlarımı yazmamışlar öyle diğer hatalar diyip bıtrakmışlar.

turbocore

turbocore

Üye
Ekrana bişey yaptılar diye korkuyorum.Bide diğer sorunlarımı yazmamışlar öyle diğer hatalar diyip bıtrakmışlar.
Ekrana bişeyler yapmazlar bu konuda içiniz rahat olsun ki telefonunuz bence böyle yazmaları daha iyi olmuş ekran değişimi veyatta cihaz değişimi olabilir belki bazen olabiliyor yanlış bilgilendirmek istemem ancak içiniz rahat olsun...

• Beğen
Tepkiler: blackcemre
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu Teleserviceye tırnağını veren gövdesini kurtaramıyor. Allah sabır versin sana diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
bir hafta oldu ve hala internette inei mi girdiğim transfer edilmiştir diyor ve farklı bir bilgo yok ama telefonla radığımda sesli yanıt sistemine bağlanıp imdi mi girdiğimde yedek parça beklemektedir diyor fakat teleserviceye e mail attığımda ise cihazınız herhangi bir parça değişimi beklenmememktedir diyor ve cihazıbızın arızaları inceleniyor diyor 1 haftadır acaba gerçeği ne olabilir?
Kayıt alındı (318131696)06.03.2014 11:48
Cihaz tamire alındı (318131696)06.03.2014 14:48
Üst seviyeye transfer edilmiştir (318131696)06.03.2014 14:48
Cihaz tamire alındı (318156861)11.03.2014 10:44

Bir haftadır böyle diyor acaba cihazım ne zaman tammire alınır?
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:
erhanercan

erhanercan

Üye
senkronize bile değil adamlar ya

turbocore

turbocore

Üye
Maalesef Burası Türkiye :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Teleserviceden korktuğum için ekranı yaptırmıyorum

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Allah tüm lumia sahiplerini teleservice'in gazabından korusun.

Kimseleri düşürmesin oralara. Benim telefon değişim oldu, değiştirene kadar 2 ay geçti. Çok korkunç.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice byöle bir e-mail attı.Acaba değişim kararı mı bekliyorlar?
Merhaba Önder Bey;
Konuyla ilgili teknik birimden bilgi beklenmektedir. Bilgi geldiğinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
Bilginize,
İyi günler.

Customer Service
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
arvato teleservice | Bağlarbaşı mah. Atatürk cad. Çağla sok. No:9 Maltepe TR-34848 Istanbul | Türkiye
Phone + 90 216 458 97 97 |
Internet:

• Beğen
Tepkiler: Radyopat

Radyopat

Üye
Siznle aynı sıkıntıyı yaşıyorum sonucu paylaşır mısın?Şimdiden ilgin için teşekkür ederim.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Radyopat

Radyopat

Üye
Arıza formunda doğru giriliyor.İnternette yanlış gösteriyormuş.
Cihaz değişimi mi yaptılar size ve eğer cihaz değişimi yaptıysalar yeni cihazınız kaç iş günü içerisinde elinize ulaştı bir de bir sorum olacak sizlere teleservice'in sistemine girdiğimde bana tamir bilgisi olarak cihaz değişimi yazıyor acaba yeni br cihaz mı alacağım yoksa anakart değişimi mi?İlginiz için şimdiden minnettarım.

luckysleven

luckysleven

Üye
Dostum sen ne cektin bu servisten . Ben 1 seneye yakin devamli servisle bogustunu bilirim yani actigin konular hep boyle.. Hatta bir ara senin reklam botu oldugunu falan dusunuyordum : )

• Beğen
Tepkiler: blackcemre ve beats

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz değişimi mi yaptılar size ve eğer cihaz değişimi yaptıysalar yeni cihazınız kaç iş günü içerisinde elinize ulaştı bir de bir sorum olacak sizlere teleservice'in sistemine girdiğimde bana tamir bilgisi olarak cihaz değişimi yazıyor acaba yeni br cihaz mı alacağım yoksa anakart değişimi mi?İlginiz için şimdiden minnettarım.
16 iş günü.Yeni cihaz verdiler.

erhanercan

erhanercan

Üye
Yeniden göndersem mi acaba kafa açıklığı için bu sefer yaparlar mı ki bilemedim

Üst Alt