Tavsiye Telefon Tavsiyesi Rica Ediyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
Beklemek insanı kararsızlığa iter beklersiniz beklersiniz birde bakmışsınız andreo400 Grafik işlemcili cihazlar piyasaya çıkmış bu seferde onu beklersin tam alacaksın ne bileyim krait440 çıkmış (isim benzetme) bu işler zor :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Beklemek insanı kararsızlığa iter beklersiniz beklersiniz birde bakmışsınız andreo400 Grafik işlemcili cihazlar piyasaya çıkmış bu seferde onu beklersin tam alacaksın ne bileyim krait440 çıkmış (isim benzetme) bu işler zor :)

İlla en iyisini almaya gerek yok. Yetiyorsa bir üst modelini almaya da gerek yok. Hem beklemekten başka çare yok ki Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğiz :) İlla Adreno 400, Krait 600, Snapdragon 1000 çıkınca onları almaya da gerek yok. Şuankiler zaten yetiyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Beklenecek artık ne yapalım

kardeşim senin durum şuna dönebilir
akrabam 3D televizyonlar çıkmadan önce diyoduki . şimdi sadece full hd almıyalım şu model çıkcak onda 3D var

şimdide diyorki 3d ler ilerde gözlüksüz izlenebilcek onu alırız.

- o model şu model o iyi bu iyi değil .

alınması gerek herzaman fiyat/performans telefonudur tabikide birde kullanım alanına dikkat etmeniz gerekir.

şuan için kamera müzik stabil sistem tasarım kalite diyince apple ve nokia geliyor aklıma

he diyorsan ki oyunun anasını ağlatcam . program yükliyip bilgisayar gibi kullanıcam o zaman android devreye girer ancak oyun konusunda apple da çok iyi durumda.

tercih senin ama onu şunu bekleme derim bence. yıllar önce bende öyle çok bekledim insanın hevesi kaçınca isterse dünyada sana özel en iyi bişey yapsınlar genede zevk alamıyorsun . hayırlı akşamlar dilerim.

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim senin durum şuna dönebilir
akrabam 3D televizyonlar çıkmadan önce diyoduki . şimdi sadece fu ll hd almıyalım şu model çıkcak onda 3D var

şimdide diyorki 3d ler ilerde gözlüksüz izlenebilcek onu alırız.

- o model şu model o iyi bu iyi değil .

alınması gerek herzaman fiyat/performans telefonudur tabikide birde kullanım alanına dikkat etmeniz gerekir.

şuan için kamera müzik stabil sistem tasarım kalite diyince apple ve nokia geliyor aklıma

he diyorsan ki oyunun anasını ağlatcam . program yükliyip bilgisayar gibi kullanıcam o zaman android devreye girer ancak oyun konusunda apple da çok iyi durumda.

tercih senin ama onu şunu bekleme derim bence. yıllar önce bende öyle çok bekledim insanın hevesi kaçınca isterse dünyada sana özel en iyi bişey yapsınlar genede zevk alamıyorsun . hayırlı akşamlar dilerim.
yorumun ve ilgin için çok teşekkür ediyorum :) fakat şuanda telefonum yok. ve onu almaya karar verdimm sürekli üst model düşünmeyeceğim teknoloji meraklısı değilim çok zaten. abu dhabi'deki tanıtımı izledim birazda araştırdım 1520'yi ve karar verdim almaya. öyle tam alcakken başka bi model çıkıp çıkmaması çokda önemli değil açıkcası yani :) tekrar teşekkür ediyorum ilgine :)
üst model meraklısı değilim ben ya :) telefon isteklerimi karşılayacak telefon alma amacım bu. isteklerimin değişmeside çok söz konusu değil zaten telefonu telefon olarak kullanacağım için :)

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111