Haber Nokia Lumia1520 Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia1520 Resmi Olarak Duyuruldu

Nokia bugün yapılan Nokia World etkinliğinde Windows Phone platformunun ilk FullHD 6" ekranlı telefonu Lumia1520'yi duyurdu.

Windows Phone 8 GDR3
• 6” fullHD 1080p LCD, ClearBlack, güneş ışığı da okunabilirlik, Super sensitive dokunmatik, Gorilla Glass 2
• PureView 20 MP, ZEISS optics,OIS, 2x kayıpsız zoom, oversampling, çift LED flash
• Video 1080p @ 30 fps fullHD video ve OİS
• 4G LTE
• Nokia Music
• Free global HERE Maps ve HERE Drive+, HERE Transit
• Microsoft Office
• Qualcomm Snapdragon 800 (2.2GHz Quad Core)
• 3400 mAh dahili Wireless şarj
• Sarı, Siyah, parlak kırmızı
ve Beyaz renk seçenekleri

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: m542tf

respection123

Üye
LCD ekran olgunu göre amoledden daha iyi :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence bu 1320 den daha iyi özellik anlamında demiyorum alınabilirlik anlamında favorim bu hem tablet gibi de kullanılır ne dersiniz

n000k

n000k

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1320de 6'' :) yalnız bu donanım olarak çok daha yüksek 1320den..
evt biz 5 diye tahmin ediyorduk 1320 yi ama 6 olması iyi bakalım fiyatlar ne olacak birde mağazalarda deneyelim bir elimize alalım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
cihazda ekran var işlemci var kamera var 3400 mah batarya var daha ne olsun bea :D

• Beğen
Tepkiler: hasanabi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Umarım İyi kılıflar gelir ve diğer aksesuarlar tabi

• Beğen

AlicanL920

Üye
Ali abi fena çihaz olmuş ya mükemmel ne zaman Türkiye ye gelir Bi bilgin var mı? kesinlikle almam lazım :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence bu cihaz Nokia'nın çıkardığı en iyi cihaz.

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
Nokia uzun bir aradan sonra ilk kez güncel bir donanımı cihazlarında kullanıyor ve bu cihaz büyük ihtimal mevcut cihazlardan daha fazla güncelleme alacak

hasanabi

hasanabi

Üye
ŞİMDİ BU TELEFON TÜRKİYEYE NE ZAMAN GELİR ?

Rookie66

Rookie66

Üye
Tüylerim diken diken oldu helal sana nokiaaaaaa !!!......... Ips ekranlı olması mikemel dıstımmm

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aralık bitmeden burada olur derim ben kasım ortası aralık başı gibi tahmin ediyorum

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Mükemmel bir telefon.

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürlerKaç gb rami var?

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Nokia hızlandırılmış modül uygulamasına girmiş gibi görünüyor.Seri ataklar yapıyor yapmasına fakat wp8 platformunda kral niteliğini taşıyacak telefonun Türkiye'ye yansıyacak fiyatını şimdiden merak ediyorum.Hüsran mı İyileştirme mi ? Her yönden bir fiyat biçiliyor gel gelelim 1020'de Turkcell'in tıkadığı yolda ortada.1 haftadır 925 alma çabasıyla uğraşıyorum fakat fiyat gramlarla oynuyor.Şayet bu telefonda beni fazlasıyla cezbetti insanı 2 seçenek arasında dahi bırakmıyacak donanıma sahip 1600 bandında gelecek olursa ki biraz daha katıp alınmaması için bir neden yok.Doğru yol emin adım.Nokia işin piri olduğunu yeniden kanıtlayacak gibi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu cihaz fiyatıyla da şaşırtacak galiba:hmmm

Üst Alt