Haber Nokia Lumia1520 Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Güzel cihaz, fiyatta uygun gelirse...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler bu telefon harika birşey Nokıa kendini aştı diyebilirim helal olsun

Sarangni

Sarangni

Üye
Stabil bir sisteme 2.2 GHZ 4 çekirdekli ve 2 GB Ram fazla ama şu da var ki Samsung vs gibi firmalardan daha fazla pazar payı almak için bu kadar yüksek donanımlı amiral gemileri yaptıklarını düşünüyorum.

WP kullanan arkadaşlar bu konuda neler düşünüyor acaba? Nede olsa onlar bizden daha fakıf bu işe...

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Bu cihaz fiyatıyla da şaşırtacak galiba:hmmm

Sözüne güvenip biraz daha beklemeyi düşünmüyor değilim Kemal abi fakat 1020 konusu hala akılları karıştırmakta.925 değilde 1020'yi arzuluyordum fiyatı ise bir çoğunun cebini fazlasıyla yaktı.Donanım olarak fazlasıyla üstün bir telefon tek eksik yanı kameranın 1020'nin altına inmesi oldu.Fiyatın şok etkisi yaratacağı tek band 1600 benim görüşüm bu yönde ama Nokia yine operator üzerinden oynarsa çekeceği var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stabil bir sisteme 2.2 GHZ 4 çekirdekli ve 2 GB Ram fazla ama şu da var ki Samsung vs gibi firmalardan daha fazla pazar payı almak için bu kadar yüksek donanımlı amiral gemileri yaptıklarını düşünüyorum.

WP kullanan arkadaşlar bu konuda neler düşünüyor acaba? Nede olsa onlar bizden daha fakıf bu işe...
evet şimdilik sadece sorana "VAR" demeye yarar bu donanım. Mevcut halinden daha stabil olmasına pek etki etmez. Zira sistem ziyadesiyle stabil ve akıcı. Fakat yeni gelecek güncellemelerle açılacak apiler geliştiricilere hatun yetenekli gelişmiş uygulama yazma izni vereceği için bu donanım da o uygulamalar ve güncellemelerde kendini gösterecektir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sözüne güvenip biraz daha beklemeyi düşünmüyor değilim Kemal abi fakat 1020 konusu hala akılları karıştırmakta.925 değilde 1020'yi arzuluyordum fiyatı ise bir çoğunun cebini fazlasıyla yaktı.Donanım olarak fazlasıyla üstün bir telefon tek eksik yanı kameranın 1020'nin altına inmesi oldu.Fiyatın şok etkisi yaratacağı tek band 1600 benim görüşüm bu yönde ama Nokia yine operator üzerinden oynarsa çekeceği var.
Lumia1020 ile bu cihazın duyuru fiyatlarını karşılaştırın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Hangi fiyat araluğında geleceği belli olmasa da doviz kurlarına bağlı olarak Lumia1020'den epey bir aşağıda gelmesi muhtemel.

Sarangni

Sarangni

Üye
evet şimdilik sadece sorana "VAR" demeye yarar bu donanım. Mevcut halinden daha stabil olmasına pek etki etmez. Zira sistem ziyadesiyle stabil ve akıcı. Fakat yeni gelecek güncellemelerle açılacak apiler geliştiricilere hatun yetenekli gelişmiş uygulama yazma izni vereceği için bu donanım da o uygulamalar ve güncellemelerde kendini gösterecektir.

Esas merak ettiğim konu bu uygulama ve oyun. Anladığım kadarıyla uygulama ve oyun da Android gibi olacak yüksek donanımlı cihazlar hem alacakları güncellemer ile hem donanımları ile bir adım öne çıkacak.

Zaman Nokia ve WP için güzel şeyler gösterecek gibi duruyor. Doğrusu satış rakamları da bunu doğrular nitelikte.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Esas merak ettiğim konu bu uygulama ve oyun. Anladığım kadarıyla uygulama ve oyun da Android gibi olacak yüksek donanımlı cihazlar hem alacakları güncellemer ile hem donanımları ile bir adım öne çıkacak.

Zaman Nokia ve WP için güzel şeyler gösterecek gibi duruyor. Doğrusu satış rakamları da bunu doğrular nitelikte.
evet bazı oyun ve uygulamalar gerçekten üst düzey olacak ve normal olarak da bunlara göre donanım gerekecek.

Invoke

Invoke

Üye
Ağalar bir sorum var :D 1520 ve 1320 ikisi de TR gelecek mi?

• Beğen
Tepkiler: hasanabi
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Sistem yanıyla her ne kadar fazla bir donanıma sahip olsada gerekliydi.Getirileri uzun ömürlü ve güncellemeleri sonuna kadar alabilecek bir telefon olacak.Aynı zamanda Nokia kamera ve diğer donanımları bir arada birleştiremedi bu zamana kadar 1020 ve 808 kırpılarak sürülmüş modellerdi.Bu inadını kırmış bir anlamda ki en önemli nokta gençlik yaygarası.Her bir deyim rüzgar etkisi yaratır kimi sola kimi sağa kimi çokluğa savrulur.Yani revaçta ve sonuna kadar kullanılmış bir sisteme bir an yüklenilir G2'nin S4'ün önünü kesmesi Iphone kısa yoldan geçiş vermemesi bunun gibi sıralanabilir.Wp8 platformuna geçecek insanlar ise daima sistem karşılaştırmaları yaptılar fakat sistemi kullanıpda stabilliği ve bu donanımla neler yapabileceğinin farkında hiç bir zaman olmadı ve olmak gibi de bir niyetleri yok.Nokia en azından bununda önüne kesmiş oldu.1520'nin bulundurdukları tabiki artıları var bu ayrı genel yanıyla Sony,Samsung,Htc ve Lg'nin Amiral gemileriyle aynı konuma gelmiş oldu.Fakat yarıştığı platformu Note serisine ne Sony'nin Ultra ne de Htc'nin One Max modellerine dahil etmemek gerek.Artık insanlar donanım bazında benim bir artım var diyemiyecek Wp8 şu anda bu barikatı aşmış durumda.İnsanların an itibariyle saldıracağı tek nokta kaldı oda market ki bunu dahi elemek mümkün.Bunu dile getirecekler ya aktif sistemini savunanlar yada oyun delileleri olacaktır.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
abov

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Lumia1020 ile bu cihazın duyuru fiyatlarını karşılaştırın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Hangi fiyat araluğında geleceği belli olmasa da doviz kurlarına bağlı olarak Lumia1020'den epey bir aşağıda gelmesi muhtemel.

Duyuru fiyatına göre ideal rakam 1600 ve en kötü 1700 bandı bu konuda sıkıntı yok Kemal abi.Sorun Nokia'nın ne yapacağı.Doların etkisi nasıl yansır orası muamma fakat Merkez Bankası 1 ay veya öncesinde kesin bir deyimle yanılmıyorsam bizzat 2014'ün başında doların 1.80'lere geleceğini dile getirdi.Teknomarketler buna uyacak mı sanmıyorum.1020'nin giydiği rakamda bu değildi.Tahminlerin çoğunluğu ve kur hesapları 1800'ü rahatlıkla gösteriyordu.Pazarlama ve satışda iyileştirmelere gitmek zorunda.Benim tehlike olarak adlandırdığım Turkcell'di fiyatı aldı ve diğerleride ayak uydurmaya devam ediyor.Bunlar aklımda dönüp dolaşan istisnalar yukarıda dediğim gibi Kemal abi sözüne güvenip biraz daha beklemek gibi bir niyetim var.Şayet rakam tahminleri yanıltırsa 925'ini satın almam gibi bir mecburiyet çıkacak ortaya :)

axpe

axpe

Üye
nokia tahminim 2014 başında ocak şubat civarı 5inçlik amiral gemisini tanıtıcak yanındada 525, 725, 825 tipi güncel telefonlar gelebilir nokia her etkinlikte böle altı telefon tanıtırsa pazardaki eski yerine yeniden ulaşabilir

0MG90

0MG90

Üye
Harika telefon ya muhteşeeeem aşık olduuummmm

merkel02

Kapalı Hesap
ağalarım paşalarım beylerim.. neden amoled değil de LCD ekranla geldi...? amoled, lcd'ye göre daha parlak ve daha canlı değil miydi...?

axpe

axpe

Üye
bu telefon tahminim eğer türkiyeye gelirse 2300 tlden az olmaz xperia z1 2300 bandında özelikler nerdeyse aynı

skynet

Üye
1320 hayallerimi yıktı mecburen artık buna yöneleceğim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ağalarım paşalarım beylerim.. neden amoled değil de LCD ekranla geldi...? amoled, lcd'ye göre daha parlak ve daha canlı değil miydi...?

Parlaklık yönünden LCD; kontrast ve canlılık yönünden AMOLED.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

merkel02

Kapalı Hesap
Parlaklık yönünden LCD; kontrast ve canlılık yönünden AMOLED.
ilerleyen zamanda mutlaka amoled ekranlısı da çıkacaktır.. 920'de öyle olmadı mı? 925 adıyla biraz daha geliştirip sundular.. :hakem: :lac:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok iyi telefon 1800 barajını geçmezseler satışlar alt üst olur yer yerinden oynar

Üst Alt