Bu cihaz fiyatıyla da şaşırtacak galiba![]()
evet şimdilik sadece sorana "VAR" demeye yarar bu donanım. Mevcut halinden daha stabil olmasına pek etki etmez. Zira sistem ziyadesiyle stabil ve akıcı. Fakat yeni gelecek güncellemelerle açılacak apiler geliştiricilere hatun yetenekli gelişmiş uygulama yazma izni vereceği için bu donanım da o uygulamalar ve güncellemelerde kendini gösterecektir.Stabil bir sisteme 2.2 GHZ 4 çekirdekli ve 2 GB Ram fazla ama şu da var ki Samsung vs gibi firmalardan daha fazla pazar payı almak için bu kadar yüksek donanımlı amiral gemileri yaptıklarını düşünüyorum.
WP kullanan arkadaşlar bu konuda neler düşünüyor acaba? Nede olsa onlar bizden daha fakıf bu işe...
Lumia1020 ile bu cihazın duyuru fiyatlarını karşılaştırın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Hangi fiyat araluğında geleceği belli olmasa da doviz kurlarına bağlı olarak Lumia1020'den epey bir aşağıda gelmesi muhtemel.Sözüne güvenip biraz daha beklemeyi düşünmüyor değilim Kemal abi fakat 1020 konusu hala akılları karıştırmakta.925 değilde 1020'yi arzuluyordum fiyatı ise bir çoğunun cebini fazlasıyla yaktı.Donanım olarak fazlasıyla üstün bir telefon tek eksik yanı kameranın 1020'nin altına inmesi oldu.Fiyatın şok etkisi yaratacağı tek band 1600 benim görüşüm bu yönde ama Nokia yine operator üzerinden oynarsa çekeceği var.
evet şimdilik sadece sorana "VAR" demeye yarar bu donanım. Mevcut halinden daha stabil olmasına pek etki etmez. Zira sistem ziyadesiyle stabil ve akıcı. Fakat yeni gelecek güncellemelerle açılacak apiler geliştiricilere hatun yetenekli gelişmiş uygulama yazma izni vereceği için bu donanım da o uygulamalar ve güncellemelerde kendini gösterecektir.
evet bazı oyun ve uygulamalar gerçekten üst düzey olacak ve normal olarak da bunlara göre donanım gerekecek.Esas merak ettiğim konu bu uygulama ve oyun. Anladığım kadarıyla uygulama ve oyun da Android gibi olacak yüksek donanımlı cihazlar hem alacakları güncellemer ile hem donanımları ile bir adım öne çıkacak.
Zaman Nokia ve WP için güzel şeyler gösterecek gibi duruyor. Doğrusu satış rakamları da bunu doğrular nitelikte.
Stabil bir sisteme 2.2 GHZ 4 çekirdekli ve 2 GB Ram fazla ama şu da var ki Samsung vs gibi firmalardan daha fazla pazar payı almak için bu kadar yüksek donanımlı amiral gemileri yaptıklarını düşünüyorum.
WP kullanan arkadaşlar bu konuda neler düşünüyor acaba? Nede olsa onlar bizden daha fakıf bu işe...
Lumia1020 ile bu cihazın duyuru fiyatlarını karşılaştırın ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Hangi fiyat araluğında geleceği belli olmasa da doviz kurlarına bağlı olarak Lumia1020'den epey bir aşağıda gelmesi muhtemel.

ağalarım paşalarım beylerim.. neden amoled değil de LCD ekranla geldi...? amoled, lcd'ye göre daha parlak ve daha canlı değil miydi...?
ilerleyen zamanda mutlaka amoled ekranlısı da çıkacaktır.. 920'de öyle olmadı mı? 925 adıyla biraz daha geliştirip sundular..Parlaklık yönünden LCD; kontrast ve canlılık yönünden AMOLED.