Haber Nokia Lumia1520 Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

goktas19

goktas19

Üye
En azından bu beklentilerimizi karşılıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tasarım kısmı hariç, diğer her bakımdan Nokianın ürettiği tüm telefonlarından daha başarılı ve üst düzey bir telefon olmuş. Tasarımı da kenarları yüzünden beğenmedim. Alt ve üst kenarların tamamen düz yanların oval olması Lumialar için bence en yakışan tasarım. Kemera bölgesi için de daha güzel tasarımlar düşünülmeli.

• Beğen
Tepkiler: hasanabi
hasanabi

hasanabi

Üye
Peki ne zamana gelir türkiyeye bilen varmı acaba ?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Yine konu WP bölümünde. Pes ettim artık.:bilmm

Her neyse, çok mükemmel bir cihaz ama tasarımı cezbetmedi. Daha keskin kenarlı L928 modeli gibi bir şey çıkarsa almayı düşünüyorum.

hasanabi

hasanabi

Üye
  • Ekran boyutu: 6''
  • Full HD (1920 x 1080): çözünürlük Ekran
  • Ekran özellikleri: Parlaklık kontrolü, Yönlendirme sensörü, Yüksek parlaklık modu, Yenileme hızı 60 Kolay temizlenir Hz, Corning ® Gorilla ® Cam 2, Nokia Bakışta ekran, Lumia Renk profili, geniş görüntüleme açısı, Gün ışığı okunabilirlik geliştirmeleri
  • Ekran renkleri: TrueColor (24-bit/16M)
  • Boy oranı: 16:9
  • Piksel yoğunluğu: 368 ppi
  • ClearBlack, IPS LCD: teknoloji Ekran
  • Dokunmatik ekran teknolojisi: Super duyarlı dokunmatik
  • Sensörler: Ortam ışığı sensörü, Accelerometer, Kara, yakınlık sensörü, Manyetometre
    england nokia resmi sitesinden aldım.

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Güzel telefon olmuş yaklaşık 2 hafta önce samsung galaxy s4 aldim aslinda gönlüm her zaman wp ve nokia dan yanaydi ama sistemin eksikleri falan olduğu için android aldim android tabiki kusursuz değil ama şundan eminim ki s4 ten sonraki telefonum kesinlikle wp li bir nokia olacak :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Güzel telefon olmuş yaklaşık 2 hafta önce samsung galaxy s4 aldim aslinda gönlüm her zaman wp ve nokia dan yanaydi ama sistemin eksikleri falan olduğu için android aldim android tabiki kusursuz değil ama şundan eminim ki s4 ten sonraki telefonum kesinlikle wp li bir nokia olacak :)
hayırlı olsun bekleriz her zaman wp lumia ailesine

• Beğen
Tepkiler: _JacKoLovsKi_
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bekliyorum gel gel lumia gel 1520 gel gel gel

cank551977

cank551977

Üye
Tam bekledigim telefon Nokia'dan... bu telefon Turkiye'ye geldigi ilk gun gidip alacagim... wp eko sistemine bu telefon ile baslamak nasipmis...:)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Almayı düşünen arkadaşlar var mı bende almayı düşünüyorum ama cep sıkıntısı olur mu çok kafama takılıyor.

hasanabi

hasanabi

Üye
bende çıktığı an gidip alıcam inşallah. boyut sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
En çok merak ettiğim konu ne zaman gelecek Türkiye'ye çok da beklemeyi seven biri değilim :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Invoke

Invoke

Üye
Almayı düşünen arkadaşlar var mı bende almayı düşünüyorum ama cep sıkıntısı olur mu çok kafama takılıyor.

Ben birazcık düşünüyorum ama wpden dolayı almam sanırım. :/ Cepden yana sıkıntı olmaz bence, o açıdan tek sıkıntısı, biri aradığın alo derken tüm yüzünü kapatacak ve çevrendekiler "tipe bah la kulağına tablet dayamış" diyecekler :Dwpden dolayı dediğim yanlış anlamayın: bana biraz açık sistem lazım :D ama bunlarda ilgimi çekiyor, buralarda takılır olduk. Bir de neden tüm cihazlar cep telefonu bölümünde tanıtılırken bunlar windows phone bölümünde tanıtılıyor? Cep telefonu genel androide mi ait? :zzz:

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve hasanabi
cank551977

cank551977

Üye

Ben su anda note 2 kullaniyorum... 1520 biraz daha buyuk note2 den... note 2 hic sikinti cekmiyorum bunda da cekecegimi sanmiyorum...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: güzel telefon ama 1020 alacğım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şimdi bu telefonda kalem desteği yokmu? :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
cank551977

cank551977

Üye
Bu ozellik cok iyiymis...:)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye
İnternet üzerinden mi çalışıyor?

cank551977