tuşların ışıkları sürekli yanmaz. Işık sensorune bağlı onlar.arkadaşlar bilen biri yok mu ?
genelde o internet yüzünden oluyor baglandıgınız internet wifi ise kapatıp açıp tekrar bir baglanın öyle deneyin normal mobil baglantısı ise biilemiyorum bulundugunuz yerden net çekmiyor olabilir belkibeyler l520 bende mağazada oyunlar sonuç yok diyo nedeb
ama benim 920 de sürekli açık ayrıca telefonlar yanyana duruyo ve 920 de ışık açıkken 625 te kapalı o zaman sensör demi bi sorun vardır yada telefonu sıfırlamam mı gerekiyo ?arkadaşlar bilen biri yokmu ? tuşlarda ışık yanmıyo eğer arızalıysa ayıplı diye iade isticem yada değişim isticemtuşların ışıkları sürekli yanmaz. Işık sensorune bağlı onlar.
tuşların ışıkları sürekli yanmaz. Işık sensorune bağlı onlar.
seviyesi ni nerden ayarlıyosun ?açık/kapalı seçeneği varmı ?benim 720 de son seviyede sürekli yanıyor
ayarlar kısmında parlaklık kısmı var onu en üst seviyesine çıkarseviyesi ni nerden ayarlıyosun ?açık/kapalı seçeneği varmı ?
o ayar aynı zamanda onun parlaklıgınıda ayarlıyor onu açarsanız belki yanabilirben ekran parlaklığını sormuyorum,windows-arama ve geri tuşunda ışık yanmıyo ?
denedim yine ışık yanmıyoo ayar aynı zamanda onun parlaklıgınıda ayarlıyor onu açarsanız belki yanabilir
vay arkadaş forumda bir sürü gereksiz yere mesaj dolaşıyo kimse burdaki yardım gereken bi konuya yazma gereği duymuyodenedim yine ışık yanmıyo
bende elimi telefonun üzerinden geçirdiğim anda yanıyor : ) en çok hoşuma giden özelliklerden biri wp de ayrıca görüşme esnasında arkada çağrı beklerse 3 tuşun ışığı devamlı yanıyor o da harika bir özellik ..
yok ışık yanmıyo 625 te o zaman gidip tekrar bu hatadan dolayı iade isteyim
Bence ilk olarak bir mağazaya gidip orda ki 625 ile karşılaştırın. Eğer onun ışıkları yanıyorsa gidip değişim talep edebilirsinizyok ışık yanmıyo 625 te o zaman gidip tekrar bu hatadan dolayı iade isteyim

ama 520 de de ışık yanmıyor haberin olsun
520 de de ışık yanmıyosa en iyisi gidip mağazada incelemek,sizin kapasitif ekranlarda ışık sürekli olarak açık mı?Bence ilk olarak bir mağazaya gidip orda ki 625 ile karşılaştırın. Eğer onun ışıkları yanıyorsa gidip değişim talep edebilirsiniz![]()
920 de sürekli açık, belki güneş altında sönüyor olabilir ona hiç dikkat etmedim.520 de de ışık yanmıyosa en iyisi gidip mağazada incelemek,sizin kapasitif ekranlarda ışık sürekli olarak açık mı?