İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bir kere resimleri indir dediğimizde aynı kişiden gelen sonraki mailler için tekrar istemese çok iyi olurdu

PcCasper

Üye
beyler l520 bende mağazada oyunlar sonuç yok diyo nedeb

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler l520 bende mağazada oyunlar sonuç yok diyo nedeb
genelde o internet yüzünden oluyor baglandıgınız internet wifi ise kapatıp açıp tekrar bir baglanın öyle deneyin normal mobil baglantısı ise biilemiyorum bulundugunuz yerden net çekmiyor olabilir belki

ArMaGeDdOn_87

Üye
tuşların ışıkları sürekli yanmaz. Işık sensorune bağlı onlar.
ama benim 920 de sürekli açık ayrıca telefonlar yanyana duruyo ve 920 de ışık açıkken 625 te kapalı o zaman sensör demi bi sorun vardır yada telefonu sıfırlamam mı gerekiyo ?arkadaşlar bilen biri yokmu ? tuşlarda ışık yanmıyo eğer arızalıysa ayıplı diye iade isticem yada değişim isticem

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben ekran parlaklığını sormuyorum,windows-arama ve geri tuşunda ışık yanmıyo ?

luckysleven

luckysleven

Üye
bende elimi telefonun üzerinden geçirdiğim anda yanıyor : ) en çok hoşuma giden özelliklerden biri wp de ayrıca görüşme esnasında arkada çağrı beklerse 3 tuşun ışığı devamlı yanıyor o da harika bir özellik ..

ArMaGeDdOn_87

Üye
bende elimi telefonun üzerinden geçirdiğim anda yanıyor : ) en çok hoşuma giden özelliklerden biri wp de ayrıca görüşme esnasında arkada çağrı beklerse 3 tuşun ışığı devamlı yanıyor o da harika bir özellik ..

yok ışık yanmıyo 625 te o zaman gidip tekrar bu hatadan dolayı iade isteyim

narnia16

narnia16

Üye
yok ışık yanmıyo 625 te o zaman gidip tekrar bu hatadan dolayı iade isteyim
Bence ilk olarak bir mağazaya gidip orda ki 625 ile karşılaştırın. Eğer onun ışıkları yanıyorsa gidip değişim talep edebilirsiniz :)

narnia16

narnia16

Üye
520 de de ışık yanmıyosa en iyisi gidip mağazada incelemek,sizin kapasitif ekranlarda ışık sürekli olarak açık mı?
920 de sürekli açık, belki güneş altında sönüyor olabilir ona hiç dikkat etmedim.

ArMaGeDdOn_87

Üye
pardon yanlış yazmışım kapasitif tuşlarda ışık sürekli açıkmı ?

narnia16

narnia16

Üye
Anladım ben sıkıntı yok durum dediğim gibi :D

skynet

Üye
620'de o ışıklar sadece karanlıkta yanıyor gündüz yandığını hiç görmedim

Üst Alt