gmail rehberımı alayım dedım google eşleştirdim tum ısımler geldı ama ıcerıgıne gırdıgımde hıc bırınde telefon yok sadece maıl adreslerı ıvız zıvır
gmail rehbere giriyorsunuz kişi eklemenin yanında daha fazla kısmına tıklayıp dışa aktar ı seciyoruz yine buradan Outlook CSV biçimi (Outlook'a veya başka bir uygulamaya içe aktarmak için) seceneğini tıklayıp bilgisayarımıza kayıt ediyoruz şimdi bu seferde hotmail adresimize girip yine kişilerden içe aktar seceneği ile bilgisayarımıza kayıt ettiğimiz csv dosyanı hotmail kişiler listemize aktarıyoruzgmail rehberımı alayım dedım google eşleştirdim tum ısımler geldı ama ıcerıgıne gırdıgımde hıc bırınde telefon yok sadece maıl adreslerı ıvız zıvır
benim cihazım at&t lumia900 bende yok. Global cihazlarda da olanı görmedim.wp 7.8 de şebeke üzerinden görüntü görüşme var mı acaba
pilin sarjda galiba ve pil tasaruf moduna geçmiştir sen onu sarja taksanda o yine öyle gösterebilir belki sen onu sarj dolduktan sonra denermiisn birwhatsapp'ta aldığım bu hatanın sebebi ne acaba bilen varmı ?
programı silip baştan kurmayı denedin mişarj ile alakası yok çünkü şarjda değilkende yapıyor bunu ve tasarruf modunu da kolay kolay açmıyorum ben bu durumda da açık değildi
play to da benim sorun yok sadece onda da teelfonla çektiğim full hd vidyolar ben dolaylı olayak baglandıgım için biraz yavaş onun dışında süper hoşuma gitti söyledigim ssamsung remotede sorun yok herşeyi güzel sadece maus olarak kullanamadım oda olursa tadından yenmezBende Lg Stv var, bahsettiğin durum bende sadece Play To uygulamasını kullanırken yaşıyorum.
play to da benim sorun yok sadece onda da teelfonla çektiğim fu ll hd vidyolar ben dolaylı olayak baglandıgım için biraz yavaş onun dışında süper hoşuma gitti söyledigim ssamsung remotede sorun yok herşeyi güzel sadece maus olarak kullanamadım oda olursa tadından yenmez

Gelen epostadaki linke tıkladığımda tam açılmıyor illa ben resimleri indir demek zorunda kalıyorum bunu ayarlama şansımız var mı ?
Yokmu bir fikri olan![]()