titreme derken ne yaparken titreme oluyorarkadaşlar bu beyaz temada ekran ışığının titremesi gdr3 ün sorunumudur ? Çünkü gdr3 den önce böyle bir sorun yoktu yeni yeni başladı ama ara sıra oluyor ..
titreme derken ne yaparken titreme oluyor
bilemiyorum ben o kadar dikkat etmedim hiç ancak bazı kişilerde aynı titreşim sorunu vardı kendi kendine titriyor diyorlardı gdr3 betadan önce ama tema rengi konusunda açık-koyu kullnadıkları hakkında bilgim yokfark etmiyor hiç birşey yapmasam bile anlık titriyor ekran ışığı ( beyaz temada ) ama dediğim gibi %100 eminim gdr3 den önce yoktu bu
Nokia pro cam'i güncellediğim den bu yana artık hep kapanma hatası alıyorum
Pro cam'de hiç bu sorunla karşılaşmadım ama bu nokia camera her fotoğraf çekiminden sonra bu uyarıyı verip kapanıyor![]()
aynı hata bende de var

nokia connect var ama yeni çıkan ondan bakabilirsin wp haber yazarsan oyle bakabilirsin maxicep tede bakabilirsin .mağazaya yeni eklenen uygulamaları takip etme yolumuz var mı arkadaşlar ?
.bende canavar gibi şu an
Bu sorunu yaşayan sadece sercan ile ben miyimNokia pro cam'i güncellediğim den bu yana artık hep kapanma hatası alıyorum
Pro cam'de hiç bu sorunla karşılaşmadım ama bu nokia camera her fotoğraf çekiminden sonra bu uyarıyı verip kapanıyor![]()

eğer hattın avea ise twitter'ı bedava kullandırdıkları için resimleri göremeyebilirsintwitter'da resimler görünmüyor böyle bir sorun yaşayan var mı benim gibi?
nokia connect bir uygulama mı nasıl bişey o ?nokia connect var ama yeni çıkan ondan bakabilirsin wp haber yazarsan oyle bakabilirsin maxicep tede bakabilirsin ..
eğer hattın avea ise twitter'ı bedava kullandırdıkları için resimleri göremeyebilirsin
nokia connect bir uygulama mı nasıl bişey o ?