Iphone 4 Ios 7 Kasiyor... :/

Sponsorlu Bağlantılar

frk uzn

frk uzn

Üye
Abartma baska sallama başka. Bende en geç 2 snde giriyor ,herhalde o 6 saniyede giren s3e format atmali..

Ha 2 snde girmeside sorun tabiki fakat touchwizin bugundan mi ne kaynaklaniyormus sorun..
Tmam format ta atsın video çekme şansım olursa çekicem

-Emre

-Emre

Üye
cyan tabanlı kendi Romum. En geç 2 saniye.. (kapalıyken)

frk uzn

frk uzn

Üye
E benim stock romda da farketmiyordu ki
Hocam ben galaxy s3 te gördüm bu sorunu galaxy Wonderde nasıldır bilmiyorum geliştiriciymissiniz yokmu bi çözümü ayrıca oyunlarda donma sorununada bi cevap alamadım

-Emre

-Emre

Üye
peki cevap vereyim. verdiğin linkte ki sorun jb s3 için İlk çıktığında oldu yani icsden jbye geçerken. Bazı stabilite sorunları oldu ve Güncellemelerle bunu cozduler. Artık öyle bir kasma/donma sorunu yok

frk uzn

frk uzn

Üye
peki cevap vereyim. verdiğin linkte ki sorun jb s3 için İlk çıktığında oldu yani icsden jbye geçerken. Bazı stabilite sorunları oldu ve Güncellemelerle bunu cozduler. Artık öyle bir kasma/donma sorunu yok
Ya nasıl yok gözümün önünde oyunda kasıyor hele orta tuşa basıp oyunu aşağıya alsın arayüz kafayı yiyor

monteboy

monteboy

Üye
Ya nasıl yok gözümün önünde oyunda kasıyor hele orta tuşa basıp oyunu aşağıya alsın arayüz kafayı yiyor
rehberin geç açılması stoktayken bende de öyleydi genel bir sorunmuş, fakat stokta exdialer kullanıyodum, arkadaşına tavsiyem
ayrıca stok rom değil cm 10.1.3 stabil versiyonu yüklesin çok iyidir kendim de kullanıyorum

kaangul

Üye
    Konu Sahibi
beyler tartismaya devam ediyorsunuz ama benim iphone 4 hala kasiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Neagf, ChasingTheSun ve -Emre

kaangul

Üye
    Konu Sahibi
bildigim kadariyla eski surume donus olmuyor :/

kaangul

Üye
    Konu Sahibi
evet telefonu fabrika ayarlarina geri dondurdum ama bir degisim olmadi

ANIL

ANIL

Admin
iOS 7 iPhone 4 için biraz ağır kalmış evet. Format atınca bi rahatlama oluyor ama. Güncellemeler ile daha iyi olur diye düşünüyorum.

kaangul

Üye
    Konu Sahibi
umarim guncellemelerle daha iyi olur.Bir de 15 ekimde Ios 7.0.3 cikicagi soylenmisti ama hala cikmadi.Bu konuda bilgisi olan var mi?

ANIL

ANIL

Admin
umarim guncellemelerle daha iyi olur.Bir de 15 ekimde Ios 7.0.3 cikicagi soylenmisti ama hala cikmadi.Bu konuda bilgisi olan var mi?

22 Ekim'de Apple bir etkinlik gerçekleştirecek. Yeni iPad'ler tanıtılacak ve bunların iOS 7.1 işletim sistemi ile gelebileceği yönünde bilgiler var. Yani 7.0.3 yerinde direk 7.1'e geçilebilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt