Iphone 4 Ios 7 Kasiyor... :/

Sponsorlu Bağlantılar

yunus486

yunus486

Üye
Fakir androidciler dağılın olm şurdan :D Adamlar SAMSUNG güncelleme vermiyor diyorlar siz gitmişiniz CM romlardan bahsediyorsunuz :D Avutmaya çalışmayın olm kendinizi wonder da kullandım ben at çöpe bi telefon. Cyan myan hikaye en iyisi stock rom ama o da bi boka yaramıyor aynen 5 6 saniyede rehbere giriyordu :D ip4 ile aynı tutmayın wonderı neredeyse iki katı fiyatta ip4 wonderdan :D iphone kullanan androidlerin ezikliğini daha iyi anlar :D wonder nere ip4 nere hey allahın fakirleri iosta bilmediğiniz yani androidde olmayan zibil gibi özellik var :D ama siz fakirler custom rom arayın onu yapabilmek için sonra da başka yerleri çalışmasın telefonun :D sikko 512mb ramin 100 mbını taş çatlasa 150 mbını kullanabiliyorsunuz onu da zaten uygulamalar facebook vs dolduruyor :D 1.4 gz hız olsa ne yarar o telefonda :D

Sen ne diyon lan ip4 kaç tl ona göre bi android tel bul niye wonderla karşılaştırıyon misal nexus 4 ip4 1400 civarı olsa bu aralar, nexus 4 1200 olmasına rağmen stock romda bile onu havada karada alıyo ve fakir android le ne alakası var android in pahalısı yok mu daha iyi cihaz varken senin gibi bi marka için daha düşük bir cihaz mı alınır ve ip4 zaten çoktan bitti artık ios içinde biraz donanım olması lazım ve bişey biliyomuş gibi mesaj atman ayrı cahillik zaten ve rom konusunda eğer ip4 ile ios 7 ye geçmiş biriyseniz geçmiş olsun ama android de en azından rom kurup bunları azaltma şansın var ama ilk şeçenek ayrı mallık

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Sen ne diyon lan ip4 kaç tl ona göre bi android tel bul niye wonderla karşılaştırıyon misal nexus 4 ip4 1400 civarı olsa bu aralar, nexus 4 1200 olmasına rağmen stock romda bile onu havada karada alıyo ve fakir android le ne alakası var android in pahalısı yok mu daha iyi cihaz varken senin gibi bi marka için daha düşük bir cihaz mı alınır ve ip4 zaten çoktan bitti artık ios içinde biraz donanım olması lazım ve bişey biliyomuş gibi mesaj atman ayrı cahillik zaten ve rom konusunda eğer ip4 ile ios 7 ye geçmiş biriyseniz geçmiş olsun ama android de en azından rom kurup bunları azaltma şansın var ama ilk şeçenek ayrı mallık
sifirini 800 tlye aldigin cihaz 1guncelleme bile almadi yazik.he value pack var orasi ayri.romlarda genel olarak stabilite sorunu var.resmi roma gore biraz performansli olabilir belki.bu arada iPhone Program gelistiricileri 3gs ve 4u ortada birakmaz bi sure programlar ios 6icin cikar.3gsde ios 6 kullaniyor zaten.
sizin gibi cahiller oldukça bu ülke tabi gelişmez.
2rom yapmisin gelip artislik yapma.cynada rom cikartmicak bi sure sonra.aslinda romuda sen yapmiyon cyna tabanli romu gelip onumuze koyuyon yok o fix geldi yok bu geldi yok performans artisi.yeme bizi hadi.

-Emre

-Emre

Üye
al işte cahil diyorum. Şuanki wonderlight romumun (stabil sürüm v3) orjinal romu 10a katladigini bilmiyor. Cihazın sıfırini 700e aldım. Hiç hı cihaz w gibi uzun süre fiyatını koruyamadi. Samsung satış politikası yüzünde güncelleme vermedi. Bir sorun olmazsa cm 10 tabanlı bir rom paylasacagim. Ip4 stabilitesini yakalamazsa ben de bişey bilmiyorum.

yunus486

yunus486

Üye
sifirini 800 tlye aldigin cihaz 1guncelleme bile almadi yazik.he value pack var orasi ayri.romlarda genel olarak stabilite sorunu var.resmi roma gore biraz performansli olabilir belki.bu arada iPhone Program gelistiricileri 3gs ve 4u ortada birakmaz bi sure programlar ios 6icin cikar.3gsde ios 6 kullaniyor zaten.
2rom yapmisin gelip artislik yapma.cynada rom cikartmicak bi sure sonra.aslinda romuda sen yapmiyon cyna tabanli romu gelip onumuze koyuyon yok o fix geldi yok bu geldi yok performans artisi.yeme bizi hadi.

Ben demek istiyorum ki ip4 de kasıyor şimdi napıcak kullanıcılar android de en azından rom şansları var ve ip4 kadar da stabillik elde ediliyor ip4 ios7 de zaten hiç stabil değil ki

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
al işte cahil diyorum. Şuanki wonderlight romumun (stabil sürüm v3) orjinal romu 10a katladigini bilmiyor. Cihazın sıfırini 700e aldım. Hiç hı cihaz w gibi uzun süre fiyatını koruyamadi. Samsung satış politikası yüzünde güncelleme vermedi. Bir sorun olmazsa cm 10 tabanlı bir rom paylasacagim. Ip4 stabilitesini yakalamazsa ben de bişey bilmiyorum.
Romu senmi yapiyon ? Bide gelip kend romunu ovuyor.sen cahil degilsin onde gidenisin.sonra diyo ben bu romu cikardim falan filan.samsung o telefinu cope atti yuzune bakmiyor ;)) value packida vermicektide musteri memnuniyetini ve guvenini saglamak amaciyla verdi vermekte zorunda.1 güncelleme vermesi gerekiyor en az.
Ben demek istiyorum ki ip4 de kasıyor şimdi galcak kullanıcılar android de en azından rom şansları var ve ip4 kadar da stabillik elde ediliyor ip4 ios7 de zaten hiç stabil değil ki
Guzel kardesim final surumu gelmedi daha finaldede kasiyorsa a4 cipli bir cihaz ve shsh kaydi galiba :) varsa ios 6ya donebilir. ;)

-Emre

-Emre

Üye
Ne diyorum baksana. CM10 TABANLI. Tabanı değil romu ben çıkariyorum ok?evet zaten herkes biliyodu shsh kaydı almayi.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Cynagen guncelleme garantisi vercegi veya vermicegi belli degil.aile ferdim yenu telefon alinca iphone 3gs kullanmaya baslicam.ekrani dun degisti daha.cyna rom cikarmayi birakirsa romu nasil yapmayi dusunuyorsun ;)

yunus486

yunus486

Üye
Cynagen guncelleme garantisi vercegi veya vermicegi belli degil.aile ferdim yenu telefon alinca iphone 3gs kullanmaya baslicam.ekrani dun degisti daha.cyna rom cikarmayi birakirsa romu nasil yapmayi dusunuyorsun ;)

Sen ne diyon cengizhan bu neyin kafası

yunus486

yunus486

Üye
Tamam da rom çıkarma sorunu olmazki adam yapıyo zaten romu

yunus486

yunus486

Üye
Tamam da romu adam yazıyo zaten

yunus486

yunus486

Üye
Oha sende abartma o kadar da değil :D

yunus486

yunus486

Üye
Ayıxxx :D

-Emre

-Emre

Üye
tabanları cyan çıkarmıyor. Xda üzerinde onlarca geliştirici ve team var. Ben de taban yapabilirim ancak vaktim yok yurtta kalıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt