Samsung Galaxy S Advance I9070 JellyBean XXLPY Evrensel Final Rom

Sponsorlu Bağlantılar

agoguzhan

agoguzhan

Üye
banada bu rom daha çok şarj yiyo gibi geldi 7.2 touch yüklü bendede

fsagcan

Üye
HOME_I9070XXLPY_I9070SERLPY_660490_REV00_user_low_ship.tar.md5

dosya ismi bu şekilde indi, odin ile yükleyemedim, yükleme sistemi farklı mı?

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
PDA tıkayıp dosyayı seçip yüklüyorsun diğerleri gibi

fsagcan

Üye
olmadı, anlayamadım şimdi diper LQE yi yüklüyorum, üzerine tekrar deniyeceğim bakalım,

ya bi de bu cocore nin üçünüde yüklüyormuyuz yoksa birini mi seçip yüklüyoruz sadece, neden üçtane?

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
olmadı, anlayamadım şimdi diper LQE yi yüklüyorum, üzerine tekrar deniyeceğim bakalım,

ya bi de bu cocore nin üçünüde yüklüyormuyuz yoksa birini mi seçip yüklüyoruz sadece, neden üçtane?

Normal rom yükler gibi neden olmadıgını anlamadım bende.
cocore kernel istedigini yükleyebilirsin onlar seçenek sadece yüklemek isteyenler için

şu ikisi daha iyi

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan

fsagcan

Üye
malesef yüklenmiyor, hem odin 1,85 ile denedim hemde 1,87 ile olmuyor,

dosyanın isminde bir gariplik var gibi

agoguzhan

agoguzhan

Üye
murat kardeşim şuan sen hangi romu kullanıyosun ben geri XXLQE ye geri döncem gibi kararsızım onla bunun arasında bunda bnm şarj daha az gitmeye başladı gerçi 7 24 oyun oynuyom ama :)

• Beğen
Tepkiler: muratena
muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
murat kardeşim şuan sen hangi romu kullanıyosun ben geri XXLQE ye geri döncem gibi kararsızım onla bunun arasında bunda bnm şarj daha az gitmeye başladı gerçi 7 24 oyun oynuyom ama :)

oyun oynuyorsan şarjın bitmesi normal kardeşim:)
ben bu iki romuda kullandım XXLQE tavsiye ederim..fakat 2.3.6 nın yerini tutmuyor shub ve polaris office kullanıyorum iş için bu yüzden 2.3.6 tercih ettim tekrardan. sonuçta cihazın orjinal yazılımı 2.3.6
boş zamanlarımda JB romları deniyorum stabil olanları paylaşıyorum yükelemek isteyenler oldugu için yardımcı olmak amaçlı.

fsagcan

Üye
aynen katılıyorum, 2.3.6 nın yerini hiçbirisi tutmuyor,
fark ettinizmi bilmiyorum JB romların Sar (dı galiba) değeride fazla, kulaksız konuşmalarda JB baş ağrısı bile yapıyor, GB de o kadar olmuyor, gibi geldi bana,

şimdi son olarak, LQE deyim, bu romu yükleyemedim nedense, ama yine bundada takılma vs. olursa bu telefon ömrünü benim elimde iken GB 2.3.6 ile tamamlayacak bu kesin.

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
aynen katılıyorum, 2.3.6 nın yerini hiçbirisi tutmuyor,
fark ettinizmi bilmiyorum JB romların Sar (dı galiba) değeride fazla, kulaksız konuşmalarda JB baş ağrısı bile yapıyor, GB de o kadar olmuyor, gibi geldi bana,

şimdi son olarak, LQE deyim, bu romu yükleyemedim nedense, ama yine bundada takılma vs. olursa bu telefon ömrünü benim elimde iken GB 2.3.6 ile tamamlayacak bu kesin.

:))) bende 2.3.6 ya devam telefonumu seviyorum 2.3.6 da kullanış olarak güzel.
2.3.6 ya volume yükseltme kernel yükledim başka birşey yüklemedim böyle kullanıyorum.
Çünkü JB bizi tatmin etmiycek bu anlaşıldı, o kadar rom denedim yok,zaten ilk başta 2.3.6 geliyor JB uyumlu olsa JB olarak gelirdi sonuçta yeni cihaz. zaten JB,nin 2.3.6 dan aşırı bir farkı yok, hemen hemen her program çalışıyor her ikisindede.

ertanboyer

Üye

murat kardeş bu hava durumunu(galaxy s4 e ait) bizim tel e nasıl yükleriz JB kullanıyorum

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi

murat kardeş bu hava durumunu(galaxy s4 e ait) bizim tel e nasıl yükleriz JB kullanıyorum

Bizim cihazlar için uyarlanmışsa yükleyebilirsin. başka yazılımları eklentileri direk yüklenmiyor. benimde çok fazla bilgim yok o yüzden yanlış yönlendirmek istemem arkadaşım.

ertanboyer

Üye
Bu light JB yeni versiyonu çıkmadı acaba en son v1.2 mi var

agoguzhan

agoguzhan

Üye
evet bildiğim kadarıyla 1.2 var

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal rom gibi olmuyor custom romlar.Orjinal rom daha iyi her zaman,custom romlarda mutlaka bir eksiklik oluyor

difficultking

difficultking

Üye
S.a öncelikle tel de XXLQE YÜKLÜ DONMALAR MEVCUT BU ROM U YÜKLEMEK İSTİYORUM FAKAT ODİN TEL İ GÖRDÜKTEN SONRA START A BASINCA DONUYOR ROM DOSYASINI BURAYA ÇIKART DEDİĞİMDE WİNRAR MESAJI GELİYOR VE ROM UN İSMİYLE BERABER BU YÖNTEM TANINMIYOR DİOR ACİL YARDIMM <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<ACİLLLL YARDIMMMM

Son düzenleme:
muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir donma yaşamadım ben hiç, sanırım atladıgın birşey var romu yüklerken

nazmi28

nazmi28

Üye
9070p ye kurulabilir mi bu custım rom...
Kurulmuyorsa
Tavaiye varmı stabil custom rom formda...

Üst Alt