Samsung Galaxy S Advance I9070 JellyBean XXLPY Evrensel Final Rom

Sponsorlu Bağlantılar

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorsunuz her ülkenin rom,u farklı.
Geliştiriciler tüm cihazlarda ve ülkelerde rahatlıkla sorunsuz kullanılması için optimize ayarlar yapmışlar.Dosya boyutundan da anlaşılacağı gibi 347.27 MB dosya boyutu.
Pil ömrü,performans akışı,ram kullanımı,takılma,donma,kasma hiçbir sıkıntı yok.
Ekran dokunmatiği hissedilir derecede ve kalibre edilmiş.
Hiçbir hata ile karşılaşmadım, (0) sorunsuz çalışıyor isterseniz kernelsiz orjinal olarakta kullanabilirsiniz.
Fakat ben Cocore-E-7.2 kurdum şuanda tam performans kullanıyorum cihazı.(Nedense kernel yüklemeden duramıyorum)
Statusbar ve ayarları beyaz yapma dosyasıda sorunsuz çalışıyor,aşağıdaki resimlerden de anlaşılacağı gibi.
Bir önceki konumda XXLQE rom,da gayet başarılı,fakat bunu denedikten sonra arasında fark olduğunu gördüm.

Kendi cihazımdan görüntü ekledim.

ODİN3v.1.87 İLE ROM,U YÜKLEMEDEN ÖNCE RECOVERY MODDA WİPE DALVİK/WİPE CACHE PARTİTİON/WİPE DATA FACTORY RESET YAPIN.
DAHA SONRA XXLPY ROM,U YÜKLEYİN.
DAHA SONRA İNSTALL FROM SDCARD SEÇENEĞİNDEN ONCE UPDATE.ZİP DOSYASINI YÜKLEYİP YÜKSELTİN.
DAHA SONRA
İSTEDİĞİNİZ DOSYALARI YÜKLEYİN

ODİN3v.1.87 GT I9070:
-----------------------------------------------------------------------------------
ROM LİNK:
----------------------------------------------------------------
Update zip dosyası,Kernel,ve statüsbar paketlerini yüklemeniz için gerekli:
Rom,u yükledikten sonra bu dosyayı zipli şekilde hafıza kartına kopyalayın,ve recovery modda update yükseltilir.
daha sonra aşagıdaki yükleme talimatını uygulayın
UPDATE.ZİP.LİNK:
-------------------------------------------------------------------------------------
KERNEL YÜKLEMEK İSTEYENLER SON SÜRÜM:

a)install zip from sdcard seçiniz (seçme işlemini pover tuşu ile yapıyorsunuz)
b)choose zip from sdard
seçiniz ve ses açma kapatma tuşları ile telefonun dahili hafızasına attığınız Kernel dosyasını install from sdcart seçin ve yükleyin..
-----------------------------------------------------------------------------------
Buda Statüsbar paketi:
JB de statüs bar Resim önizlemelerindeki statüsbar,dır.
LİNK:
b)choose zip from sdard
seçiniz ve ses açma kapatma tuşları ile telefonun dahili hafızasına attığınız Statusbariphonev.2 dosyasını install from sdcart seçin ve yükleyin

Ayarları beyaz yapma:
b)choose zip from sdard
seçiniz ve ses açma kapatma tuşları ile telefonun dahili hafızasına attığınız White setting dosyasını install from sdcart seçin ve yükleyin
.
Güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan, ertanboyer ve ANIL

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: muratena

ertanboyer

Üye
yahu muratena o kadar çok rom yüklüyorsun ki hangi birini yükleyeceğiz şaşırdık kaldı
Emeğine sağlık kardeşim
Bunuda bir deneyelim

muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
yahu muratena o kadar çok rom yüklüyorsun ki hangi birini yükleyeceğiz şaşırdık kaldı
Emeğine sağlık kardeşim
Bunuda bir deneyelim

tşkler arkadasım:) en iyisi olsun istiyorum,bu sanırım son olacak çünkü gerçekten tam stabil.
bunu yükle pişman olmazsın:XD

Anil-D

Anil-D

Üye
dokun hızlandır prosunu verirmisin

• Beğen

ertanboyer

Üye
Kardeş CWM İLE CWM TOUCH arasında ne gibi bir fark var yoksa ikisinide mi yükleyeceğiz

• Beğen
muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
dokun hızlandır prosunu verirmisin

http://www.maxicep.com/android-sistem-araclari/clean-master-cleaner-v3-8-0-a-834709.html
üstteki linkten indirebilirsin

- - - Eklendi - - -

Kardeş CWM İLE CWM TOUCH arasında ne gibi bir fark var yoksa ikisinide mi yükleyeceğiz

Touch tam dokunmatik ekran için geliştirilmiş sanırım en çok kullanılan o bende onu yükledim.
yok ikisi birden yüklenmez birini seçmen gerek 2 seçenek vardı bende ikisinide ekledim.

• Beğen
Tepkiler: ertanboyer

ertanboyer

Üye
Duvar kağıdı çok hoş nereden bulabilirz

• Beğen
agoguzhan

agoguzhan

Üye
En stabil dediğin romu kullanıyodum şimdi bu romu kuruyorum bakalım bu nasıl

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
saol

• Beğen
agoguzhan

agoguzhan

Üye
şuan kurdum ama telefon güncelleme buldu bulunan güncelleme nedir bilgin varmı .s

• Beğen
agoguzhan

agoguzhan

Üye
muratena kardeşim bu root cleanerimi kullanıyım yoksa clean masterimi kullanıyım sence bide bu rom güzel bence senin gibi nerdeyse tüm romları denedim bu hoşuma gitti saolasın

• Beğen
muratena

muratena

Üye
    Konu Sahibi
muratena kardeşim bu root cleanerimi kullanıyım yoksa clean masterimi kullanıyım sence bide bu rom güzel bence senin gibi nerdeyse tüm romları denedim bu hoşuma gitti saolasın

clean master daha iyi güncellemeye ok de

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan
agoguzhan

agoguzhan

Üye
rom güzelde güncelleme buldu telefon 3 kez denedim güncelleme yapılamadı :S

• Beğen
muratena

muratena

Üye