Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acaba brick mi oldu ???b
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
Stock rom bul, odinle (öyle demişsin bilmiyorum aveaintouch ne kullanıyor) yapıştır, cwm ile uğraşma.
stock rom buldum bitane ama .ops seçenekli bir dosya yok yani odine eklediğimiz dosyalardan bulamadım içinde
META-INF dosyası
system dosyası
boot.img
recovery.img dosyalarıvar
- - - Eklendi - - -
1. romu sdcarda yüklüyemem çünkü bilgisayarıma bağlayamıyorum 2. recovery i açamıyorum installed aborted hatası alıyorum
e hemen veremezler robot değiller ya insan onlarda
Invoke
Üye
Reklam yapmış sayılmışım, kusura bakmayın yönetim, öyle bir amacım yoktu. Neyse zaten yeni dikkat ettim de adamın telefonu intouchmuş ben intouch2 ile ilgili konu linki koymuştum, işe yaramazmış herhalde
Reklam yapmış sayılmışım, kusura bakmayın yönetim, öyle bir amacım yoktu. Neyse zaten yeni dikkat ettim de adamın telefonu intouchmuş ben intouch2 ile ilgili konu linki koymuştum, işe yaramazmış herhalde
Aynısı rom yukledikten sonra benim s3 telefonuma hep oluyor. Cwm ye girip factory reset yap sonra telefonu ac ve 10 dakka bekle gene olmassa yeniden stock rom kur duzelir. Brickle alakasi yok.