Telefon açılış ekranında kaldı Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açılış ekranında kaldı Açılmıyor
Benim zte blade ( avea intouch ) telefonum var 4 aydır fakat geçende Chainfire 3d yüklerken CH3D ye girdim ve install dedim telefona reset attı bunları okudum normal şeyler fakat birdaha telefonum açılmadı sonra netten baktım FTM moddan flash yapmaya karar verdim FTM moddan FLASH yaparken telefonum kapandı birden ve bilgisayarda FAİL dedi ve bu olaydan sonra Telefonum Artık hiç açılmıyor açılıyor fakat Sadece Açılıştaki ekranda takılıyor çözümüme yardım eden olursa gerçekten çok teşekkür edicem LÜTFEN YARDIM!!

Pianist07

Pianist07

Üye
Panik yapma.
Telefonunu download moduna al ve bilgisayara bağlayıp orijinal romu flashla. Bu sırada kesinlikle bağlantıyı kesme, pili çıkarma. Telefonun ilk aldığın güne dönecektir.

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
Panik yapma.
Telefonunu download moduna al ve bilgisayara bağlayıp orijinal romu flashla. Bu sırada kesinlikle bağlantıyı kesme, pili çıkarma. Telefonun ilk aldığın güne dönecektir.
Download moduna alamıyorum sorun orda :off: 1 gün oldu bu olalı !!! çözümü bulmak istiyorum artık !

Serhanas35

Üye
Merhaba. Telefonu ses arttırma (+) ve güç tuşuna basılı tutarak güvenli modda açıp fabrika ayarlarına sıfırlayıp açmayı dener misiniz? Ses arttırma tuşuna basılı tutarak güvenli moda erişemezseniz, ev işareti olan tuş ya da menü tuşularına ve güç düğmesine basılı tutarak deneyiniz. (menü ve ev işareti olan tuşu aynı anda kullanmayacaksınız, ayrı ayrı deneyin.)

Örnek kombinasyonlar:
- Ses arttırma tuşu ve güç düğmesi
- Ev işareti olan tuş ve güç düğmesi
- Menü tuşu ve güç düğmesi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
download moda girmiyosa brick olmus telefoncuya gotur jtag yapar download moda alir halleder yada servise gonder

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba. Telefonu ses arttırma (+) ve güç tuşuna basılı tutarak güvenli modda açıp fabrika ayarlarına sıfırlayıp açmayı dener misiniz? Ses arttırma tuşuna basılı tutarak güvenli moda erişemezseniz, ev işareti olan tuş ya da menü tuşularına ve güç düğmesine basılı tutarak deneyiniz. (menü ve ev işareti olan tuşu aynı anda kullanmayacaksınız, ayrı ayrı deneyin.)

Örnek kombinasyonlar:

deniyecem saol facen varmı konusabileceğimiz bir yer yada

- - - Eklendi - - -

Örnek kombinasyonlar:

olmuyor...

Kontrol

Kontrol

Üye
Batmanda olsan halledilir amcam bu isi yapiyor dostum :)
Baska sehir bilemiyorum malesef..

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
baska yorum ??

Üst Alt