acaba brick mi oldu ???b

Sponsorlu Bağlantılar

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
acaba brick mi oldu ???b
beyler ben rootlu telefonuma chainfire yükledim avea intoucha ch3d den install e tıkladım reset attı tele ve bidaha da açılmadı ilk 20 dk telefon avea intouch yazısında kaldı ve sonra telefon kapanmış açma tuşuna basıyorum titriyor sesaçma+power+home ye basıyorum yine titriyor (nekadar basılı tutarsam okdr titriyor acaba brickmi oldu yardım brick olduysa nasıl çözerim ??

- - - Eklendi - - -

beyler ben rootlu telefonuma chainfire yükledim avea intoucha ch3d den install e tıkladım reset attı tele ve bidaha da açılmadı ilk 20 dk telefon avea intouch yazısında kaldı ve sonra telefon kapanmış açma tuşuna basıyorum titriyor sesaçma+power+home ye basıyorum yine titriyor (nekadar basılı tutarsam okdr titriyor acaba brickmi oldu yardım brick olduysa nasıl çözerim ??

acil yardım lütfen beyler lütfenn

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hafıza kartını çıkarıp açmaya çalış telefonu olmuyorsa cwm de aç ve reset at telefona

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Daha önce android kullanmadım ama ihtimaller bunu gösteriyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Cwm ile açmayı denedin mi ? Olmadıysa servise ver bu ekranda kalıyor de duzeltirler

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
Cwm ile açmayı denedin mi ? Olmadıysa servise ver bu ekranda kalıyor de duzeltirler

cwm yi denedim ama apply sdcard diyince installation aborted hatası alıyorum yani ekran tersine dönmüyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bilmiyorum ki nasıl çözüldüğünü başkası yardım ederse yapabilirsin

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hahah babana söyleme. İnternettende bak cwm yöntemlerine bak

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dur bende arayayım telefon yüzünden babadan azar işitmeyi bilirim :D

• Beğen
Tepkiler: hey_19
tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
Dur bende arayayım telefon yüzünden babadan azar işitmeyi bilirim :D
sevinirim :) ya ben .zipli bir dosya buldum stock rom san fransisco cwm menüsünden yapamıyorum odinlede .zip li dosyalar olmyo sanırsam mp5 dosyası felan istiyor heralde ben öyle bir şey bulamadım of ya off

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
sevinirim :) ya ben .zipli bir dosya buldum stock rom san fransisco cwm menüsünden yapamıyorum odinlede .zip li dosyalar olmyo sanırsam mp5 dosyası felan istiyor heralde ben öyle bir şey bulamadım of ya off

apply sdcard yerine direk factory reset yapabiliyorsan yap bi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Resetlemelerin hepsini yap birde hafıza kartını çıkar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Android genelde takılan kişilere pm at yardımcı olsunlar

Anil-D

Anil-D

Üye