Xperia solo şarjda iken şarj bitmesi

Sponsorlu Bağlantılar

taylan08

Üye
How to install:
Reguirements:
- recovery installed (mine is not reguired, so all recovery is suported)
- unlocked bootloader
Simple place rom to the sdcard, reboot to recovery and install rom using menu "install zip from sdcard. You no need to wipe data...etc because rom will do these thing for you by default! All your personal data will be deleted, so make sure make backup of your private data before you going to install this rom!

Bootloader kilidiniz çık ve cwmniz yüklü sanırım? PC gerekmez eğer öyleyse. Romu sd karta at. Telefona rest at. Recovery moda gir. install zip from sdcard.>>> Bundan önce Wipeları yap tabi. romunu seç kurulacak.

- - - Eklendi - - -

------------

Ama şu var Warning demiş:
Farklı kernellerle deneme demiş. Altta kernelin linki var. Kernel flashlamak için pc dışında bir yöntem var mı? Ben flashtooldan yapıyorum. Fastboota alıp. Yani kernel için pc gerekecektir.

farkli kernel ile deneme demesinin amacı miu larda bi değişik bir root uygulaması var bilirsiniz LBE security falan var sadece kendi yaptığı kernel desteklediği için root uygulaması çalışıyor. farklı kerneller çalışıyor bunun üzerinde ama root kalkıyor ve cwm den yükleyincede olmuyor

TheCower hacı 1 haftadır internet paketim yok hiç açmıyordum bendede çalışmıyor şuan :D iyi oldu fark ettiğin

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Romu kurdum biraz lag var ama mesaj olsun menü olsun iyi durumda. Taylan senin verdiğin modu kurdum direkt canavar gibi sayılır diyebilirim. Bakalım deep sleep yapabilecek mi :-D

Mobil data çalışıyor. Kernelde az governor var. Pegasusq sio da 1.15 ghz de deniyorum. Yarın ayrıntılı açıklama yaparım.

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
8 saatte yüzde 10 indi. Gayet iyi bekleme süresi var. Governoru değiştirip uzatabiliriz bu süreyi,

Pek kullanışlı değil özellikle multitask yapılamıyor. Performans olarak kıt biraz.

taylan08

Üye
hacı bende yarın gb kurcam deniycem bakalım şarj durumu nasıl

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Bence yapma hiç deneme. Ben de senin gibi yaptım. Arayüz çok kullanışsız. Mobile data çalışan cm romu kurdum, şu an sorunsuz, ancak bunda whatsapp çalışmıyor zaten ben de kullanmadığım için sorun olmuyor. Speedy sola cm için olanı kurdum deniyorum,

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Senden bir iyilik isteye,bilir miyim acaba yapabilir misin bilmiyorum. Şimdi daha önceden cm kullanırken şarjı çok iyi giden bir rom vardı. Tiny Xperia diye max battery diye başlığı vardı. Neyse artık. Bu FXP 205 tabanlı olduğu için acaba bir de bunun kernelini mi denesem diyorum. Tek governor var interactive ama gerçekten müthiş deep sleep yapıyordu. Düşün gece bırakıyorum yatarken sabah aynı seviyeden alıyorum. O kadar güzel bir romdu ki anlatamam.

Bu fxp 205 için olanının içindeki kerneli bana cwm den flashlayacağım şekilde atabilir misin?

taylan08

Üye
tamam hacı iniyor şuan boot.img yi yüklerim buraya

- - - Eklendi - - -

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah sağol deneyecem bunu keramet kernelde ise o zaman yaşadık :-D

taylan08

Üye
:D hadi bakalım

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Yemedi :D boot etmedi bile :D bi de fxp 216 sondu sanırım son kerneli mi denesek acaba?

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Keramet kerneldeymiş hacı. Romu kur direkt. Rom ile beraber yüklenen fxp kernel ile 8-9 saatte yüzde 3 inmiş haberin olsun. Üstelik uçak modunda değilken. Kalibrasyon yaptım bataryaya greenify falan derken baya hoş oldu :-D

taylan08

Üye
hacı hangi governorla öyle oldu ?

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Hacı zaten tek governor var :-D interactive + cfq şimdi kullanıyorum. Gayet düzgün çalışıyor. Ancak multitasking biraz sorunlu gibi. Fxp nin son kernelini deneyecem bakalım fayda olacak mı?

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Fxp son kernel ile denedim olmadı. Ancak build.prop dosyasını kurcalarken .10 tabanlı olduğunu gördüm. Benim pc çalışıyor olsaydı .10 tabanlı ics stock rom kurup sonra cm rom kurup deneyecektim ama olmayacak. Sen denesene belki bizim mobile data çalışmamasının sorunu yanlış stock romun üstüne build etmemiz olabilir.

taylan08

Üye
hacı şarj dolsun yaparım şuan bu rom u test ediyorum performansı iyi kendi kernelide batarya için yapılmış 200 mhz den 1000 mhz ye 100 mhz'lik artışlarla gidiyor hem performans için güzel hemde batarya için

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ben onu deneyecektim cm tabanlı mı acaba diye yüklemedim malum mobile data sorunu. Çalışıyor mu internet?

taylan08

Üye
TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Bak ne buldum. Bizim mobile data çalışan cm rom a farklı kernel yükledim gece uçak moduna aldım sabah aynı seviyede buldum. Kernel sliding xsola 3.4

taylan08

Üye
hacı iyide performansı okadar iyi değil custom stock romların performansı daha iyi gibi geldi. bak yeni bir fantezi deniycem

stock .54 rom +vengeance V 1.24 (min 100 max 1.3 olan) +munjeni memory tweak + noel macwan 8.6 oyun dalgasını yükliycem bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :D

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
:-D valla hacı ben ilk ikisini denedim. 1.3 e kadar çıkmıyordu 1ghz den sonraki frekanslar yoktu. Performans konusunda haklısın. Cm biraz multitask cihazı yapıyor o kadar. Ben munjeni ile konuştum bu bizim mobile data sorununu. Bana cm romları novathor işlemcilerde stabil çalışmıyor dedi bu yüzden başka telefon satın alıp onu geliştirecekmiş. Diğer telefonlarda çalışan cm romlar stock romlara nazaran 2 kat fazla performans sağlıyor. Kernel ile işlemci sorunu epey fazla imiş.

Biraz zor ama senden birşey isticem. Stock ics kurduktan sonra cwm den backup yapıp bana atar mısın :-D çok lazım değil ama gereksiz de değil. Stock üzerinde denemeler yapıp gereksiz program silip stabil hale getirmeyi düşünüyorum. Sistem uygulamaları da greenify ile durdurabiliyorum. Zram desteğini de sağlayan bir kernel ile performans hat safhada olabilir. Deep sleep nasıl olacak stock romda halen bilmiyorum kafasına göre takılıyor sanıyorum. Bir de şarj yüzde 10 un altına düşünce telefonu kurcalamaya gelmiyor hemen bitiyor şarj.

Üst Alt