HTC One Kullanıcıları Kulübü! [Konu Root Için Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iki aydır siyah rengini kullanıyorum telefon herşeyiyle mükemmel ötesi yalnız kamerası o kadar güzel gelmedi bana.S4 kullanan arkadaşimla karşılastirdim onunki sanki açık ara önde ya:'( bu hariç her konuda telefon harika çok memnunum bu arada siyah renk kullanıyom malesef gümüş rengi bulamadım.

Bence yaniliyorsun, benim en yakin arkadasimda da var, fakat o bile benimkinin daha iyi oldugunu kabul ediyor

• Beğen
Tepkiler: hakoyeto

blacktalon

blacktalon

Üye
Fotografi telefon degil insan ceker iyi ayarlamak lazim isigi vs aksam uzeri gunes batmadan ve dikte olmadigi zaman isik direk kameraya gelmiyor ve daha iyi fotolar cikiyor

- - - Eklendi - - -

2 sorum var ;
1)Dosyalari gormek icin xplore kullaniyorum ama pek yeterli degil daha iyi program var mi
2)Dungeon hunter 4'te rootsuz hile bilen var mi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Fotografi telefon degil insan ceker iyi ayarlamak lazim isigi vs aksam uzeri gunes batmadan ve dikte olmadigi zaman isik direk kameraya gelmiyor ve daha iyi fotolar cikiyor

- - - Eklendi - - -

2 sorum var ;
1)Dosyalari gormek icin xplore kullaniyorum ama pek yeterli degil daha iyi program var mi
2)Dungeon hunter 4'te rootsuz hile bilen var mi
1)ES Dosya Yöneticisi gayet iyi.

ylnzprens

Üye
Arkadaşlar merhaba bende 2 hafta önce ONE sahibi oldum, fakat rootla uğraşırken tampered oldu telefon açılmıyor ne yapmam gerekiyor işi bilenler lütfen yardım

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba bende 2 hafta önce ONE sahibi oldum, fakat rootla uğraşırken tampered oldu telefon açılmıyor ne yapmam gerekiyor işi bilenler lütfen yardım

UnRoot olayi var denediniz mi?

ylnzprens

Üye
evet ya telefon açılmıyor malesef boot ekranında kalıyor, twrp die bi prog varya onu açabiliyor ancak recovery' e girdiğim zaman napmam gerek, yaptığım hatayı farkettim ama geç oldu, superuser progunu zipli şekilde atmam gerekiyordu ben açılmış halde attım o yüzden yükleyemiyorum ayrıca bunlar yetmez gibi vipe data clear yaptım sistem gitti YOKMU UZMAN ANDROİDÇİ
telefoncuya götürdüm abi bırak pcye bağlıyacam onu loading varya o uzun sürüyo başında beklemene gerek yok dedi koptum:))

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Haha :-) benimde ilk Android deneyimim pek bir bilgi veremeyecegim maaleseff

muratangin

Üye
konu kaymasın lütfen :nono:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
By_Casparov

By_Casparov

Üye
ya biri birinci sayfadaki görselleri ayarlasın. konu iyi görünmüyo

muratangin

Üye
ne yani sadece 8 sayfamı ? htcnin amiral gemisi sadece 8sayfadanmı ibaret.. :ah

By_Casparov

By_Casparov

Üye
telefondan akşamları oda içinde yada karanlık ortama geçince kamera yavaşlıyo gbi oluyo? otomatik geçiş mi yapıyo tel npyo anlamadm :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Kamera nın en büyük eksikliği gece fotoğraf çekiminde flaş patlamıyor gündüz flaş saten lazım değil gece moduna alıp flaş açabilen varsa yazsın.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Kamera nın en büyük eksikliği gece fotoğraf çekiminde flaş patlamıyor gündüz flaş saten lazım değil gece moduna alıp flaş açabilen varsa yazsın.

Evet, acilmiyor bende de.
Sanirim flas devre disi kaliyor gece çekimlerinde.

+ Konudaki gorseller kaldirildi.

- - - Eklendi - - -

telefondan akşamları oda içinde yada karanlık ortama geçince kamera yavaşlıyo gbi oluyo? otomatik geçiş mi yapıyo tel npyo anlamadm :D

Sanirim o hareket sensorleri yuzunden boyle oluyor, bende fark ettim.

- - - Eklendi - - -

Bu arada arkadaslar dunen telefonu kurcalarken guncelleme var mi diye kontrol edeyim dedim...
25 MB boyutunda bir update vardi guncelledim ben, sizlerde bakiniz bir.

Ekran goruntusu;